se poate de inselat sotul daca nu mai traesti cu el?

cu sotul nu mai traim impreuna deja de aproximativ doi ani ,dar nu sintem divortati.Dar simt nevoia de dragogste,de imbratiseri,as vrea sa-mi gasesc pe cineva care sa ma iubeasca,dar imi este greu sa iau hotarirea aceasta .as vrea sa ma ajutati ca sa ma decid....
elenita_2
Postat pe 10 Mai 2012 02:09
De ce v-ati separat acum doi ani? Adica na, daca n-ati divortat, clar mai considerati ca sunt sanse de bine cu voi doi. De ce nu incerci sa-ti faci o relatie cu... sotul tau? Zic si eu...:)
Coriss_2938
Postat pe 10 Mai 2012 13:01
De ce v-ati separat acum doi ani? Adica na, daca n-ati divortat, clar mai considerati ca sunt sanse de bine cu voi doi. De ce nu incerci sa-ti faci o relatie cu... sotul tau? Zic si eu...:)

vfrei sa spui: sa-ti refaci relatia cu sotul tau"... ! pai dupa 2 ani... si inca cu ganduri de al insela (????/) cine stie ce colcaie acolo... ??? intre timp, fata vrea imbratisari... ! ok... si ce numar de telefon ziceai ca ai, elenita 2 ???
barboneli
Postat pe 10 Mai 2012 13:21
Barboneli, esti rau rea aici! Omul traieste-n societate si exact comunicarea, sentimentele, nevoia de afectiune ne face, sa zicem, superiori altor specii. Acum ce ai vrea, sa ramana inchisa in casa toata viata? Ar fi mai oneros asa? Normal ca are nevoie de afectiune...tu nu ai avea? Destul a jelit doi ani!
Intrebarea e alta: daca n-au div inca, nu cumva sunt sanse sa-si refaca relatia cu sotul? Eu am auzit prin targ ca unii invata din greseli...nu stiu, asa se zice!:)
Coriss_2938
Postat pe 10 Mai 2012 13:24

mmmda... in targ auzi o multime de lucruri... dar stii tu cum e, socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ ! asta e una... si eu nu sunt rau, eu am glumit, dar nu uita titlul topicului: "se poate de inselat sotul daca nu mai traesti cu el ? !!! dupa exprimare, mi-am facut deja o parere... poate gresita, dar chestia cu refacerea relatiei am propus-o si eu. ea nu ne da amanunte... ce si cum de ce stau separat... poate ea e de vina, poate el... cert e ca nu se gandeste, fata... la refacere, ci daca are voie sa-l insele... !!! asta complica situatia.......
barboneli
Postat pe 10 Mai 2012 13:33
Ee, hai sa nu judecam dupa prima... fraza!:) Acum na, nu toti au avut tangente cu limba romana, :"dar e si ei tot omi"! Nu asta e problema, ci faptul ca fata cu adevarat sufera de singuratate... Si daca inca mai are sot, de ce sa nu incerce cu el?:)
Coriss_2938
Postat pe 10 Mai 2012 13:43
pai chestia asta cu tangentza... o am si eu ! dar am avut profesori buni pe forum... ! in rest... asta o stiu numai ei de ce... eu unul habar nu am ! doar am propus.
barboneli
Postat pe 10 Mai 2012 13:48
pai da, gand la gand cu bucurie, si eu tot asta am propus!:)) Insa vorba ta, poate fata vrea altceva si noi ne incalzim tastatura degeaba!:))
Coriss_2938
Postat pe 10 Mai 2012 13:50
sa nu mai incerce cu el pentru ca prelungeste un compromis: aia nu e relatie, doi ani la distanta. Daca nu mai puteau unul dupa altul nu stateau nici trei zile despartiti. Si nu iti alegi un om cum probezi o rochie: ok, daca n-am altceva, hai sa iau ce e mai la indemina. Bun, prost, il folosesc pe asta deocamdata. Ca asa poti sa te duci sa infasti si vecinul, ca e mai aproape, de ce sa mergi 500 de m pina la urmatorul vecin.... Daca tot "il ai"...
quasaria
Postat pe 10 Mai 2012 13:51
Q, in mod firesc, zic eu, dupa 2 ani nici nu ar fi trebuit sa-si puna problema daca-i infidelitate ori ba daca se lasa mangaiata de altul. Insa, daca ridica problema banuiesc ca legatura nu-i rupta...definitiv.
Cica la unii merge faza cu "a 2-a sansa"...
Coriss_2938
Postat pe 10 Mai 2012 13:57
nici eu n-am divortat un timp, oficial, dar asta pentru ca dl. nu vroia in ruptul capului si facea tot posibilul sa tegiverseze: din pct meu de vedere cind i-am spus GATA si mi-am luat bocceluta si am plecat relatia e gata, indiferent daca actele se mai plimba pe la primarie.... Certificatul e o conventie. Poate sa scrie pe hartia aia ca sint nevasta-ta, daca eu ti-am spus ca nu mai sint, atunci nu sint. Nu hotaraste primarul cu cine dorm eu.
quasaria
Postat pe 10 Mai 2012 14:20
si, daca sa zicem, cei doi raman in aceiasi casa, au camere diferite, n-au decat demaxim 3-4 ori pe an "intalniri conjugale", dar au actul de la nenea primarul, atunci astia 2 ce sunt? casatoriti? necasatoriti? impreuna? separat?
Coriss_2938
Postat pe 10 Mai 2012 14:30
"intilniri conjugale" au sau n-au: de ce ar avea de 3 ori pe an?
Sarbatoresc craciunul, pastele, sau ce?

