Cum sa imi fac curaj sa intentez divort?

Pai unele femei considera va pot schimba barbatul ca îlpot educa, se mmulțumesccu o vorba buna la iînceput,
cred ca la început sunt unele interese, de nu a fii singur, de a fii cu cineva.lipsa de comunicare, dar oamenii sunt egoisti fiecare pt el așa este șiiîn familie,
Putini barbati cumsecade și inteligenți sunt
ingerasulluptor1
Postat pe 6 Iulie 2015 18:27
Unele femei cred ca atunci cândsunt eexcitante, simt fluturi în stomac ele cred ca este iubire și trec peste defecte, ca zic ca ăsta eeste iubirea sacrificiu,
iubirea vine cu timpul dacă exista respect înțelegere, comunicare și altele.etc.
trebuie sa cunoști vine barbatul, numai ca barbatii nu pierd ei timpul cu femeia sa aibă timp sa îlccunoască, dacă îi spune femeia ceea ce îldderanjează la el, spune te rog sa nu mă judeci, adică sa taci șisa ssuporți
ingerasulluptor1
Postat pe 6 Iulie 2015 18:32
Pe barbat trebuie sa îl pui la punct de la început, adică sa facă curățenie, mâncare, munca sa fie înjumătățit a, dacă îi permiți prea multe de la iînceput urmează din ce i ce mai multe sa ți se urce in cap.
P femeie trebuie sa gândească și cu inima și cu creierul.
Da mai sunt și alte aspecte ca barbatul sa ia în serios ceea ce zici, da sa fii consecventa trebuie sa fii exigenta și cu ea femeia nu doar cu barbatul.
Pt ca ceea ce am observat la oameni majoritatea sunt exigenți cu alți oameni dar nu sunt exigenți cu ei însăși, de aceea poate nu îi ia nimeni în seama.
ingerasulluptor1
Postat pe 6 Iulie 2015 18:37
Ăsta șiiîn educația copiilor atunci cândeești exigent cu ei, dacăppărinții nu sunt exigenți și cu ei copii nu îi ia în serios ceea ce spun.
Dacăfemeia este exigenta cu ea si exigenta cu aaltiiddacăeste cconsecventa pana la urma cei care o deranjează cedează,
dar dacă nu este doar o continua cearta și contradicție
ingerasulluptor1
Postat pe 6 Iulie 2015 18:41
Eu una sunt exigenta bsi cu mine și cu altii și foarte consecventa pana cei care mădderanjeazăccedează.
ingerasulluptor1
Postat pe 6 Iulie 2015 18:43
Draga Anna,cu scuzele de rigoare adresa mea corecta de e-mail este amadoparasiempre@gmail.com.
angel_forever
Postat pe 6 Iulie 2015 19:49
Draga Ingeras, exigenta indreptata catre propria persoana este foarte de folos. Cea indreptata spre altcineva are nevoie de o limita. Si nu ma refer la problema doamnei in cauza ci la faptul ca altcineva trebuie sa cedeze intotdeauna in fata ta. Ma intreb daca esti casatorita, poate cu copii, sau vorbesti doar din auzite. Din ce scrii pari relativ superficiala. Cei ce scriu aici si au curajul sa isi deschida sufletul au nevoie de a fi incurajati nu judecati. Intotdeauna o vorba buna este un excelent ajutor.
angel_forever
Postat pe 6 Iulie 2015 20:06
lucrezi? daca da, e simplu. divortezi si mergi mai departe. nu stai cu lumea, barfele vin si pleaca. asa ca ...... capul sus, doar tu contezi acum!
daca nu lucrezi, cauta-ti ceva care sa te ajute sa fii independenta financiar. si mergi mai departe. bafta!
duchess1
Postat pe 11 Iulie 2015 03:32
trebuie sa gasesti putere sa renunti

