RINOPLASTIE

Buna! eu am fost operata acum 4 luni la dl dr Daniel Popescu si sunt foarte multumita de rezultat. Eram foarte complexata de cum arata nasul meu, suferisem un traumatism in urma cu 9 ani si aveam fractura de piramida nazala si sinuzita, deci atat probleme de natura estetica, cat si functionale. Imediat dupa operatie respiratia s-a imbunatatit considerabil, nu mai am deloc dureri de cap – pe care mi le provoca sinuzita, iar nasul e vizibil mult mai frumos. Sunt convinsa ca nu as fi putut face o alegere mai buna si avand in vedere rezultatul operatiei mele, recomand cu caldura tuturor sa mearga la dl doctor. Mi s-a reprosat pe un site ca incerc sa ii fac reclama, lucru departe de adevar, pt ca nu ar fi nevoie ca eu sa-i fac reclama – realizarile sale vorbesc de la sine... As atasa si poze, pt a intari cele relatate mai sus, dar nu cred ca este posibil pe acest site. Pentru orice intrebari, va stau la dispozitie. Multa sanatate!
Cristina_Balan_2
Postat pe 30 Noiembrie 2013 10:11
Cristina_Balan_2 Cat a costat operatia?
garbo_393654
Postat pe 16 Decembrie 2013 18:19
Buna tuturor, am 32 de ani si sunt din Cluj-Napoca; as dori sa fac o operatie de rinoplastie, s-a operat cineva la dr. Lucian Fodor? Are si site, m-am uitat la pozele postate, poate ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc.
garbo_396680
Postat pe 8 Februarie 2014 13:28
Cine ma poate ajuta si pe mine cu cateva sfaturi?? Pe 26 febr, peste 9zile adica ma operez la dr Vitalie Stan rinoplastie+deviatie sept...pareri????plss!!!!
Arina_Ioana_1
Postat pe 17 Februarie 2014 18:22
Eu m-am operat la dr. Lucian Fodor acum 9 luni, operatia a decurs bine, nu am avut dureri, doar vanatai sub ochi vreo 10-12 zile; sunt f multumita de forma, mi-a schimbat aspectul fetei, dar mai ales sunt fericita ca pot respira normal. Succes!
garbo_401483
Postat pe 6 Mai 2014 21:45
Buna garbo_401483,imi poti spune cat te-a costat rinoplastia? Unde opereaza dl. doctor?
garbo_404816
Postat pe 1 August 2014 17:49
Eu m-am operat acum 15 zile de rinoplastie la dl. dr. Vangelis Vasalos la o clinica privata din Bucuresti.Am stiut pe cine sa aleg si acum sunt foarte multumita de noul look.e adevarat ca trebuie sa ai un pic de nebunie in tine sa faci asa ceva dar merita.va recomand tuturor sa va urmati visurile si sa aveti curaj in a le indeplini.
garbo_4391
Postat pe 7 Decembrie 2014 19:17
Buna!

Am citit pe forum ca a fost operata de dl. Voica (sper ca imi permiti sa ne tutuim). :) Inteleg ca esti multumita de operatia facuta de dl. Voica? Ma gandesc sa apelez si eu la dansul, de aceea as fi vrut daca se poate, sa imi trimiti o poza recenta de dupa operatie? Iti multumesc mult!

