ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Lacrimi pentru 18 gropi!!

Voteaza
*****Scor: 2.3333333333333 din 3 voturi
 

Duminica a avut loc un tragic accident de masina a unui grup de excursionisti in Muntenegru.....18 si-au pierdut viata....iar astazi au fost ingropati

Sa fim alaturi de familiile indurerate si sa ne rugam pentru cei care au supravietuit!!!!

Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca!!!
  citeaza   raspunde

Alina_ Sorry!... Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! :(

Nu judec eu, dar neglijenta umana se plateste cu suferinta si uneori cu viata.
Parca vad cum "marii maestri" ii sponsorizeaza pe....si pe cei ce sufera ca sa le inchida gurile.
Cum de ce?.....cica lumea moare in fiecare zi :( si asta ii in firea normalului.


Nu-mi explic, cum o mana de oameni inteligenti,au avut curajul sa-si puna " ramasita de viata" in mainile a doi indivizi?! ....cum nu-mi explic, de ce o pustoaica de 19 ani vrea sa traiasca cu un mos cu 38 de ani mai mare ca varsta...?

M'da!....ii alegerea fiecarui/a.....fine!

NB!
  citeaza   raspunde

si eu care intrasem crezand ca-i vorba de-un parcurs de golf ratat, ceva... ca mai si plange omu' cand nu-i iese paru', cand e mai slab de inger...
  citeaza   raspunde

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. (Ioan 3: 16)

Cine crede in Fiul, are viata vesnica; dar cine nu crede in Fiul, nu va vedea viata, ci mania lui Dumnezeu ramane peste el. (Ioan 3-36)

Fiindcă plata păcatului este moartea, dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnică în Isus Hristos, Domnul nostru. (Romani 6:23)
  citeaza   raspunde

PACAT DE EI DAR SI MAI TRIST ESTE CE SE INTIMPLA CU CEI RAMASI FARA EI! FAMILIILE INDURERATE CARE NU SE CONSOLEAZA NICIODATA! DUMNEZEU SA II IERTE SI SA LE DEA MULTA PUTERE FAMILIILOR LOR ! CU SIMPATIE !
  citeaza   raspunde

iete-al naibii zambilu, numai la fitzoshenii ii sta gandu'! ca io credeam ca ie vorba de alea 18 gropi din Ghencea, de la capatul lu' 41, de-ti rupi pivotii in ele!
  citeaza   raspunde

acolo nu's ops'pe... acolo sunt de ops'pe ori ops'pe randuri de gropi!
rupi si pivotii si masina in doua!
  citeaza   raspunde

Prin orice om care se pierde prea devreme, se pierd cei din familia lui pt ca sunt sfirsiti de durere si revoltati impotriva sortii!Nici pt cei traumtizati de accident fie ca sunt sau nu si raniti dar si speriati! Ca un om care a trecut printr-un grav accident de circulatie si am dat mina cu moartea , pot spune ca urmarile sunt greu de prevazut! Mie una in prima saptamina cind am mers pe jos pe trotuar dupa operatie si ghips 2 luni aveam impresia ca toate masinile vin spre mine !Si nu sunt nici copil nici macar o tinara infuentabila! Le sunt cu sufletul alaturi si depling pe cei dusi mult prea devreme!
  citeaza   raspunde

Este dureros,doar cand cei dragi nu mai sunt langa noi ne dam seama ce este suferinta.
Odihneasca-se in pace,iar celor ramasi Dumnezeu sa le dea putere sa treaca peste acest eveniment trist.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: