Cine are o reteta proprie?

Buna tuturor
Daca aveti o reteta facuta de voi cu poza
puteti sa o trimite-ti la adresa
http://www.retete-super.ro/retete/adauga-o-reteta/
Va multumesc
garbo_7655
Postat pe 11 Octombrie 2012 08:52

eu am o reteta proprie...
tu ai o reteta proprie...
el are o reteta proprie...

ce inseamna "retata proprie"... ? chiar daca am facut-o sau gatit-o eu... tot am luat-o de undeva. de la mama, de la bunica, de la vecina.... de pe net ! si alea cica "inventate"... tot inspirate sunt de undeva.

aaa... si vroiam sa te intreb, te referi cred la retete de mancvaruri... nu de creme, slabit sau fericire... ! la fericire am eu o reteta proprie....

deci vrei retete ? ok, ia cartea lui Radu Anton Roman, (eu o am si ii zic "Biblia mea de capatai"...) si ai acolo o multime de retete culese de dansul, din toata tzara.
barboneli
Postat pe 11 Octombrie 2012 09:43
De la: garbo_7655, la data 2012-10-11 08:52:46Buna tuturor
Daca aveti o reteta facuta de voi cu poza
puteti sa o trimite-ti la adresa
http://www.retete-super.ro/retete/adauga-o-reteta/
Va multumesc


AM O RETETA PROPRIE , PENTRU ANTIMVOMITIVE , SA VA POT CITI INEPTIILE.DACA VREI O TRANSFORM SI IN COMPENSATA. DAR VOUA VA TREBUIE RETETE PERSONALIZATE PT TRATAREA PROSTIEI
garbo_5862
Postat pe 11 Octombrie 2012 09:48
De la: garbo_7655, la data 2012-10-11 08:52:46Buna tuturor
Daca aveti o reteta preferata cu poza
puteti sa o trimite-ti la adresa
http://www.retete-super.ro/retete/adauga-o-reteta/
Va multumesc
garbo_7655
Postat pe 11 Octombrie 2012 10:53
de ce iti trebuie poze?esti amatoare de albume?are dreptate barboneli,nici o reteta nu poate sa fie proprie,eventual modificata.ai uitat ca s-a inventat plagiatul?
ratuscaceaurata
Postat pe 11 Octombrie 2012 11:00
Vreau o reteta care v-a iesit cu o poza daca aveti.
Poate cer eu prea mult?
garbo_7655
Postat pe 11 Octombrie 2012 11:48

nu ceri deloc mult, sincer... ! numai ca mie nu mi-a iesit nici o reteta cu poza... in schimb mi-a iesit o poza cu o reteta... !!! glumesc, nu te supara... !!! am vazut ca ai in colectia ta... multe si gustoase ! felicitari ! in engleza primesti ?
barboneli
Postat pe 11 Octombrie 2012 12:33

A Simple Tomato Soup Recipe

http://www.101cookbooks.com/mt-static/images/food/brothy_tomato_soup_recipe.jpg


4 tablespoons unsalted butter, olive oil, or coconut oil
2 medium yellow onions, thinly sliced
1 teaspoon fine grain sea salt, plus more to taste
3 teaspoons curry powder
1 teaspoon ground coriander
1 teaspoon ground cumin
1/2 teaspoon chile flakes
2 (28-ounce) cans whole tomatoes (pref. fire-roasted)
1 14-ounce can coconut milk
to serve: any of the following that sound good to you - cooked brown rice, lemon wedges, toasted almond slices, pan-fried paneer, fresh thyme or oregano, oregano drizzle, a poached egg
barboneli
Postat pe 11 Octombrie 2012 12:42
Retete in limba engleza nu imi trebuie doar in romana
Cine are o reteta cu poza
http://www.retete-super.ro/retete/adauga-o-reteta/
Va multumesc
garbo_7655
Postat pe 11 Octombrie 2012 13:14

Paste cu midii

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2011/03/2.jpg


Se desfac midiile pe foc iute, in cratita cu capac, se pastreaza apa care au lasat-o, dar filtrata de impuritati. Se lasa scoicile la racit si pe urma se desfac si jumatate din cochilii se arunca, sa nu faca prea mult volum la final.
Pastele se fierb separat dupa indicatile producatorului.

Se pune ulei in cratita, se pune usturoi, iutica si crevetii, apoi vin, apoi rosii cherry taiate pe jumatate. se potriveste de sare adaugand din apa de la scoici. se pun si scoicile si se lasa cateva minute. gata.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2011/03/3.jpg

La final se poate pune patrunjel tocat.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2011/03/4.jpg


varianta: Cocktail de creveti al caror sos a continut urmatoarele: maioneza, pasta de ardei iute, boabe de piper rosu, sos de rosii, ceapa ciorii, sare.



http://aphextwinz.files.wordpress.com/2011/03/5.jpg


barboneli
Postat pe 11 Octombrie 2012 14:07


Apunake si Bursu Bursucila la coada cratitei... !

