venit suplimentar

DA. EXISTA SI JOBURI PART TIME CARE ITI ADUC UN VENIT SUPLIMENTAR. EU AM UN JOB PRINCIPAL SI UNUL SECUNDAR DIN CARE MAI ACASTIG INCA UN SALARIU. DACA ESTI INTERESATA CONTACTEAZA-MA PE ADRESA DE MAIL camelya_74@yahoo.com. O ZI BUNA
camelya_74
Postat pe 24 August 2008 10:06

Distractive raspunsuri ai primit!
Eu am dat la Clik-uri pentru unii.. oho! Si cand sa trimita bani, s-a-nchis pentru mine site-ul!
Dar vad ca se poarta acum: trimite-mi mie bani ca sa-ncepi afacerea!?
Ce naiba, suntem prosti?

Postat pe 24 August 2008 16:49
este cumva vb de asigurari grawe?
alinastefan
Postat pe 24 August 2008 17:31
nu trebuie lasat nici un id suplimentar. datorita numeroaselor solicitari pe care le-am primit pe mail cu privire la informatii in ceea ce priveste o activitate desfasurata in timpul liber pentru a va suplimenta veniturile va rog sa imi scrieti pe adresa de mail camelya_74@yahoo.com,localitatea in care va aflati pentru a putea lua cineva legatura cu dv. o zi buna va doresc si multa bafta
camelya_74
Postat pe 25 August 2008 16:27
asta e chiar teapa.imi pare rau nu ma ocup cu asa ceva. o zi buna
camelya_74
Postat pe 25 August 2008 16:28
sunt camelia din focsani si daca esti interesata putem discuta. adresa mea de mail este camelya_74@yahoo.com
camelya_74
Postat pe 25 August 2008 22:14
imi cer scuze dar nu gasesc id-ul tau. mai da odata te rog si putem discuta. o seara placuta
camelya_74
Postat pe 25 August 2008 22:16
Suzuki, statea sub un copac in livada si numara frunzele.
-Ce faci draga Suzuki.-L-a intrebat fratele sau Gica, trecand pe acolo.
-Muncesc.
-Ce muncesti?-se mira Gica, facand ochii mari.
-Pai nu vezi?Numar frunzele.Daca diseara dau numarul de frunze corect, primesc niste bani in Euro.Este un job.Nu vrei sa castigi si tu?
-Mai, ia stai.Dar tu te-ai asigurat impotriva accidentelor de munca?
-Nu.Ce accidente?
-Daca in pom sta o vrabie care nu stie ca te uiti pe sub penele ei, si deodata iti tranteste cu sampon in ochi si te orbeste, ce faci?
-Mai, tu ai dreptate.Activitatea asta este extrem de periculoasa.Ia hai sa mergem la birt si sa intocmim o asigurare pe viata.Ca daca ar fi vreo vrabie, nu s-ar baga de seama.Dar daca in pom sta vreun vultur carpatin, care mai este si constipat pe deasupra?

Postat pe 26 August 2008 23:37
Buna ma numesc Anamaria, ma intereseaza si pe mine acel job, daca nu te superi si imi poti da mai multe detalii..., adresa mea de mail este tnsanamaria@yahoo.com

Postat pe 27 August 2008 10:08
e cumva vorba de amway? acolo daca nu investesti 400 ron lunar nu ai facut nimic.

