tristete

Buna ziua!!!! Am tot citit discutiile de pe forum....poate aveti un sfat...Pe scurt situatia:
Eu,33 de ani cu o situatie finaciara buna,serviciu stabil.Am venit in Romania dupa 7 ani de munca in afara,pt el ca sa ne facem un viitor.L-am cunoscut acum 4 ani.El...50 de ani,strain,sarmant,divortat.La inceput toate bune,ne-am infiintat o mica companie,am lucrat din greu sa ne descurcam cat mai bine.El este inca neadaptat la Romania-desi traieste de 10 ani aici- si de cate ori ceva nu merge cum isi doreste toate frustrarile si nervii ii revarsa acasa ,pe mine.La inceput au fost doar tipete impotriva lumii nedrepte,mai tarziu impotriva mea si au finalizat cu violenta fizica.mi-am cautat chirie in alta parte si in 2 zile trebuie sa ma mut.El ,acum vrea sa discutam si imi prezinta motivele actiunilor sale....Nu este prima oara cand da,este a treia oara si niciodata pana acum eu nu am reactionat asa,atat de hotarata sa plec .Tot timpul eu am fost cea care am cautat impacarea,pentru a salva relatia in care am crezut cu toata fiinta mea.Acum am peirdut dorinta si puterea sa mai lupt,vreau sa-l iert dar simt ca va fi doar temporar....Ca mai devreme sau mai tarziu sa va intampla din nou....Si totusi inca mai sper....Daca aveti un sfat sau ati trecut prin situatii similare am nevoie de voi dragele mele!!!!
garbo_5845
Postat pe 30 August 2012 10:47
imi pare rau de tine...dar din start observ o contradictie: daca ai tot citit discutiile de pe forum...ar trebui sa stii ca nu vei primi sfaturi.
ori chiar vrei sa ne dam cu presupusul despre viata ta?
daca te respecti, iei singura deciziile
ufishor
Postat pe 30 August 2012 11:17
lasa-l,oricum diferentza este prea mare,spun unii mereu ca nu conteaza,nu conteaza pe dracu',prietena mea cea mai buna are sotul cu 12 ani mai mare,desi se iubesc in felul lor dracu' sa-i ia,timpii lui de reactie sunt mult prea lenti fata de ai ei,el o vrea mereu in pat langa el ,ii tine mana pe picior ....si ofteaza fericit...
dar ea?

chiar daca e o tema de al sc...