Elena
garbo_412382
Postat pe 22 Mai 2015 04:16
buna! o sa am o interventiela doamna doctor Dana Jianu si as dori cateva detalii, daca ai putea sa ma ajuti, imi poti da, te rog, un mail pe adresa aidaaa_fgm@yahoo.com?
Mihai_Savulescu_1
Postat pe 2 Septembrie 2015 01:10
Ma intereseaza si pe mine pareri despre operatie si despre eventuale probleme post operatorii, am programare la dr. Fodor, vreau un nasuc mic, fin si elegant, pe langa placerea de a putea respire din nou, imi puteti spune cum a decurs perioada dupa operatie?
garbo_415127
Postat pe 8 Septembrie 2015 15:19
Salut, imi pare rau sa aud asta, ce ai facut dupa operatia la Dr Marincea elena?
Elena_Savu_2
Postat pe 28 Decembrie 2015 11:41
Eu m-am operat la http://drdoboscalin.ro
Călin Dobos este inegalalabil.👍👍👍
Are mâini de aur. Eu am facut intervenția de rino in Septembrie. Azi facut vizita la el. am împlinit 8 luni. Sunt foarte fericita pt toate etapele ce le-am parcurs pt ca nu au fost deloc dureroase. Tot ce mi- a promis a facut fix in fix mai precis a facut exact cu precizie tot ce eu am cerut sa fie modificat si corectat si îmbunătățit. Eu aveam mare frigă cand am Mers sa ma operez la Dobos. Pt ca sunt extrem de pretențioasa. De exemplu Stan Constantin chiar mi-a refuzat sa mi-l opereze pe motiv ca eu am motive psihologice decât real estetice.
Da!!! De fapt eu exact si vroi fix estetic. Având un vedere ca aveam un nas aproape perfect, frumoasa sunt, chiar era nevoie sa-mi puna diagnostic de necesitate consiliere psihologică in loc de a recunoaște ca nu a vrut sa se bage acolo unde nu are siguranța ca este la nivel de a satisface cerința clientului. Da adevarul ca si Marek a refuzat sa ma opereze. Astăzi chiar ii Multumesc!!! Am mai fost pe la Antohi -nu ma convins, am fost la Stan Vitalie- nu ma convins pana la urma face niste nasuri foarte mici, prea artificial, am fost la Popescu- este ok dar are o tendința de a face vârful nasului mult prea in vânt ( aici deja tine de preferințele fiecăruia) plus ca-i scumpppppp ca dracu.
Si făcusem consultația si la Dobos. Ma convins cu calmul lui si (chiar ai-mi dăduse o impresie ca chiar nu-l interesează banii) eu nu vreau sa cred ca exista o ființa pe aceasta planeta pe care nu ar interesa aspectul economic. Oricum mi-a lasat impresie pozitivă din primele clime. Foarte calm, mi-a explicat toate aspectele pozitive si negative (eu deja eram plictisita sa tot il ascult) iar el cu un calmmmmm arată cazuri si explica si explica.... Ok in final am ajuns acasa si mi -am revizuit informația si am facut alegerea : DR CALIN DOBOS.
Multumesc pr instinctul meu dar si Dn pr îndemânarea cu care este capabil sa schimbe viata. Important este ca Nu mi-a schimbat înfățișarea aceasta Rino ci doar a îmbunătățit trăsăturile + mi-a dat un aer mai tânăr si mai dulce!!!!😃😃😃😃😊😊😊😊
Recomand pt cele mai frumoase rezultate pr cele mai frumoase Nasucuri : pe Doctor
CALIN DOBOS. - the Best in Romania👍
garbo_433832
Postat pe 8 Martie 2016 04:51
Acum de paste urmeaza se se opereze si sora cumnaței mele. Dupa ce ma vazut pe mine.
Doar ca ea are pe lângă un nas enorm din cauza cocoșei dar mai are si deviație de sept. mai are o luna dezice si scapă si ra se acest calvar cu care trăiește de 39 de ani.
Are încredere in doctor Calin Dobos. PTR ca ma vazut pe mine si mai are ea o cunoștința care sa operat la el a facut implant mamar si rino. Deci o sa vina zAmbetul si pe strada ei in curând. Oricum intervenția se Rinoplastie merita toată investiția si efortul . Clar daca si medicul e priceput!!!! Cum este Dobos
garbo_433832
Postat pe 8 Martie 2016 05:02
Acum de paste urmeaza se se opereze si sora cumnaței mele. Dupa ce ma vazut pe mine.
Doar ca ea are pe lângă un nas enorm din cauza cocoșei dar mai are si deviație de sept. mai are o luna dezice si scapă si ra se acest calvar cu care trăiește de 39 de ani.
Are încredere in doctor Calin Dobos. PTR ca ma vazut pe mine si mai are ea o cunoștința care sa operat la el a facut implant mamar si rino. Deci o sa vina zAmbetul si pe strada ei in curând. Oricum intervenția se Rinoplastie merita toată investiția si efortul . Clar daca si medicul e priceput!!!! Cum este Dobos
garbo_433832
Postat pe 8 Martie 2016 05:05
Cine sa mai operat la doctor Calin Dobos vreau sa citesc si experiențele voastre.