Postat pe 27 August 2008 10:14
BUNA ZIUA. IATA CUM STAU LUCRURILE IN CEEA CE PRIVESTE ACTIVITATEA SUPLIMENTARA DESFASURATA IN BAZA UNUI CONTRACT DE COLABORARE:
-EU COLABOREZ CU UN BROKER AUSTRIAC CU FILIALE IN EUROPA CENTRALA SI DE EST. SAPATAMANAL, SI ANUME SAMBATA SI DUMINICA SE FAC CURSURI DE O ZI IN CARE SE DOBANDESC CUNOSTINTELE MINIME PENTRU A PUTEA FACE ACEST LUCRU. CURSURILE SE TIN PRIN ROTATIE IN MARILE ORASE DIN TARA. DEOARECE SUNT DIN FOCSANI MOMENTAN NU AM DECAT LISTA CU SEMINARIILE DIN MOLDOVA. IN CONDITIILE IN CARE VETI FI INTERESATI MA VOI INFORMA CU PRIVIRE LA LOCATIILE DIN ARDEAL. MENTIONEZ CA PARTICIPAREA LA ACEST CURS PRESUPUNE ACHITAREA UNEI TAXE DE 220 RON, CARE REPREZINTA CHELTUIELILE CU LOCATIA SI MASA DIN ZIUA RESPECTIVA INCLUSIV MATERIALELE PUSE LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA, MATERIALE NECESARE VANZARII. MA SIMT DATOARE SA VA ATRAG ATENTIA CA ACEST LUCRU PRESUPUNE FOARTE MULTA SERIOZITATE DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA. CEL MAI APROPIAT SEMINAR ESTE SAMBATA 30.08 SI VA AVEA LOC IN FOCSANI, BRASOV SI IASI. PENTRU CEI INTERESATI LE STAU LA DISPOZITIE CU UN NUMAR DE TELEFON SI ADRESA DE MAIL. TELEFOANE: 0745394688, 0766205323.
AREA MANAGER, CAMELIA POTIRNICHE. O ZI BUNA IN CONTINUARE
camelya_74
Postat pe 27 August 2008 18:36
Colaborarea cu broker-ul e in domeniul asigurarilor?
marinela_diana
Postat pe 27 August 2008 19:39
De la: vanghelis007, la data 2008-08-26 23:37:46Suzuki, statea sub un copac in livada si numara frunzele.
-Ce faci draga Suzuki.-L-a intrebat fratele sau Gica, trecand pe acolo.
-Muncesc.
-Ce muncesti?-se mira Gica, facand ochii mari.
-Pai nu vezi?Numar frunzele.Daca diseara dau numarul de frunze corect, primesc niste bani in Euro.Este un job.Nu vrei sa castigi si tu?
-Mai, ia stai.Dar tu te-ai asigurat impotriva accidentelor de munca?
-Nu.Ce accidente?
-Daca in pom sta o vrabie care nu stie ca te uiti pe sub penele ei, si deodata iti tranteste cu sampon in ochi si te orbeste, ce faci?
-Mai, tu ai dreptate.Activitatea asta este extrem de periculoasa.Ia hai sa mergem la birt si sa intocmim o asigurare pe viata.Ca daca ar fi vreo vrabie, nu s-ar baga de seama.Dar daca in pom sta vreun vultur carpatin, care mai este si constipat pe deasupra?


vangheeeeeeeeeeeeee esti demential!
te-ai gandit vreodata sa publici o carte numita "Invataturile lui Suzuki"?
daca nu...ar trebui...si anunta-ma, voi fi prima care voi cumpara 3 exemplare:unul pentru mine si sotul meu, si cate unul pentru fetele mele...apoi cred ca voi mai cumpara pentru toti prietenii, va fi un cadou frumos pentru aniversarile lor.
nebuna
Postat pe 28 August 2008 07:33
Uite ca te inseli.
Nu te inregistrazi pe nici-un site .
Draga mea este vorba de comert electronic, de lucrul cu oamenii, nu este vorba de angajare sau de a da clik. Se pare ca intradevar nu ai cunostinte reale despre acest lucru. Din networkmarketing poti castiga numai daca esti ambitios si invatabil, rezultatele vin pe parcurs. Nu au sanse oamenii negativi, pesimisti si care pornesc de la ideea ca cineva castiga de pe urma lui.

STIE CINEVA CE INSEAMNA PRODCONSUMATOR? Sunt sigura ca nu, PRODCONSUMATORUL este acela care produce in timp ce consuma, o parte din afacerile de networkmarketing de pe piata mondiala se ocupa cu crearea prosperitatii oamenilor invatandu-i ce sa faca pentru a castiga cat le este potentialul si asi depasi acest potential. Daca calea unui om este la servici , acasa, si acasa la servici si mai este si reflactar la anumite idei, atunci prosperitatea nu vine decat dintr-un singur loc, locul de munca, si sansa sa fi platiti cu 3000 E este cam mica pentru 90% dintre oameni.