Altfel, sint exact ce au stabilit ei doi sa fie. Daca vreunul a spus "stop", sint despartiti, si atunci fiecare e cu mama ma-sii.
quasaria
Postat pe 10 Mai 2012 14:35
:)) astia-s oameni care se gandesc...si se razgandesc...si apoi o iau de la capat cu ganditul si razganditul. Acum zic STOP, dar nu se pune decat pentru cel caruia i-o zici, pentru tine nu.....

Referitor la subiectul topikului, revin cu sfatul ala in care ar trebui sa reevalueze situatia...daca nu si nu cu sotul, atunci mai intai divortul si apoi mangaierile...si nu neaparat ca asa ar fi corect, ci doar ca asa ar fi bine pentru psihicul tau.
Coriss_2938
Postat pe 10 Mai 2012 14:47
De la: quasaria, la data 2012-05-10 13:51:43sa nu mai incerce cu el pentru ca prelungeste un compromis: aia nu e relatie, doi ani la distanta. Daca nu mai puteau unul dupa altul nu stateau nici trei zile despartiti. Si nu iti alegi un om cum probezi o rochie: ok, daca n-am altceva, hai sa iau ce e mai la indemina. Bun, prost, il folosesc pe asta deocamdata. Ca asa poti sa te duci sa infasti si vecinul, ca e mai aproape, de ce sa mergi 500 de m pina la urmatorul vecin.... Daca tot "il ai"...