garbo_433832
Postat pe 8 Martie 2016 05:06
eu m-am operat ieri la dl dr Popescu Daniel, deviate de sept, plus indepartare cocoasa. nu am nicio vanataie si nici nu sunt umflata, respir pe nas, nu ma doare capul, senzatia de usturime de pe gat de la sonda din timpul operatiei, s-a dus, nu ma doare nimic, doar cand rad ma tine cusatura de la baza nasului, va trebui sa evit glumele o perioada :) foarte putin m-am umflat cand m-am trezit azi, in urma cu cateva ore, dar s-a retras. mi se pare fantastic, iar aici, pe langa organismul care ma ajuta, eu zic ca se vede si "mana" chirurgului. pentru mine experienta este de nota 10 si recomand din toata inima sa mergeti pe mana dlui dr, in ceea ce priveste rinoplastia. iar personalul cu care opereaza, este fantastic, non stop la dispozitia ta, raspund la orice fel de intrebari, chiar si cele incomode. am scris aceste randuri pentru ca stiu cat de mult inseamna pentru cineva care vrea sa se opereze, sa afle cat mai multe informatii si pareri de la pacientii doctorilor pe care ii au in vizor. multa bafta celor care urmeaza sa se opereze si daca are cineva intrebari, cu mare drag va pot raspunde.
garbo_434283
Postat pe 11 Martie 2016 09:56
Eu am fost la Dr. Nitescu.Sunt super fericita! Si increzatoare :) Gasiti aici mai multe info: http://drnitescu.ro/rinoplastia/
M__d__lina_Sc__rlat_1
Postat pe 29 Martie 2016 18:39
Buna! imi doresc si eu o rino si vroiam sa te intreb daca pana la urma ai facut rinoplastia si la ce doctor? esti multumita?
Iti multumesc anticipat pentru raspuns!
garbo_435853
Postat pe 30 Martie 2016 20:48
Buna! Ai putea sa-mi spui daca esti multumita de nasuc si cum a fost experienta? As dori si eu sa fac o schimbare si caut un doctor in prezent. Multumesc!
garbo_435853
Postat pe 30 Martie 2016 20:53
Salut. In sfârșit am adunat curajul dar si bănuții necesari sa-mi fac rinoplastia mult dorita.
Am o mică cocoașa,nările sunt lagi,vârful nasului e îndreptat in jos. Per total nu este un nas urat. Doar ca din cauza standardelor de frumusețe din ultimii ani, m-au facut sa-mi doresc îmbunătățiri la aspectul meu exterior. Mi-am mărit buzele cu acid hialuronic la dr Dobos Calin. De fapt asta a fost primul meu pas mărirea buzelor. La următoarea injectare la buze, am întrebat daca poate sa-mi faca acea injectare de acid hialuronic si in nas pt a îmbunătăți forma si mi-a plăcut ce vedeam. Rezultatul rinoplastiei vi acid hialuronic mi-a dat idea de a apela la intervenția de Rinoplastie . Pt rezultate de lunga durata. Sunt foarte emoționată, operatia urmeaza sa fie inainte de paști pt ca o sa iau si concediu. 2 saptamâni. In acești doi ani de cand fac injectari de acid hialuronic dar si de Botox am facut de 2 ori pt un Look odihnit . Am tot vazut paciente de-ale domnului doctor. Forte multe fete cu rinoplastii sau chiar 3 si 4 operatii într-una asta daaaaa curaj.
Pt mine este prima intervenție serioasă cu anestezie generală. Si am emoții. Dar am si mare incredere in doctor Calin Dobos.
Mi-a explicat ce trebuie modificat si unde nu trebuie umblat si lasat. Oricum eu doresc un aspect foarte foarte natural. Nu vreau sa fie foarte fin si sa se vadă de la o posta ca este operat. Pt ca m-am tot uitat pe sait-Uri si si rinoplastii in in general. Si mi-am dat seama ca nu e pe gustul meu un nas foarte finisat. Oricum Dn Dr Calin Dobos mi-a promis ca mi-l face asa încât sa se potrivească fizionomiei mele si nu o sa se observe cum ca ar fi operat. I-mi tin pumnii.
garbo_436079
Postat pe 4 Aprilie 2016 04:49
Apropo...Si Bianca Dragusanu și-a operat nasul la doctor Calin Dobos.
Mi-e imi place rezultatul. Oricum ea e foarte controversata si criticata.
Eu admir evoluția ei din ultimii 15 ani pana astăzi. Este foarte frumoasa.
garbo_436079
Postat pe 4 Aprilie 2016 04:55
Mi-am facut acum jumatate de an operatie la dr Antohi. Nu pot spune ca as fi multumita.
La consultatie mi-a spus ca imi va face o serie de modificari de functionalitate, de ex, modificare cornete ingustate, rezolvare deviatie de sept (o deviatie care visual era total inobservabila), ingustarea bazei nasului deoarece nu se alinia ok cu ochii.
Rezultatul:
-narile la fel de inguste + faptul ca acum sunt strambe, inegale.
-nasul este stramb. stamb..vizibil, sare in ochi chiar. oricine poate observa ca este stramb.