pleaca,fara vio-len-ta! fara vio-len-ta!
iasomia
Postat pe 30 August 2012 11:17
Daca nu s-a adaptat in 10 ani...chiar ca nu se va adapta niciodata! E clar ca e tulburat de frustrari profunde si nu e nici o rusine in asta, rusinoasa e violenta fata de tine!!! Un barbat adevarat nu loveste niciodata o femeie oricat de zbuciumat i-ar fi sufletul, oricate probleme ar avea.
Sfatul meu e simplu: lasa-l! Cu tot alaiul de sentimente si resentimente...al lui, al tau...lasa-l!
Luna_in_capricorn
Postat pe 30 August 2012 12:40
si eu tot straina si nu m-am adaptat in ro, desi iubeam un barbat pe care l-am cunoscut in ro si am ramas acolo pe tot parcursul relatie noastre.... dar, crede-ma, nu l-am pocnit din motivul asta.
Violenta n-are scuza. Faptul ca nu te controlezi nu reprezinta o scuza. Poate ca nu esti responsabil de ce simti - dar de ce faci esti, in mod sigur.
quasaria
Postat pe 30 August 2012 13:00
Adaptarea sau diferenta de varsta,nervii sau frustrarile nu sunt scuze pentru violenta fata de sotie.Sunteti acolo impreuna in relatie nu pentru a incasa pumni si picioare-sa-si ia un sac de box daca e prea frustrat - sunteti acolo in relatie pentru ca ati hotarat ca va este mai bine IMPREUNA.Daca impreuna nu va mai este bine,de ce sa stai sa suporti?
Am divortat pentru ca am fost inselata si lovita.
Sa insir aici ceeace traieste in interiorul ei o femeie batuta?
N-are sens,este relevant doar pentru cei ce traiesc asta,si ei-ele-o stiu fiecare in felul ei foarte,FOARTE bine.
FUGI REPEDE!!!!
Pentru ca daca inca pui intrebarea Ce Sa Faci ,inseamna ca nu ai ajuns inca la cele mai groaznice sentimente,si poate ai sansa sa te salvezi,sa nu le traiesti.
Ai grija de sufletul tau! Fii curajoasa,nu te uita in urma,nu merita nici un compromis......
garbo_5053
Postat pe 31 August 2012 19:03
violenta nu are nici o scuza, iar tu trebuie sa te respecti si sa nu mai accepti asa ceva. nu poti ramane in aceste conditii in numele iubirii. nu asta e iubirea, cu jigniri si violente fizice. la voi respectul a disparut, iar comunicarea la fel, daca el asa a ales sa comunice. esti pe picioarele tale, lasa-l si vezi-ti de viata ta. iar el sa isi rezolve frustrarile, cel mai bine la el in tara, daca aici nu a reusit sa se adapteze. bafta
MARILENA_25
Postat pe 1 Septembrie 2012 10:43
Daca te IUBESTE NU TE LOVESTE, face dragoste .Relatia voastra nu are nici o sansa , mai stai cu el pana cand iti rezolvi problema cu firma, sa nu pleci si sa te tina incurcata cu firma . Gandeste lucid ce va face la batranete, ce va face cand situatia financiara devine grea. Daca te loveste este o bruta, si poti sta cu o bruta daca tu esti o persoana de calitate? In opinia mea un om de calitate nu poate accepta decat acelasi fel de om.Scuze se gasesc multe. Te respecti nu stai cu un jeg de om langa tine. Depinde ce vrei de la viata. Poate cai asa mai ai timp sa iti refaci viata.
garbo273075
Postat pe 2 Septembrie 2012 08:37
Nimic nu se poate compara cu sentimentul de incertitudine cand apar o serie de intrebari imature sau complexe care par sa iti macine gandurile in mod haotic, cand incepi sa te intrebi daca ai dreptate sau daca gresesti, cand ti se spune ca gresesti si faptele arata ca ai dreptate, cand incerci din rasputeri sa crezi sa vazi lumina si te afunzi tot mai adanc in umbrele intunericului, cand te intrebi de care parte este adevarul si ce decizii ar trebui sa iei pentru a iesi din situatia in care te afli.
Sunt momente in care te simti singura chiar daca stii ca nu ar trebui chiar daca stii ca exista o persoana care se gandeste la tine cel putin o data pe zi, ca si-ar dori sa fie langa tine, ca te iubeste stii acest lucru crezi in sentimentele lui si totusi in clipa urmatoare se intampla ceva care te determina sa simti ca lucrurile nu sunt clare si apare o urma de incertitudine.
Nu iti poti imagina viata fara cel pe care il iubesti cu toata fiinta ta dar nu intelegi de ce nu te poate ajuta, de ce sunt momente cand te face sa te simti singura, sa simti prezenta unei alte persoane intre voi sa te simti iubita doar pe jumatate. Poate ca ceea ce ceri este prea mult, poate ca dai prea multa importanta lucrurilor simple, poate ca iubesti prea mult si e vina ta ca astepti sa ti se raspunda in aceeasi maniera.
Te autosugestionezi ca ai gresit ca e vina ta ca tu esti cea care nu acorda incredere totala sau circumstante atenuante tu esti cea care nu poate trai aparent si cauta adancimea lucrurilor, perfectiunea lor, perfectiunea sentimentelor . Pentru tine e suficient ca un singur gest sa fie gresit ca totul sa se prabuseasca Poate ca uneori pornesti de la niste prejudecati gata construite, de la premize gresite, care tie ti se par a fi corecte, datorita faptelor si crezi cu inversunare in adevarul vazut de tine, iar cuvintele si explicatiile nu-si au rostul. Iti revin mereu in minte momente similare din trecut, momente pe care nu le uiti si pe care le asociezi cu atitudinea prezenta si de aici incertitudinea ca greseala nu se va mai repeta Gresim cu totii, nu suntem masini perfecte, greselile se iarta, dar cand greseala are drept consecinte suferinta, durerea acestea iti raman parca intiparite undeva intr-un colt al mintii de unde ies la iveala de cate ori intalnesti o situatie similara. Poate ca incertitudinea porneste de la prea multa iubire si de la teama de a nu pierde ceea ce este atat de important pentru tine Sau poate ca sufletului tau ii place sa se complaca in acest sentiment al incertitudinii, poate ca iti da o incarcatura pozitiva care te insoteste pe drumul dinspre visare spre realitate si te ajuta sa relizezi ca iubesti, ca-ti pasa, ca te doare. Sau poate ca iti place aceasta inconstienta care iti permite sa visezi mai mult decat ai putea s-o faci in cazul in care totul ar fi minunat si clar. Uneori, daca te privesti din unghiul obiectivitatii, te vezi lustruindu-ti singuratatea simti ca traiesti ca esti vie. Probabil intreaga viata este o ecuatie a incertitudinii sau poate nu poate vei primi intr-o buna zi rezolvarea ecuatiei, vei face proba si atunci vei zambi

