imi iubesc sotul,dar el nu ma crede

buna,eu si sotul meu suntem impreuna de la varsta de 16 ani si jumatate,dar ne-am casatorit cu 11 ani in urma,avem 2 copii,un baiat si o fata.dupa ce am nascut baiatul am descoperit nu l-a foarte mult timp ca sotul meu ma insela,a avut o relatie de un 1 si ceva.cand am descoperit punandu-l in fata faptelor,el a renuntat la amanta,iar eu l-am iertat.dupa cativa ani a venit pe lume cel de-al 2 copil,totul bine si frumos.dar acum vreo 2 ani si jumatate m-an ratacit eu intr-o alta relatie.nu stiu exact ce a fost in capul meu,ori m-a luat valul,ori am vrut sa i-o platesc cu aceeasi moneda,chiar nu stiu raspunsul exact.el a aflat si sincer chiar daca a trecut ceva timp el nu cred ca trece peste.eu am ramas cu sotul meu pt ca il iubesc in ciuda a tot ceea ce an facut,dar el nu ma crede.cel putin asa spune.ma acuza ca eu il iubesc pe celalat care a fost in viata mea si ca am ramas cu el doar pt copii.sincer nu e asa,intr-adevar eu m-am schimbat mult in ultimul timp,poate nu ii mai arat ca il iubesc asa cum o faceam odata.inainte el era mondul meu in jurul caruia eu ma invarteam si faceam ca totul sa fie pe placul lui si cum vrea el,acum insa sunt mai independenta si nu mai fac tot ceea ce faceam inainte,lucrul care il deranjea-za.il iubesc enorm,dar sincer ma plac mai mult cum sunt acum independenta, nu ca innainte cand depindeam de el.nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca il iubesc intr-adevar si vreau sa-mi petrec restul vietii alaturi de el.
garbo_403368
Postat pe 20 Iunie 2014 21:53
Pe mine "ma deranjeaza" felul cum scrii!

68, asa se intampla cand iesi de sub "talpa" si devii independenta, capeti dependenta de ceva nou si te simti "ratacita".
pitiTa_
Postat pe 21 Iunie 2014 00:04
buna seara ,am o rugaminte la tine in legatura cu subiectul tau postat cu razbunarea ta pe infidelitatea tlui ,vreau sa ma ajuti cu mai multe amanunte daca poti si nu iti creez neplaceri,pe fbk,costelvlaicu,am poza pe profil cu copilul meu,,m-ai facut curios cu povestea ta de viata!
Vlaicu_Costel_1
Postat pe 21 Iunie 2014 01:02
Dom` Costel , cred ca mata esti curios de altceva...
Rotty
Postat pe 21 Iunie 2014 08:34
LOL !!!
Celtic_Frost
Postat pe 21 Iunie 2014 09:28
......dar acum vreo 2 ani si jumatate m-an ratacit eu intr-o alta relatie.nu stiu exact ce a fost in capul meu,ori m-a luat valul,ori am vrut sa i-o platesc cu aceeasi moneda,chiar nu stiu raspunsul exact.el a aflat si sincer chiar daca a trecut ceva timp el nu cred ca trece peste.eu am ramas cu sotul meu pt ca il iubesc in ciuda a tot ceea ce an facut,dar el nu ma crede.cel putin asa spune.ma acuza ca eu il iubesc pe celalat care a fost in viata mea si ca am ramas cu el doar pt copii.sincer nu e asa,intr-adevar eu m-am schimbat mult in ultimul timp...
garbo255265
Postat pe 21 Iunie 2014 11:27
De la: garbo255265, la data 2014-06-21 11:27:00......dar acum vreo 2 ani si jumatate m-am ratacit eu intr-o alta relatie.nu stiu exact ce a fost in capul meu,ori m-a luat valul,ori am vrut sa i-o platesc cu aceeasi moneda,chiar nu stiu raspunsul exact.el a aflat si sincer chiar daca a trecut ceva timp el nu cred ca trece peste.eu am ramas cu sotul meu pt ca il iubesc in ciuda a tot ceea ce an facut,dar el nu ma crede.cel putin asa spune.ma acuza ca eu il iubesc pe celalat care a fost in viata mea si ca am ramas cu el doar pt copii.sincer nu e asa,intr-adevar eu m-am schimbat mult in ultimul timp...