-de respirat nu respire deloc mai bine, nu simt ca intra mai mult aer pe nari, ele fiind, de altfel, la fel de stramte.
-baza nasului nu este mai ingusta, desi m-a taiat si pe lateral ca sa devina mai ingusta baza. E chiar mai lat ca inainte.Are o forma de triunghi, nu de nas.

Am tot sperat ca aceste problem sunt datorate faptului ca inca sunt in procesul de recuperare dar sincer nu vad nicio imbunatatire de la o luna la alta.

In plus, in majoritatea zilelor este si f umflat.

Scriu toate aceste informatii pentru ca stiu cum este sa te interesezi despre medici inainate de operatie, este o decizie f grea si conteaza f mult si o statistica asupra cazurilor reusite/nereusite ale medicilor prin prisma pacientilor.
Corina_Geboiu_1
Postat pe 8 Aprilie 2016 13:34
Buna Corina, Imi poti spune si mie cat te-a costat interventia? ma tot gandeam sa merg si eu la dr Antohi fiind unul din cei mai recunoscuti si cu o vasta experienta dar dupa mesajul tau nici nu stiu ce sa mai cred...
Eu am deviatie de sept si nasul cam maricel si am zis sa rezolv ambele probleme, nasul m-a complexat toata viata insa pana acum nu mi-am permis o interventie de genul si pe langa asta mi-a fost si frica sa nu inrautatesc situatia.
Am citit pe aici si despre dr Popescu insa ca si experienta tot dr Antohi castiga, probabil o sa ma decid dupa consultatie.
Tu ai incercat sa discuti problema cu domnul doctor? este intr-adevar asa de grav? intreb asta deoarece am intalnit si tipe extrem de perfectioniste cu un nas micut care se vaitau ca au nasul mare.
Si ca tot vorbim de domnul dr Antohi, inainte de operatie pe cine ai mai luat in calcul? sau a fost doar el ca si candidat?

Multumesc anticipat!

P.S. Sunt binevenite si alte pareri
Andy__33
Postat pe 9 Aprilie 2016 20:19
Buna! s-a operat cineva la dr Stan Vitalie? sau aveti ceva informatii despre el?
garbo_440064
Postat pe 8 Mai 2016 20:52
Eu nu prea sunt multumitaaa
AleCs_Alejandra_1
Postat pe 10 Mai 2016 04:42
Buna tuturor! Pe 20 iulie mi-am facut o operatie de rinoseptoplastie la domnul doctor Marin Voica si sunt extrem de multumit de rezultat! Am avut o deviatie de sept destul de puternica dar si nasul ca atare deviat spre dreapta, amandoua aparute cel mai probabil din cauza unor lovituri primite in copilarie la joaca. Rezolvarea septului era prioritatea mea principala, intrucat respiratia necorespunzatoare imi dadea adesea dureri mari de cap, asa ca am cautat un medic ORL-ist foarte bun. Imi doream insa sa-mi rezolv si aspectul nasului, pentru a fi mai in armonie cu trasaturile fetei si sa redobandesc increderea de sine, si sa-mi fac operatia la cineva care are multa experienta si in domeniul remodelarii plastice si asa l-am gasit pe domnul dr. VOICA. Pot sa spun acum ca am nas frumos si bine proportionat cu fata si in sfarsit respir cum trebuie pe ambele nari, desi mai trebuie sa treaca o vreme pana scap de tot de mucozitati. Domnul doctor este o persoana foarte placuta, calm si relaxat. Asculta cu atentie toate cererile pacientului si iti spune exact ce trebuie facut. Are maini de aur domnul doctor! Il recomand cu caldura!
garbo_450984
Postat pe 29 Iulie 2016 17:14
Buna!
Eu am mers la la Shanti Beauty Clinic, la domnul doctor El Shanti Abdel din Timisoara si mi-a facut un nasuc superb iar recuperearea a fost rapida!
Sunt extrem de multumita! Il puteti gasi si voi la www.beautyclinic.ro
garbo_452151
Postat pe 9 August 2016 16:00
Adevarul despre o rinoplastie care a distrus viata