http://silviubacky.com/povestea-unui-sarpe-bun/
adyleu33
Postat pe 2 Septembrie 2012 10:00
.....poti zambi celui ce ti-a dat o palma ???!!
Mai fetele, chestia cu ,,intoarce si celalalt obraz'' e doar teorie crestineasca...... si nu se refera la violenta fizica
Nu am primit niciodata o palma de la un barbat......dar cred ca daca cineva ar fi indraznit sa ma atinga, era castrat automat...... prin smulgere
GHEISA_
Postat pe 2 Septembrie 2012 10:10
Neaa Gheia!
Teoria i practica...
Axl_R
Postat pe 2 Septembrie 2012 10:42
De la: Axl_R, la data 2012-09-02 10:42:07Neaa Gheia!
Teoria i practica...


Neata !!
Ma ferit Dumnezeu de barbati violenti, dar.... nu am mila fata de asftel de specimene. Daca vrea sa-mi arate ca este barbat, demonstreaza asta cu forta neuronilor, nu cu forta pumnului.
GHEISA_
Postat pe 2 Septembrie 2012 11:03
odatå ce te-a lovit si tu lai iertat nu se va opri niciodatå chiar dacå iti va cere iertare dupå ce te va lovi se va repeta deciteori el va crede cå e nervos nu il crede chiar dacå iti va pupa picioarele credemå o va face din nou nu uita te rog bårbatul este ca un animal cu cit ai dai mså manice cu atin vrea mai mult crede cå toate astea i se cuvin si cu un cuvint iartåmå totul e la fel ca inainte fi ttare si påråsestel cit mai ai timp nu te meritå
garbo_6729
Postat pe 2 Septembrie 2012 12:30
Subscriu... Daca a dat o data, o va face de cate ori va crede el ca meriti o "corectie"... Nu cred ca necesita mult timp de gandire alegerea pe care o ai de facut. Mergi inainte cu fruntea sus, nu te uita in urma pentru ca, din cate spui, mare lucru oricum nu ai de pierdut ;)
b727ana
Postat pe 2 Septembrie 2012 12:45
sfatul meu este sa-l "faci de bani" si la revedere, altul. cum ti-se iveste ocazia" ardel " si pleaca!!!!
materialiste
Postat pe 2 Septembrie 2012 15:48
e suficient sa isi ia ce a dat...si sa ii inapoieze, ceea ce i-a dat el: vreo 2, asa, zdravene...sa nu uite ca nu e singurul pe lume care poate...
dor72_
Postat pe 2 Septembrie 2012 17:50
si apoi ii vedem la stirile de la ora 5
Eugenia_
Postat pe 2 Septembrie 2012 18:07
e si asta o optiune
dar sunt de acord cu Gheisa...
nu am avut ocazia sa vad in preajma barbati violenti, Slava Domnului, dar sunt sigura ca as fi reactionat...barbateste, crede-ma eu....
asa, ca ne ne simtim..." mai egali"
dor72_
Postat pe 2 Septembrie 2012 18:10
imi imaginez cu usurinta