garbo335829
Postat pe 11 Iulie 2015 07:07
nu trebuie sa ai curaj trebuie doar sa vrei asta am trecut si eu prin asa ceva parintii nu au fost de acord dar pina la urma tot am divortat dupa multi ani si cu 3 copii hotariirea pe care o faci iti apartine in totalitate nu i un capat de lume .
garbo271057
Postat pe 11 Iulie 2015 07:42
In orice casnicie , acomodarea..... in primul an este greu. Nu stiu ce sa spun , cred ca este vorba de curaj ...sa divortezi.Daca crezi ca trebuie...succes!
campan1maria
Postat pe 11 Iulie 2015 07:53
Nu cred ca este ceva mai important decat propria persoana,nu conteaza ce spun parintii,prietenii,ce spune lumea...trebuie sa faci ce simti,sa nu mai fi prizoniera intr-o casnicie care este "bolnava" ,de la inceput...oricat de mult ai incerca....nu cred ca o sa se schimbe si o sa ajungi sa te schimbi tu,poti sa te inbolnavesti asa cum am patit si eu....Posesivitatea,gelozia se accentueaza cu timpul si ajungi sa traiesti un cosmar...nu sunt in masura sa iti dau sfaturi,dar daca simti ca locul tau nu este in aceasta casnicie pleaca....ptr ca mai devreme sau mai tarziu, tot aici o sa ajungi si pierzi ani frumosi din viata ...si ramai cu sechele pe viata ,trebuie sa sti ca daca iti doresi ceva cu adevarat, poti....depinde de tine sa fi hotarata...ptr ca tu esti importanta si este pacat sa-ti distrugi sufletul.....bafta si sa sti ca niciodata nu esti singura,puterea este in noi....trebuie doar sa o gasim...
Myha_myha75
Postat pe 11 Iulie 2015 08:05
Ca sa divortezi , ai nevoie de Vointa, de Dorinta de a trai demn si frumos, fara a avea frica de viitorul plin de violenta fizica si psihica traita alaturi de un "om", care nu este demn de a se numi sotul tau ! Nu-ti inteleg teama de barfe, sau de parinti ? Sunt atat de importante , incat uiti de TINE ?,de visele si sperantele TALE? Ce e mai important : tu ca fiinta umana , sau parerile celor din jur ? Priveste-ti viitorul alaturi de el , apoi priveste-ti viitorul fara frica zilei de maine , linistita de a incepe un nou drum cu sperante frumoase . TOTUL depinde de puterea noastra , de a vedea si ne face viitorul cat mai frumos si linistit , sau de fi umilite, batute, batjocorite , nu numai de sot , ci mai ales de societatea de care ai cele mai multe temeri .Capul sus si divorteaza , pana nu e prea tarziu !!! Femeia are o "mare calitate " , aceea de a se obisnui cu raul , considerand ca e ceva normal !? de a fi tratata cu batai, injurii &comp. Fi sigura ca acest om , nu-si va mai schimba comportamentul niciodata in bine , oricat ti-ar promite . Deci alege : O VIATA DEMNA , sau......
metisben
Postat pe 11 Iulie 2015 08:38
Daca la un an de casnicie acestea sunt sentimentele tale,pleaca inainte de a face si un copil.Parintii tai daca au ceva minte vor accepta situatia iar barfele se vor stinge in final.Partea urata va fi divortul si partajul.Dupa ce ai terminat cu astea esti libera.Gandeste cum va fi viata ta peste 10 ani daca ramai cu el.Asta poate iti va da curaj.
ississ
Postat pe 11 Iulie 2015 08:59
Lasa lumea sa barfeasca,,,ca tot o va face, parintilor le va trece supararea si pana la urma tu traiesti cu el nu ei. Divorteaza rapid. Viata este scurta si nu merita sa traiesti asa. Si ...cum zicea si cineva....nu face copii cu el. Bafta !!
garbo229279
Postat pe 11 Iulie 2015 09:51
E ciudat ce spui! Cati ani ai tu? Cati ani are el? De ce v-ati casatorit ? Unde stati? La socri? Nu are nici o logica ce spui tu. Trebuie sa mai fie ceva la mijloc!
garbo_5596
Postat pe 11 Iulie 2015 10:00
Un om destept a spus cindva ca unii oameni ca sa fie fericiti in viata citeodata trebue sa inchida un ochi, altii pe amindoi.
Se pare ca tu trebue sa inchizi amindoi ochii tot timpul si sa mai si stringi din dinti ca sa poti suporta.
Esti dispusa sa faci asta toata viata? Eu cred ca nu pt. ca nu mai vezi pe unde sa mergi si sa realizezi cit de frumoasa e viata.
Cred ca esti destul de matura din moment ce te-ai maritat, dar nu destul ca sa vezi si cum e omul pe care l-ai ales.
Acum trebue sa dovedesti ca esti un adult responsabil si sa iei hotarirea cea mai buna pt. tine, fara sa tii seama de ce zice mamica si taticu' ca nu ei traiesc cu el ci tu.
Foarte des oamenii se casatoresc crezind ca vor reusi sa-l faca pe partener sa se schimbe asa cum doresc ei, maaaare greseala,
Nimeni nu se schimba, problema e daca putem trai cu persoana respectiva acceptindu-i defectele, daca da e ok daca nu e bai, ca si in cazul tau.
Probabil ca ai stiut ca-i place sa se joace dar nu ai luat in seama asta si ai crezut ca te vei putea descurca, gelozia lui ti-a facut placere la inceput crezind ca o manifestare de dragoste ( iarasi maare greseala e cea mai egoista forma de "dragoste") dar acum constati ca problema e mult mai serioasa si ai intrat in degringolada.