http://desprerinoplastie.blogspot.ro/
garbo_454894
Postat pe 8 Septembrie 2016 16:41
Atenție! Feriți va de dr andrei lazar iasi, e total antitalent, habar n are de estetica nas drept, corect, mergi cu nas stramb și te întorci cu unul și mai stramb și mai urat, zici ca e de plastilina; am mai discutat și cu cine a fost la el acum zece ani și a spus ca e total nepriceput, și persoana respectiva a făcut doua intervenții la acest dr și I s a spus sa o facă pe a treia pentru ca era nemulțumita ;
Poate știe sa pună silicon pe la subraț dar rinoplastie habar n are, aruncați banii pe fereastra dacă mergeți la el
garbo_460925
Postat pe 17 Decembrie 2016 21:37
Buna fetelor.astazi am făcut o săptămâna de cand m-am operat.am urmărit atat de multe păreri și am încercat și eu la mai mulți doctori.primul a fost Dr.Daniel Popescu unde suma era prea mare (4000€) și totusi nejustificata suma...mie mi s a părut ca toate erau operate la fel(lasa sub nas o bucata zici ca este semnătura lui ) :) ,apoi Dr.Stan unde pur și simplu nu m-am convins și in cele din urma la Dr.Antohi unde m-am și operat.Domnul doctor este serios,chirurg :)) m-a convins pentru ca a fost singurul care s a gândit la partea funcțională a nasului meu.Aveam o deviație urâta de sept nasul avea nările mari,baza piramidei nazale mare ,lat.M-am operat vineri la ora 14:30 la medlife ortopedie(am vrut sa ma bage cât de repede au putut și m-a băgat a doua chirurgie in ziua aia).a durat 4h operația.am
Putut sa respir încă de cand am ieșit din operatie(m-am mirat :)) ).A doua zi am plecat acasă de dimineata.eu nu m am învinețit mai deloc,doar puțin umflata.asta tine chiar de gena fiecăreia.Pot sa dau un pont ...mi am luat un gel "alle gel" și ma calma cand ma dădeam pe sub ochi.Marti am fost la domnul doctor și mi-a scos tubuletele de Silicon din nas(pe care am respirat) și gata❤️ Am respirat singura foarte bine.M-am bucurat enorm ca nu au existat acele mese imense și dureroase.Nu am bandajul dat jos insa rezultatele se vad .abia astept sa îl vad refăcut complet .Sunt maxim de fericita ca in sfârșit am luat aceasta decizie și va încurajez și pe voi sa faceți același lucru.Aaa,intervenția la Dr Antohi a fost 3400€.Il recomand din inima.Bafta tuturor
Agrapinei_Valentina_1
Postat pe 24 Martie 2017 21:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Inca un subiect nou... ::)))))) 9 De la: Axl_R 18 Iunie 2015 20:25
hemoroizi 2 De la: Eliza_Cami_1 22 Iulie 2017 09:49
Rinoplastie 15 De la: garbo_448185 16 Decembrie 2016 11:32
Operatia de marire de sani afecteaza alaptarea? 3 De la: garbo_480575 12 Martie 2018 13:31
Operatia de rinoplastie 7 De la: garbo203824 27 Februarie 2015 18:06
Setari Cookie-uri