Buna.Eu cred ca sotul tau se foloseste de ceea ce ai facut tu,("platindu-i cu aceeasi moneda" )pentru a-si acoperi in continuare infidelitatile,sau, poate continua cu aceeasi persoana cu care a avut o relatie mult timp .Ca sa nu-ti dea motive de gelozie o tine intr-una cu infidelitatea ta si ca il iubesti pe celalalt.Analizeaza-i mai atent comportamentul si vezi un pic dincolo de tot ceea ce e la vedere.Ruptura s-a produs deja si e....iremediabila. Sau remediabila cu "cicatrici gigante"care nu-l vor lasa nici pe el, nici pe tine sa uitati ce ati facut.Pacat de copii.Cred ca e foarte daunator pentru ei sa traiasca intr-o atmosfera ostila.Chiar daca va feriti sa discutati in prezenta lor,copii simt.Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust,oricat ai fierbe-o. Pentru binele lor, cred ca e bine sa mergeti la un psiholog si sa vedeti daca merita sa mergeti mai departe sau nu.
garbo255265
Postat pe 21 Iunie 2014 11:39
De la: garbo255265, la data 2014-06-21 11:27:00......dar acum vreo 2 ani si jumatate m-an ratacit eu intr-o alta relatie.nu stiu exact ce a fost in capul meu,ori m-a luat valul,ori am vrut sa i-o platesc cu aceeasi moneda,chiar nu stiu raspunsul exact.el a aflat si sincer chiar daca a trecut ceva timp el nu cred ca trece peste.eu am ramas cu sotul meu pt ca il iubesc in ciuda a tot ceea ce an facut,dar el nu ma crede.cel putin asa spune.ma acuza ca eu il iubesc pe celalat care a fost in viata mea si ca am ramas cu el doar pt copii.sincer nu e asa,intr-adevar eu m-am schimbat mult in ultimul timp...


sincer
_Isis_
Postat pe 21 Iunie 2014 11:45
ca sa nu se vada barna din ochiul lui scoate in evidenta praful din ochiul tau..............
inderagostita
Postat pe 28 Iunie 2014 08:04
da, chiar "enorm" il iubesti...
Daca l-ai iubi asa enorm nu l-ai insela nici daca el te inseala. In general cind unul din doi inseala, ceva se rupe.... si e iremediabil, oricit incerci sa pretinzi ca nu e. Indiferent daca ascunzi gunoiul din sufletul tau sub pres, e tot acolo, si uneori pute mai rau daca e ascuns.
Faptul ca "ai devenit mai independenta" e un mod (disperat) de a incerca sa iti gestionezi problemele. Disperat si gresit.

Eu apreciez persoanele capabile sa ierte - pentru ca eu nu sint capabila sa iert. Dar "a ierta" nu inseamna sa i-o mai platesti vreodata. Sau sa vrei macar sa i-o mai platesti. Nu inseamna razbunare, nu inseamna nopti nedormite, nu inseamna dusmanul din pat, nu inseamna suspiciuni in plus. Sa ierti inseamna ca esti capabila sa simti ca si cum N-A FOST nimic. Sa simti, nu sa pretinzi sa simti. Daca ai capacitatea asta, bravo tie. Daca nu o ai, da-o in hirtoape in continuare, incercind sa carpesti un compromis care te depaseste.
quasaria
Postat pe 28 Iunie 2014 08:26
Sarmana "victima" ...Nu mai pot de mila ei.

Q , putini oameni sunt capabili sa ierte cu adevarat , iar "sarmana" 68 , nu face parte din categoria aia .
Rotty
Postat pe 28 Iunie 2014 09:10
exact. Foarte putini oameni sint capabili sa ierte cu adevarat - si tot respectul pentru ei. Dar sa pretinzi ca "ierti" ca sa i-o platesti e cea mai proasta decizie pe care o poti lua, iar asta e un exemplu foarte bun.... Nu i-o platesti lui, ti-o platesti tot tie. E viata TA pe care o faci praf, e timpul TAU pe care il pierzi, sint dedicatia si energia si aplombul cu care poti face lucruri mult mai constructive intre timp decit sa fredonezi la melodie un loser ca sa "i-o platesti". Ca il iubesti de nu mai poti.

Si in caz ca ai gresit calculele si mai ai de dat vreun rest, apropo, vezi ca e nea Costel disponibil sa tranzactioneze!
quasaria
Postat pe 28 Iunie 2014 10:00
Sincer, cam mare inghesuiala in casnicia voastra si cam multa ratacire.
Tu te-ai ratacit, el s-a ratacit ( invatam sa conjugam verbul a se rataci)?!?
Ar fi de ris daca nu ar exista 2 copii.
Ori va regasiti si porniti pe aceeasi poteca ori fiecare cu potecuta lui iar copii ii impartiti frateste la tribunal.

Apropo de dragoste, cam ciudat mod de a o arata.
Tommy_Boy
Postat pe 28 Iunie 2014 10:04
"se impart copiii"?
Asa, unu mie unu tie? Nici prin gand sa nu-i treaca!
Copiii sa ramana nedespartiti, la el sau la tine oricat de greu o sa-ti fie.
Prin cresterea si educarea lor "platesti" in aceasta viata! Si nu uita, nu poti ierta, nimeni nu poate in astfel de situatie.

Efectul raului asupra celuilalt se produce la "cote inalte" Psihicul, apoi, printr-o introspectie profunda, constati ca iti este invadat sufletul si toata fiinta ta, (ca OM) transformandu-se"bine/mersi" in amintire.
Odata ce nu poti uita nu poti nici sa ierti.
pitiTa_
Postat pe 28 Iunie 2014 12:10
Se poate ierta! Sunt oameni capabili de iertare, dar f putini asa cum a spus si Q. A nega iertarea, inseamna sa-l negi pe Isus.
Ea43
Postat pe 29 Iunie 2014 00:03
''Odata ce nu poti uita nu poti nici sa ierti.''