Ce as face EU ( am subliniat pronumele) ? As divorta fara probleme mai ales ca neavind copii puteti sa o faceti si la notar, TU faci ce crezi ca e mai bine pt. tine, nu pt. mama si tata, nu pt. vecini, e viata ta nu a lor.

Cred ca daca ai sta de vorba cu parintii serios, nu smiorcaindu-te,ci ca o persoana adulta care stie ce vrea te vor intelege mai ales daca te iubesc si doresc sa fii fericita.
Tommy_Boy
Postat pe 11 Iulie 2015 10:09
fa-o pur si simplu ...... nu te mai gindii ,mai tirziu va fi si mai rau stiu sigur mai bine de la inceput...
mmiriam
Postat pe 11 Iulie 2015 10:17
Iti mai dau o solutie. Spune-i ca vrei si tu sa te joci, incearca sa faci activitatea asta cu el. Si spune-i sa te invete, incearca sa te distrezi si tu facand-o. Cand e momentul de curatenie sau alte treburi, spune-i sa te ajute sa terminati mai iute si va jucati impreuna. Sunt jocuri pe calculator/ console sau ce aveto acolo. Poate asa va apropiati si ajungeti la acelasi nivel. Intr-o casnicie trebuie si compromisuri si pana la urma patima asta nu e asa de periculoasa ca si jocurile de noroc, bautura sau mai stiu eu ce minuni...eu as incerca si asta, in locul tau. Relaxeaza-te. Daca nu iti face placere sai te refuza...pleaca. Destul de simplu. Daca muncesti si nu vot ai tai sa te primeasca, cauta i colega de apartament si te pui pe picioare. Nu uita ca viata ta e...a ta.
Allexys
Postat pe 11 Iulie 2015 10:38
Bună și eu trec printr-un divorț. Sfatul meu este sa mergi la un Avocat , vorbește cu el și nu gândi ce spune lumea sau familia ca nu vine nimeni sa te ajute sau Îți plătește chiria sau mâncarea ta pe zi.
Este bine ca nu aveți copil împreună .
Mult succes ia decizia corectă dar cu el nu mai rămâne .
garbo342359
Postat pe 11 Iulie 2015 12:07
Problema este ca traiesti langa un pacient !:..El al trebuii internat la psihiatrie pentru dependenta de jocuri.. Pentru tine iti trebuie doar o doza de curaj sa le expui parintilor tai situatia reala .. La el s-ar putea rezolva problema cu medicatie psihiatrica si psihoterapie .. Bafta !.
garbo257922
Postat pe 11 Iulie 2015 15:09
Am avut aceleasi probleme ca si tine si am crezut ca pot sa schimb un caracter.M-am casatorit la 24 de ani si am facut si 4 copii.De la 45 de ani am avut curaj sa imi iau viata in propriile mele maini sa nu mai accept betiile,geloziile si fricile.E adevarat ca mie mi-au dat curaj fetele mele,pentru ca nu aveam nici cu ce sa le intretin.Lui putin ii pasa daca fetele au cu ce merge la scoala,au ce manca sau au conditii sa traiasca.Am avut noroc ca fetele au invatat.De doi ani de cand sunt singura am reusit ce nu am reusit in 20 de ani de casatorie.Am fost linistita,am putut sa imi planific viitorul meu si al fetelor mele.Nu am reusit foarte multe dar un lucru e sigur nu mai traiesc cu frica.Asa ca sfatul meu este sa fugi iundiferent de ce zice lumea,pentru ca lumea nu te ajuta cu nimic doar vorbeste.Nimeni nu zice ca e usor dar nu e imposibil.Invata sa traiesti fara frica si cu respect in primul rand fata de tine si apoi fata de ceilalti,Eu as putea scrie un roman despre felul in care am trait cu el si uneori ma gandesc sa-l scriu poate asa voi ajuta mai multe femei sa-si depaseasca conditia de sluga,sac de box sau altceva din partea unui barbat care normal ar trebui sa fie protectorul ei.Scria cineva de angajamente,da e adevarat ca trebuie sa-ti respecti angajamentul dar acesta a fost facut de doi si fiecare trebuie sa-l respecte,altfel nu are nici un viitor.Eu iti doresc toate cele bune si fugi pana nu este prea tarziu!!!
garbo_412732
Postat pe 11 Iulie 2015 21:40
Simplu.... Presupui ca a murit......si viata merge inainte.
garbo_395833
Postat pe 11 Iulie 2015 21:43
De la: Tommy_Boy, la data 2015-07-11 10:09:471. Se pare ca tu trebue sa inchizi amindoi ochii tot timpul si sa mai si stringi din dinti ca sa poti suporta.