Cine doreste detalii sa ma contacteze la aceasta adresa de mail:
rimini_777@yahoo.co.uk

motto:

MINTEA FUNCTIONEAZA PRECUM PARASUTA , NUMAI DACA ESTE DESCHISA
rimina
Postat pe 28 August 2008 21:38
In ce consta mai exact acest job?
marinela_diana
Postat pe 29 August 2008 16:49
Intr-adevar o afacere de networkmarketing te ajuta sa-ti schimbi mentalitatea de angajat si te invata cum sa lucrezi pentru tine nu pentru altii ,si cum sa-ti construiesti active .Trebuie sa ai insa rabdare sa te pregatesti pentru acest lucru.Si apoi nu cred ca este asa de greu sa-ti schimbi locul de unde faci cumparaturile si, daca iti plac produsele sa le recomanzi si altor cunostinte.Adica,in loc sa-ti cumperi pasta de dinti, detergentul sau samponul de la un supermarket si sa le dai lor banii ,mai bine cumperi din magazinul tau si compania iti ramburseaza tie un procent.Unde mai pui ca produsele sunt superconcentrate si mult mai bune decat gasesti in supermarket si mai au si garantie pe satisfactie.Si te mai bonifica si daca recomanzi produsele si altor prieteni ca sa le foloseasca si ei.Credeti ca este greu sa faceti asta o ora pe zi?Daca intereseaza pe cineva acest lucru,scrieti-mi pe adresa corinascriba@yahoo.com , si ne putem vedea pentru cat mai multe amanunte.Eu am fost sceptica la inceput dar, dupa ce am verificat acest proiect si am vazut ca functioneaza am inceput sa-i dedic din ce in ce mai mult timp.
CRIMEDE
Postat pe 29 August 2008 19:21
salut valace...am citit si eu cadranul banilor insa sunt doar la inceput de drum. Imi poti spune cum ai inceput? Mi-ar prinde bine un sfat bun...
b_catiusha
Postat pe 23 Septembrie 2008 12:57
Daca cunoasteti pe cineva interesat sau dvs.sunteti interesata de un venit suplimentar puteti sa ma contactati la tel.0722826033.
Natalia
Postat pe 26 Septembrie 2008 12:13
Daca cunoasteti pe cineva interesat de un venit suplimentar sau permanent incercati sa ma sunati la tel.0722826033.
Natalia
Postat pe 26 Septembrie 2008 12:17
Daca cunoasteti pe cineva SERIOS interesat de un venit suplimentar sau permanent incercati sa ma sunati la tel.0722826033.
Natalia
Postat pe 26 Septembrie 2008 12:19
Buna Natalia ,ma intereseaza un venit suplimentarPoti sa mi spui in ce domeniu? internet,vinzari ,asigurari ........
marinela_diana
Postat pe 26 Septembrie 2008 15:57
Doamne iarta-ma, mare e disperarea omului in Romania asta! Cum poti sa gandesti ca o scoti bani dand click-uri? Ganditi-va si voi logic. Plus ca mai e o chestie. Trebuie sa iti faci ,,retea". Nu observati ca toti astia cu reclamele lor, va dau un id la finalul ficarui link?
,,http://primebux.com/index.php?r=ileanaradu
http://eurovisits.org/?r=ileanaradu
http:// http://foxcash.net/?r=ileanaradu "
Ia uitati-va putin la finalul ficarui link. ,,ileanaradu" ce va spune? Haideti sa fim cat de cat realisti. Ei din asta scot ,,banii" aia infimi. 1-2 euro-centi pe click. Pai ia ganditi-va cate click-uri sunt necesare pt sumele pe care le ,,promit" acesti visatori. Faceti un calcul de clasa a 2-a. Eu stiu ca e foame mare, dar ganditi-va si la metode mai ,,normale" de a face un ban cinstit.Va spun sincer, eu mai fac si lucrari de licenta cand imi permite timpul. Ia ganditi-va si voi logic pentru o secunda.
Nu ar fi toata lumea ,,full" de bani daca ar pica din cer, sau ma rog, ceva similar, dand click-uri? E cea mai mare tampenie si sa crezi ca poti sa faci ceva, si sa aplici la asa ceva, ca sa nu mai zic de a sta si te ruga de unul si altul sa se inscrie de pe contul tau si sa dea la click-uri. Bagati-va mintile in cap dragii/dragele mele ca pentru ban trebuie MUNCA, nu taiat frunze la caini morti. Multa bafta si mai ganditi si voi putin! Nu tot ce zboara se mananca. Pacat ca sunt destul de multe persoane cu o anumita varsta care se ocupa cu aceste ,,matrapazlacuri".