din pacate, nu toate femeile au aceasta forta , interioara sau nu. dar, pasul inainte e pus cand constientizeaza si cer ajutor.
nu e nimic rusinos in a cere ajutor. asta apropo de dispretul "unor tarani"
Eugenia_
Postat pe 2 Septembrie 2012 18:17
stai calma...nu-s extrasupernemaipomenita...
da's taranca sadea
eu , mica fiind, cam altoiam baietii...imi stiau de frica...
au fost suficienti 2-3 ...vestea s-a raspandit iute...
si...nici meciul de fotbal pe maidan nu incepea pana nu faceam eu echipa....fara sa ma laud
iar atunci cand am nevoie reala de ajutor, nu ezit sa il solicit
dor72_
Postat pe 2 Septembrie 2012 18:25
De la: GHEISA_, la data 2012-09-02 11:03:50
De la: Axl_R, la data 2012-09-02 10:42:07Neaa Gheia!
Teoria i practica...


Neata !!
Ma ferit Dumnezeu de barbati violenti, dar.... nu am mila fata de asftel de specimene. Daca vrea sa-mi arate ca este barbat, demonstreaza asta cu forta neuronilor, nu cu forta pumnului.


De REGULA ITALIENII,FRANCEZII,ENGLEZII,MAI DES TURCII SI ARABII,CARE VIN IN ROMANIA ,CRED CA-SI POT SATISFACE NEVOILE SEXUALE FARA RESPONSABILITATE CU FETE SI FEMEI PE CARE LE POT EXPLOATA SEXUAL DOAR CA SUNT STRAINI,DEOARECE EXISTA MITUL PE VREMEA LUI CEAUSESCU CA IN STRAINATATE SE TRAIESTE MAI BINE. TREBUIE SA VA TREZITI FEMEILOR,NIMENI NU TRAIESTE PE ROZE,STRAINII TRAIAU DIN TRAFIC CU DROGURI,PROSTITUTIE,CRIMA ORGANIZATA,EVAZIUNE,ODATA AJUNSI IN ROMANIA CREDEAU CA AICI ESTE RAIUL INFRACTIUNILOR SI CHIAR PENTRU INCEPUT PINA SUNT DESCOPERITI ,ASA ESTE.NICIODATA UN STRAIN NU VA IUBI O FEMEIE DIN ROMANIA DECIT DIN INTERES !NICIODATA UN STRAIN NU VA IUBI O ROMANCA MAI CU FOC DECIT UN ROMAN NEOS CARE NU SE DROGHEAZA INAINTE DE A FACE DRAGOSTE !DAR NICIODATA FARA MUNCA NU VA EXISTA BUNASTARE,DOAR DACA ALEGI CALEA ONEROASA SI SPERANTA DESARTA.SI INCA CEVA ,IUBIREA ESTE O HIMERA,DRAGOSTEA ESTE UN SENTIMENT ,DACA POMUL NU ESTE UDAT SE USUCA ...!
VOIAJOR
Postat pe 2 Septembrie 2012 20:10
Violenta este inadmisibila! Iubirea este o iluzie a lui, nu poti lovi cand iubesti......fugi si gaseste un om care sa te respecte, sa te admire si sa te iubeasca .....toate aceste sunt legate intre ele....
Tweetylica
Postat pe 3 Septembrie 2012 09:39
Voiajor, iar m-ai lsat fr cuvinte.
Axl_R
Postat pe 3 Septembrie 2012 10:16
De la: dor72_, la data 2012-09-02 18:25:22stai calma...nu-s extrasupernemaipomenita...
da's taranca sadea
eu , mica fiind, cam altoiam baietii...imi stiau de frica...
au fost suficienti 2-3 ...vestea s-a raspandit iute...
si...nici meciul de fotbal pe maidan nu incepea pana nu faceam eu echipa....fara sa ma laud
iar atunci cand am nevoie reala de ajutor, nu ezit sa il solicit



Aha! deci tu erai aia care m-o cotonogit pi mini la ultima partida di fotbal?!