2. Acum trebue sa dovedesti ca esti un adult responsabil si sa iei hotarirea cea mai buna pt. tine, fara sa tii seama de ce zice mamica si taticu' ca nu ei traiesc cu el ci tu.
3. Foarte des oamenii se casatoresc crezind ca vor reusi sa-l faca pe partener sa se schimbe asa cum doresc ei, maaaare greseala,
4. Nimeni nu se schimba

5. gelozia lui ti-a facut placere la inceput crezind ca o manifestare de dragoste ( iarasi maare greseala e cea mai egoista forma de "dragoste")

Ce as face EU ( am subliniat pronumele) ? As divorta fara probleme mai ales ca neavind copii puteti sa o faceti si la notar, 6. TU faci ce crezi ca e mai bine pt. tine, nu pt. mama si tata, nu pt. vecini, e viata ta nu a lor.


1. Asta nu este viaţă.....
2. Corect.
3. Adevărat.
4. Cineva se schimbă doar dacă ajunge să conştientizeze că greşeşte şi vrea să schimbe ceva într-adevăr. În acest caz nu se vede asta.... Cineva spunea odată că noi ca oameni suntem permanent în mişscare. Fie evoluăm spre bine, fie involuăm, dar nu suntem statici. Altfel am fi nişte roboţi programaţi, cu lista de instrucţiuni în memorie, şi nu ne-am abate de la ea deloc.
5. Gelozia asta de tipul posesivitate este cea mai periculoasă şi cea mai nenorocită, în opinia mea. Reduce partenerul posesivului la un simplu obiect sau bun aflat în proprietatea sa. Eram cândva în bus seara, veneam de la muncă, şi un individ foarte corpolent, imens aş zice, dar nu gras şi nici musculos, ci buhăit, cam aşa, i s-a adresat unuia de lângă el cu cuvintele "Şi nu te mai uita la soţia mea" .. N-am fost atent la discuţia de dinainte, nu ştiu cum a ajuns la asta, dar pt mine clar tipul era gelos şi posesiv. Avea o privire de căpcăun hămesit când a zis asta, şi cred că l-ar fi zvântat în bătaie pe ăla dacă ar mai fi zis ceva. Nimeni din bus nu a intervenit, deşi era plin, şi apoi s-a lăsat liniştea câteva minute bune în bus. Mie îmi stătea pe limbă să-i zic "De ce n-are voie să se uite, mă, e proprietatea ta ?" - doar că n-aveam chef să merg la poliţie apoi, pt declaraţii. Eram prea obosit pt asta. Dar i-aş trimite la ocnă pe viaţă pe indivizii ăştia, fără posibilitate de apel sau eliberare vreodată. Locul lor nu este între oameni. Şi încă ceva, m-am gândit ce viaţă mizerabilă are femeia aia stând cu un asemenea specimen....
6. Corect.
VasileDinNuc
Postat pe 11 Iulie 2015 22:54
De la: garbo_412732, la data 2015-07-11 21:40:411. Nu am reusit foarte multe dar un lucru e sigur nu mai traiesc cu frica.

2. Asa ca sfatul meu este sa fugi indiferent de ce zice lumea,pentru ca lumea nu te ajuta cu nimic doar vorbeste.

3. Eu as putea scrie un roman despre felul in care am trait cu el si uneori ma gandesc sa-l scriu poate asa voi ajuta mai multe femei sa-si depaseasca conditia de sluga,sac de box sau altceva din partea unui barbat care normal ar trebui sa fie protectorul ei

4. Scria cineva de angajamente,da e adevarat ca trebuie sa-ti respecti angajamentul dar acesta a fost facut de doi si fiecare trebuie sa-l respecte,altfel nu are nici un viitor.