PS: Spor la click-uri celor care se ocupa cu asta si by the way, get a LIFE, a REAL one!
Anca_Florina
Postat pe 5 Octombrie 2008 02:26
bla bla bla stiam eu ca idiotenia asta va tine cel mai bine in romania ,de ce? de lenesi ce suntem ,asta sunt numai visuri vandute la clik .
yavrum
Postat pe 5 Octombrie 2008 10:21
Succesul se rezuma la ce vrea fiecare.In goana dupa bani,multi oameni isi pierd sanatatea,linistea ,prietenii si multe alte lucruri importante in viata.
Iti recomand un test personal al carui rezultat nu-l vei sti decat tu.Analizeaza-ti rezultatele cat mai obiectiv si trage concluziile proprii.
10 intrebari
1.Esti o persoana fericita ?
2.Esti un om sanatos ?
3.Esti o persoana suficient de prospera ?
4.Esti un om care poseda siguranta financiara ?
5.Ai prieteni ?
6.Esti impacat cu tine insuti ?
7.Ai relatii bune cu familia ?
8.crezi ca viitorul va fi mai bun decat prezentul ?
9.Esti o persoana care iubeste ?
10.Esti un om iubit ?
Raspunde cu DA,NU,NU STIU
Daca testul are prea multi de NU,nu dispera.Nu inseamna ca esti un om fara succes fara viitor.Fiecare om poate avea propriul succes daca este pus in mediul care trebuie .Nici nu sti ce potential poti avea.Inconjoarate de oameni de succes,stai pe linga ei si invata !
Poti lua atitudine.Da dovada ca te intereseaza viata ta.Cel putin acum sti in ce domenii ai nevoie de ajutor,si poti actiona in consecinta.Nimeni nu e perfect dar poti tinde spre perfectiune.
Daca ai foarte multi DA-FELICITARI.Continua sa evoluezi si sa te perfectionezi.
Daca vrei sa-ti modelezi viitorul indiferent de trecut si daca vrei sa te invarti intr-un mediu sanatos ,trimite-mi un mesaj pe www.corinascriba@yahoo.com si iti pot face cunostinta cu oameni de succes intr-un mediu sanatos.
CRIMEDE
Postat pe 6 Octombrie 2008 16:46
Iar retele si aberatii. Cioara de pe gard nu o vindeti?
Anca_Florina
Postat pe 7 Octombrie 2008 16:43
buna vreau si eu informati daca se poate poly_renu@yahoo.com
poly_renu
Postat pe 25 Octombrie 2008 18:58
E MAI GREU PT CA ETSI DIN ARAD. CEL MAI APROAPE ORAS UNDE SI TIN CURSURILE ESTE CLUJ. DACA VREI SA MERGI CONTACTEAZA-MA PE ADRESA camelya_74@yahoo.com
camelya_74
Postat pe 26 Octombrie 2008 16:12
Ce prostie! Cum sa pierzi timpul sa dai click-uri???
Pai costa mai mult curentul pe care-l consumi ca sa stai cu calc in priza decat centii pe care-i primesti...si aia ireali
elle
Postat pe 29 Octombrie 2008 14:05
Ce "afacere" stupida cu ghilimelele de rigoare! Daca vreti sa va imbogatiti peste noapte deschideti-va o shaorma
De ce? Pentru ca romancele sunt mult pres lenese ca sa gateasca acasa si prefera sa dea banii pe fast food
Succes garantat!
elle
Postat pe 29 Octombrie 2008 14:07
Corect!!! Stiti vb aia: ,,de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere". Lasa sa creada lumea ca o sa faca bani din click-uri, din sisteme piramidale, intalniri de grup in scopul vanzarii unor produse(intalniri unde se manifesta ca niste sectanti), pensii private si etc. Cine stie? Peste vreo 200 de ani isi cumpara vila la Predeal.
Ma amuzati fetelor, zau. Spor la click-uri. O sa va realizati in ritmul asta. Puneti osul la munca dragele mele si nu mai credeti ca orice zboara se mananca.
Anca_Florina
Postat pe 29 Octombrie 2008 16:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat de operativi sunteti in a va schimba locul de munca?? 35 De la: garbo171675 13 Martie 2014 12:55
Cautam sef de magazin 8 De la: Axl_22 5 Octombrie 2011 17:59
LUCRU 2 De la: garbo182580 18 Ianuarie 2011 14:09
Loc de munca la domiciuliu 1 De la: MonaDumitrache 21 Mai 2011 21:50
castiga on line 5 De la: ameno 27 Ianuarie 2011 10:39
Setari Cookie-uri