Serios? Nu cred.
Axl_R
Postat pe 29 Iunie 2014 00:57
daca nu este o tensiune intre voi, continuati-va casnicia , cred ca va iubiti dar ati avut momente de ratacire. Ce fac bietii copii, cand va gasiti pe altcineva trebuie sa va ganditi la copii ca ei nu v-au cerut sa-i faceti.
garbo273075
Postat pe 29 Iunie 2014 03:25
te rog nu negocia cu nea Costel vino la mine ca tot ai devenit independenta...sa nu uiti niciodata: intro casnicie nu exista independenta,toate putorile care se dau independente o iau pe drumuri ratacite ca tine
garbo272674
Postat pe 29 Iunie 2014 15:04
don Costel esti o mare javra,profiti de independenta fatucii
garbo272674
Postat pe 29 Iunie 2014 15:25
si pe mine ma "deranjea-za".. vai tare agramata mai esti fataaaaa...
garbo111511
Postat pe 29 Iunie 2014 16:30
De la: Ea43, la data 2014-06-29 00:03:01Se poate ierta! Sunt oameni capabili de iertare, dar f putini asa cum a spus si Q. A nega iertarea, inseamna sa-l negi pe Isus.


Nu neg iertarea, si nici pe Iisus, este parerea mea strict personala in viata, timp si miscare,si nu-mi trebuie "alai" ca sa ma sustina. Iertarea o primesti de la D-zeu si atat, restul ii apa de ploua.Punct!
On topic: nu ierti, doar accepti alta situatie, mai mult sau mai putin convenabila, rezultatul unui compromis, cu el sau doar cu tine, luand in calcul (uneori) valorile morale ce te caracterizeaza, in speranta ca o sa-l"tragi" dupa tine si veti continua "drumul" cu pasi mai lenti, dar APASATI (de data asta) Specific femeii "luptatoare"!
Eu, nu ma ascund dupa tamaie ca sa UIT, cine o face nu inseamna ca si Iarta!
pitiTa_
Postat pe 29 Iunie 2014 18:32
De la: Axl_R, la data 2014-06-29 00:57:32''Odata ce nu poti uita nu poti nici sa ierti.''

Serios? Nu cred.


Nu "estem" la fel!
Fiecare are dreptul sa-si sustina propriile convingeri.
pitiTa_
Postat pe 29 Iunie 2014 18:41
Corect!... dar nu generaliza. Daca tu nu poti sa ierti asta nu inseamna ca nu se poate ierta. Nu negi pe Iisus, dar negi iertarea.... hmmm!!! De departe de a fii toti la fel...Repet... se poate ierta! ... asta depinde de fiecare dintre noi.
Ea43
Postat pe 29 Iunie 2014 18:56
admini, emoticon cu "bataie de cour in cour", se poate? rog fr.!

... k! iarta tu( daca esti po(a)pa =)) ) si amageste-te cu cele sfinte, dar, nu te imbata cu agheasma, ca s-ar putea sa, tzac-tzac, bau-bau. :)

si ce "haine imbraca" iertarea ta? ma rog fr. :D
pitiTa_
Postat pe 29 Iunie 2014 19:06
...sunteti ''varza''!!! femeia a simtit nevoia sa se planga...avea nevoie de un sfat, de o incurajare....sunteti jalnici, demni de mila!
garbo_396677
Postat pe 30 Iunie 2014 13:56
buna ziua ,stimat forum,tin sa mentionez daca eu corespund celor relatate de personalul forumului,ar fi trebuit sa ma identific fizic cu calitatea atribuita (javra) a celorlalti participanti sau participante,oricum am gustat gluma,va multumesc!
Vlaicu_Costel_1
Postat pe 30 Iunie 2014 15:51
don Costel m-ai facut sa rad si astazi pana la lacrimi,esti tare nene,te pup si-ti promit ca nu te mai fac javra dar n-am putut sa ma abtin cu interesul tau fata de fatuca
garbo272674
Postat pe 30 Iunie 2014 18:39
bravo ai luat alegeri bune cu tot ce ai procedat in viata ta esti desteap ta
pinkrainbow
Postat pe 30 Iunie 2014 19:02
tati proastele ti rad da nau valoarea ta ta na na na
pinkrainbow
Postat pe 30 Iunie 2014 19:10
vrei pasarica de la doamna in suferinta
garbo188748
Postat pe 2 Iulie 2014 02:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Divort 5 De la: Gina_Giner_1 6 Martie 2016 12:58
vreau o parere 131 De la: fleurdelis 28 Ianuarie 2010 03:42
Santaj emotional... amenintare... 49 De la: garbo092588 4 Februarie 2010 21:01
de ce unele posturi de tv refuza postatorii vechi? 16 De la: elodia 8 Aprilie 2010 19:01
E O GRESALA SA IUBESTI SI SA AI INCREDERE IN BARBATI? 81 De la: pissy79 22 Noiembrie 2009 12:15
Setari Cookie-uri