1. Foarte bine, felicitări ! Dar de ce trăiaţi cu frică când eraţi cu el ?
2. Corect. Şi la sfârşitul zilei, "lumea" se duce acasă, şi tot tu, un "tu" generic, rămâi cu problemele....
3. Ar fi o idee bună asta....

Cât despre condiţia de slugă, sac de box sau altceva, eu n-am înţeles de ce multe preferă să stea mai departe. Majoritatea lor sunt şi beţivi sau consumă alcool, iar sub influenţa alcoolului, fac prăpăd.

Atât el cât şi ea, trebuie să formeze o echipă, nu unul să tragă într-o parte şi altul în altă parte. O echipă unită, şi împreună, subliniez, împreună să treacă peste orice obstacol.

4. Eu am scris despre angajament şi legământ, dar, subliniez, dar când am scris asta, desigur că am avut în vedere că ambii l-au făcut. Dacă unul nu-l respectă, este clar că l-a făcut în bătaie de joc, şi nu ca un legământ solemn. Dumnezeu nu ne cere să trăim o viaţă de frică sau de mizerie din cauza unora ca ăştia.
VasileDinNuc
Postat pe 11 Iulie 2015 23:10
In general oamenii din exterior nu ne pot intelege in totalitate ceea ce ne apasa,cum traim,ce simtim.. tin sa ti spun ceva la care sa te gandesti foarte bine: intr o relatia de aproape 8ani,undeva pe la "jumatea drumului" am tot sustinut ca nu l mai suport,ca nu l mai vreau,ca nu l iubesc,soc ca nu vreau sa ma marit si totusi am facut o,am crezut ca mi am revenit dar depresia mea se adancise,bineinteles avea si el defectele,greselile lui dar nu atat de grave,cum nici la tine nu mi se pare.. de aproape 3luni omu s a saturat,a renuntat la mine si suntem in divort,si a gasit linistea iar eu sufar enorm si abia acum dupa atata timp am realizat cat de mult il iubesc defapt,ca am fost proasta,ca am pierdut un om minunat,familist dar nu mai pot face nimic acum! gandeste te foarte bine,imagineaza ti viata fara el,ceea ce eu nu am facut si poate iti gasesti raspunsul.. cu totii avem defecte sau poate hobby uri enervante.. important e sa nu te bata,insele!
Mardusha_Ana_Maria_1
Postat pe 12 Iulie 2015 00:33
Conditia de femeie maltratata este o problema psihologica,care se poate trata dar e nevoie de interventia statului pentru a da legi care sa protejeze aceste femei si sa le ajute;in general aceste femei nu au un loc de munca,nu au unde sa se duca,nu pot incepe o viata noua fara un ajutor atat psihologic,legislativ cat si material din partea statului.In general aceste femei sunt marginalizate de catre sotii lor pentru a nu avea contact cu lumea din afara,De exemplu pe mine sotul meu nu ma lasa sa vorbesc nici cu parintii mei.Pe mine sotul meu m-a maltratat atat psihologic cat si fizic,de aceea traiam cu frica in fiecare zi.Ar fi multe de spus despre acest subiect dar eu nu sunt o persoana secializata in acest domeniu desi aceasta viata de femeie maltratata am trait-o pe propria-mi piele si nu i-o doresc nimanui.
garbo_412732
Postat pe 12 Iulie 2015 00:34
E o mare diferenta intre a trai cu un barbat agresiv psihic si fizic si intre a hotarii ca nu-l mai suporti din cauza unor defecte sau greseli.
Toti avem defecte, toti comitem greseli intr-o relatie.
Acum depinde daca putem accepta sau nu defectele si greselile celuilat.
Vad ca aici sint mai multe femei care au suportat abuzurile sotui. Fara suparare lamuriti-ma si pe mine cum ati ajuns sa va casatoriti cu el?
Nu ati sesizat din start ca omul respectiv are niste probleme, ca este gelos, betiv , brutal?
Asemenea defecte nu se pot ascunde la nesfirsit pina la urma tot comite un gest care sa-l tradeze, si atunci nu intri in alerta, nu incepi sa-l studiezi mai bine si sa-ti pui niste intrebari?