Mai exact, budinca de paste cu carne, ca sa incercam sa fim obiectivi.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/09/slide58.jpg

Exista o zi in viata unui om mai tampita ca altele, cand nici de mancare nu am chef, asa ca i-am pus pe cei doi eroi la treaba. Apunake, e un ursulet care crede ca toate ies, cum mai citeste si el, nemaipomenite, mmm si delicioase. Si sa vedeti ce a facut lenesul.

A amestecat jumatate de kilogram de carne tocata cu jumatate de kilogram de carnati condimentati (scosi din pielita) a adaugat trei oua, cascaval ras si condimente.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/09/slide67.jpg

Dupa ce a amestecat bine, ursuletul Apunake a pus niste paste, de care a avut, integrale. Si iarasi si-a bagat gherutele in amestec.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/09/slide75.jpg

Bursu i-a spus sa puna mai multa grasime, apunake, nu si nu. A pus totul in vasul mostenit din mosi stramosi, a acoperit cu apa, felii de kaizer, ca ramasesera fara rosii, apoi a copt.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/09/slide84.jpg

Dar dupa ce s-au ciondanit toata ziua, Apunake si Bursu s-au luat la bataie, cine o fi castigat, nu stiu.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/09/slide91.jpg


Pofta buna !



barboneli
Postat pe 11 Octombrie 2012 14:20


Ham and Egg

Incep in tromba cu sunca (pliiina de apa si cu gust de chimicale) si o felie de pita in nitel ulei.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/09/slide133.jpg

Sparg oul lejer cum l-am vazut pe memet, din poignee. Oul, de taran, de taran, dar

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/09/slide226.jpg

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/09/slide412.jpg

Am uitat sa inchei reteta, conform dogmelor internaute: se pune sare si piper.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/09/slide57.jpg
barboneli
Postat pe 11 Octombrie 2012 14:31


Ciorba de porc

de trei zile. Da, da, nu am executat-o eu ci Bursu Bursucila.

Ziua 1: a pus la fiert carne de porc, proaspata si afumata.
Dupa care a mers la o felie de pizza, maxim doua si asa a ramas.

Ziua 2: a pus peste carnea dezosata zarzavat (ceapa, morcov, telina, ba si putina varza).

Dupa care s-a luat cu niste chestii la butoane, s-a inserat si a lasat-o balta.

Ziua trei: incep motivele tehnice asa ca a mai pus numai cartofii pe care nici macar nu i-a curatat el si la final a dres cu otet de tarhon si leustean.

Dupa care, din motive tehnice, repaos.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/09/slide215.jpg


PS. Poza am facut-o eu, de aia nu e asa aratoasa, dar ciorba a facut-o el, s-a degustat in grup organizat si s-a incantat inclusiv un rororo.

barboneli
Postat pe 11 Octombrie 2012 14:35


Siii... motive pentru care sa nu mergeti la Cluj... !!!

acum. mai mult poze... retetele le stiti si voi... !

Asadar dupa ce am coborat din dealul lui Pasha si Kuki am rezolvat niste sarmale. Cum trebuie, cu smantana, ca doara nu suntem in Oltenia.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/01/slide137.jpg

Ciorba de burta si de fasole. Decente, normale.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/01/slide108.jpg

Fasole cu carnati si muraturi. Excelenta fasolea si muraturile, carnatii de doi lei.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/01/slide1114.jpg?

Ceafa cu cartofi, cura de vulgaritate a dat rezultate, excelent pregatita ceafa de porc, buni cartofii.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/01/slide1211.jpg

si asta ca sa dizolvati... grasimile !!!

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/01/slide145.jpg

Celebrii melci ai lui Pasha. Cu unt si verdeata.

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/01/slide192.jpg

Inca un motiv ca sa nu mergeti la Cluj: o imagine care ma va obseda toata viata, iaca:

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/01/slide613.jpg

http://aphextwinz.files.wordpress.com/2012/01/slide107.jpg


barboneli
Postat pe 11 Octombrie 2012 15:29
Phuai, ultima poza e de-a dreptul.... Cand zici ca mergem la Cluj ??
GHEISA_
Postat pe 11 Octombrie 2012 15:36


paiiii... cat mai curand, nu ?????
barboneli
Postat pe 11 Octombrie 2012 16:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
retete super 16 De la: VOIAJOR 22 Martie 2013 19:05
Comercializam masline, ulei masline extravirgin, presat la rece. Preturi foarte mici, calitate superioara!!! 2 De la: Noli 25 Noiembrie 2011 10:42
Ce parere aveti despre marcile proprii ale marilor suprafete de vanzare? 2 De la: kapa2003 21 August 2009 13:37
Ustensile utile in bucatarie 5 De la: garbo220991 30 Mai 2017 16:55
Livrare rapida pizza Bucuresti 1 De la: garbo_9055 31 Octombrie 2012 15:48
Setari Cookie-uri