.....da si eu ti-am furat CIOCOLATA, na!
Fss_ssu
Postat pe 3 Septembrie 2012 13:50
Re, ia o bomboana "HIMERA"de_menta si iti trece
Da ce atata tristeturi bre?.....o venit Toamna, se culege "poama", se face mustu', bei si ii simti gustu', na!:( ca tuica ai terminat-o deja
Fss_ssu
Postat pe 3 Septembrie 2012 13:58
De la: VOIAJOR, la data 2012-09-02 20:10:48NICIODATA UN STRAIN NU VA IUBI O FEMEIE DIN ROMANIA DECIT DIN INTERES !NICIODATA UN STRAIN NU VA IUBI O ROMANCA MAI CU FOC DECIT UN ROMAN NEOS CARE NU SE DROGHEAZA INAINTE DE A FACE DRAGOSTE !


nu zau?
Toti strainii or fi niste drogati onerosi, spre deosebire de alba ca zapada care e romanul neaos....

Iar cu iubitul... nu stiu daca tu ai incercat si straini si romani, si daca chiar i-ai incercat pe toti ca sa vezi care-i ala mai bun ... sau te-a pocnit doar asa vreo efuziune patriotic-erotica....
quasaria
Postat pe 3 Septembrie 2012 15:20
Cred ca cel mai indicat ar fi sa divortezi de el pe cale amiabila.Intr-adevar diferenta de varsta este mare,omul nu s-a adaptat nici cu tine si nici cu tara care l-a adoptat,asadar nu se va adapta niciodata.Apoi motivul pentru care ar trebui sa-i "dai papucii",este din cauza violentei verbale si fizice.Un domn la 50 de ani,sarmant,educat,stilat sau cum tu il mai numesti,niciodata nu-si va revarsa nervii de la serviciu ,pe consoarta care-l asteapta acasa cu masa pusa,hainele spalate si calcate,casa aranjata,(uneori cu cada plina),etc.
Te rog sa nu ei cele de mai sus in nume de rau,este doar o parere de-a mea,nimic mai mult.
ValentinP
Postat pe 3 Septembrie 2012 15:49
care ciocolata?
aaaaa, aia Cibo, amaruie, preferata mea.....sigurul dulce pe care il mancam atunci cand eram copil....
si...napolitanele=tigla
si ce? tu ti-ai stricat bunatate de dantura...ca nu aveai Optima
dor72_
Postat pe 4 Septembrie 2012 13:35
ESTI TANARA ,DESTEAPTA ,FRUMOASA (asa cred), nu mai sta cu ala,nu te merita .Daca a dat o in tine o va mai face ,daca te inseala o data o va mai face ,asa ca nu merita sa itzi pierzi cei mai frumosi ani langa un MITOCAN care nu te merita.Timpul inseamna VIATZA si viatza trebuie traita alaturi de un om care stie sa te IUBEASCA si sa te RESPECTE.Curaj fa pasul nu te lasa UMILITA Sa ai parte de fericirea pe care o doresti .
garbo122396
Postat pe 4 Septembrie 2012 15:33
Bravos natiune.I-ai banii si pleaca???
Gitan_Nicu_1
Postat pe 8 Septembrie 2012 10:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum pot sami yau copilu de la mama 18 De la: Vasilescu_Gebaru_1 19 Mai 2012 09:37
vreau o parere 131 De la: fleurdelis 28 Ianuarie 2010 03:42
Credinta in Dumnezeu 54 De la: garbo027119 22 Decembrie 2009 18:11
Doctor 3 De la: garbo_462924 10 Martie 2017 13:12
Imi este greu... 124 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:10
Setari Cookie-uri