Se presupune ca maritaul este pentru totdeauna si atunci cum accepti sa te arunci cu capul inainte fara sa cunosti mai bine personajul care se presupune ca va fi partenerul tau de viata,
tatal copiilor tai ?
Oare dorinta unor femei de se vedea maritate, adica in rindul lumii cum se spune, le face sa inchida ochi si sa accepte orice in speranta ca omul se va schimba dupa? De ce sa ma marit daca nu am un serviciu de exemplu, adica daca nu sint stapina pe mine si pe viata mea, de ce sa depind 100% de o persoana care pina una alta mi-e necunoscuta sau de ce sa-mi las serviciul dupa ce m-am maritat (daca individual nu este nesimtit de bogat iar salariul meu minimum pe economie)?
Intreb nu dau cu parul si nici nu acuz pe nimeni, doar vreau sa cunosc psihologia unei femei care vede in sot doar un protector si nu se considera egala lui in casnicie si in viata asumindu-si aceleasi responsabilitati, de ce sa fac copii cu un astfel de om, doar ca sa fie partasii unei casnicii disfunctionale si sa sufere si ei?
Tommy_Boy
Postat pe 12 Iulie 2015 10:15
Nu incerc sa ma scuz pentru faptul ca m-am casatorit cu un om care m-a abuzat fizic si psihic,nu stiu cum am ajuns in acel cerc vicios din care nu puteam iesi,dar s-a intamplat.Probabil ca daca ma duceam la psiholog dupa ce am iesit din aceasta casatorie disfunctionala puteam sa va dau un raspuns concret,dar asa nu-mi mai aduc aminte sau poate nu vreau sa--mi mai aduc aminte.Faptul este ca s-a terminat si acum gandesc si eu la fel ca dumneavoastra.Acum pot sa zic si eu ca traiesc intr-o viata normala chiar daca am foarte multe probleme de rezolvat, fiecare succes imi da curaj sa trec mai departe,Nu pot sa va spun cat de intens traiesc acum fiecare moment din viata mea si cat de mult iubesc faptul ca traiesc, ca ma pot bucura de o floare,de faptul ca atunci cand ma pun seara sa dorm nimeni nu vine beat sa ma trezeasca si sa ma ia la palmuit dintr-o imaginatie de a lui bolnava,de iubirea fetelor mele de tot ce Dumnezeu ne-a daruit.Imi pare rau ca am pierdut cei mai frumosi ani din viata asa.De aceea vreau sa -i spun Arianei daca se gaseste intr-o asemenea situatie sa plece,pana nu este prea tarziu!!!Toate problemele au o rezolvare mai buna sau mai rea insa...MOARTEA nu arenici o rezolvare...
garbo_412732
Postat pe 12 Iulie 2015 13:47
NU AI CUM CUNOASTE UN OM DECAT IN TIMP, CAND STAI CU EL, NU AI NI NICI O VINA, CE TB SA FACI, NU SIMTI NIMIC DECAT DEZGUST, DEZAMAGIRE, NU PIERDE TIMP AIUREA, NIMENI NU E PROPIETATEA NIMANUI, NU POTI STA FORTAT CU UN OM SI NU E PACAT SA PLECI, E PACAT SA ITI STRICI VIATA.
PACATE - MINCIUNA, FURT, INSELATORIE, COMPLACUT IN SITUATII DE COMPROMIS, A UCIDE.
CE VREI IMAGINE FALSA PE CARE TB SA O DUCI CU CONSECINTELE DE RIGOARE-SACRIFICII AIUREA, SUFERINTA, FRUSTARE SAU LINISTE, ARMONIE SI FERICIRE. TB SA FII LIBERA SI SA CAUTI OMUL POTRIVIT TIE - ACEST LUCRU NU E UN PACAT.
BASCALIE PUTEM FACE TOTI DAR NU E CAZUL.
garbo200651
Postat pe 12 Iulie 2015 13:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
divort cu partaj copii majori unul cu grad 2 de handicap mintal 1 De la: garbo_9169 6 Noiembrie 2012 20:28
Am divortat de 3 ani si ma simt foarte bine, dar... 106 De la: calimera70 7 Octombrie 2014 17:47
poate fi sotul ...perfect? 50 De la: Maya45 10 Ianuarie 2016 18:33
dieta catalin crisan 1 De la: carmen345 11 Martie 2011 11:17
partaj 7 De la: garbo221882 2 Septembrie 2014 18:24
Setari Cookie-uri