Asa procedeaza si catelul meu cind scapa din curte pe care o vede prima pe aia o injecteaza....
VOIAJOR
Postat pe 10 Mai 2012 18:11
ahaaaa... e asistent medical.... !!!!
barboneli
Postat pe 10 Mai 2012 21:38
In principiu poti sa-l inseli pe sot si daca mai traiesti cu el;
Daca tu spui ca nu maitraiti impreunade doi ani (decat cobitati sub acelasi acoperis) cum mai intrebi daca poti? Evident ca poti! Crezi ca el a luat-o-n mana pana acum?!
Vezi-ti de drumul tau si lasa-l pe el; poti foarte bine sa bagi si divort
adeline
Postat pe 16 Mai 2012 16:10
Si "conform" titlului...DA se poate DE INSELAT sotul si daca nu mai traiesti cu el ...si ...daca ..mai traiesti cu el Orice se poate!! Numai sa-ti cada bine si sa fii...discreta!!
elisabeta_boia
Postat pe 18 Mai 2012 20:05
sotul, nu, dar se pare ca esti dispusa sa te inseli singura!
charmelen
Postat pe 18 Mai 2012 22:06
EU CRED CA INCA NU AI GASIT DACA NU TE-AI DECIS.STAI TU LINISTITA CA DACA APARE CINEVA CARE SA MERITE ATENTIA TA,CARE SA TE FACA SA VISEZI,SA NU DORMI,ETC,NU MAI AI NEVOIE DE AJUTORUL NIMANUI. NOI CE PUTEM SA-TI ZICEM IESI IN STRADA SI HOTARASTE-TE? NU .NU PUTEM BANUIESC CA VREI SA INTRI IN ALTA RELATIE,BAZATA PE NISTE SENTIMENTE NU PENTRU SEX.EU AM "DORMIT "INTR-O ASTFEL DE RELATIE ZECI DE ANI SI CAND NU MA ASTEPTAM A APARUT SI NICI UN SFAT NU MA URNEA DIN LOC.AVEM 3 ANI SI SUNTEM CA DOI ADOLESCENTI.MENTIONEZ CA SUNT CASATORITA SI AM 49 DE ANI,LA FEL SI EL ESTE CASATORIT.NE IUBIM PE ASCUNS SI E SUPER MINUNAT,IL RESPECT SI MA RESPECTA,POT SA SPUN CA NU AM MAI AVUT NICIODATA ASEMENA SENTIMENTE
garbo_615
Postat pe 19 Mai 2012 15:21
Daca ai nevoie de imbratisari si dragoste, la ce iti mai trebuiesc sfaturile? Ele sunt bune doar daca le poti strange in brate si saruta. Altminteri alege-ti drumul mai scurt si mai direct, fara sa mai pierzi timpul.
garbo_1713
Postat pe 20 Mai 2012 08:17
Daca v-ați separat nseamna ca ai avut un motiv serios, nu face compromisuri doar de dragul mbrțișrilor și altele, divorțeaz și ncearc sa-ți refaci viata.
garbo_3423
Postat pe 20 Mai 2012 17:26
615, vraja marii.
Daca va iubeati atit de mult erati impreuna, nu dormea fiecare in patul altcuiva.
Da' probabil ai o viata prea seaca in care simti nevoia sa pompezi o telenovela, si sa faci "mare dragoste" dintr-o simpla tavaleala.
quasaria
Postat pe 20 Mai 2012 18:20
De la: garbo_615, la data 2012-05-19 15:21:36EU CRED CA INCA NU AI GASIT DACA NU TE-AI DECIS.STAI TU LINISTITA CA DACA APARE CINEVA CARE SA MERITE ATENTIA TA,CARE SA TE FACA SA VISEZI,SA NU DORMI,ETC,NU MAI AI NEVOIE DE AJUTORUL NIMANUI. NOI CE PUTEM SA-TI ZICEM IESI IN STRADA SI HOTARASTE-TE? NU .NU PUTEM BANUIESC CA VREI SA INTRI IN ALTA RELATIE,BAZATA PE NISTE SENTIMENTE NU PENTRU SEX.EU AM "DORMIT "INTR-O ASTFEL DE RELATIE ZECI DE ANI SI CAND NU MA ASTEPTAM A APARUT SI NICI UN SFAT NU MA URNEA DIN LOC.AVEM 3 ANI SI SUNTEM CA DOI ADOLESCENTI.MENTIONEZ CA SUNT CASATORITA SI AM 49 DE ANI,LA FEL SI EL ESTE CASATORIT.NE IUBIM PE ASCUNS SI E SUPER MINUNAT,IL RESPECT SI MA RESPECTA,POT SA SPUN CA NU AM MAI AVUT NICIODATA ASEMENA SENTIMENTEUau! ce curaj...si eu sunt cu nervii la pamant din cauza unor barfe! Cand mi-a zis mama ca-s labila psihic, n-a zis-o la caterinca!:)))
Coriss_2938
Postat pe 22 Mai 2012 11:23
EU CRED CA INCA NU AI GASIT DACA NU TE-AI DECIS.STAI TU LINISTITA CA DACA APARE CINEVA CARE SA MERITE ATENTIA TA,CARE SA TE FACA SA VISEZI,SA NU DORMI,ETC,NU MAI AI NEVOIE DE AJUTORUL NIMANUI. NOI CE PUTEM SA-TI ZICEM IESI IN STRADA SI HOTARASTE-TE? NU .NU PUTEM BANUIESC CA VREI SA INTRI IN ALTA RELATIE,BAZATA PE NISTE SENTIMENTE NU PENTRU SEX.EU AM "DORMIT "INTR-O ASTFEL DE RELATIE ZECI DE ANI SI CAND NU MA ASTEPTAM A APARUT SI NICI UN SFAT NU MA URNEA DIN LOC.AVEM 3 ANI SI SUNTEM CA DOI ADOLESCENTI.MENTIONEZ CA SUNT CASATORITA SI AM 49 DE ANI,LA FEL SI EL ESTE CASATORIT.NE IUBIM PE ASCUNS SI E SUPER MINUNAT,IL RESPECT SI MA RESPECTA,POT SA SPUN CA NU AM MAI AVUT NICIODATA ASEMENA SENTIMENTEas vrea sa vad ce sentimenta ai avea daca ar afla sotul voi astea chiar credeti ca amanti va iubesc intre tine si sotie la un necaz pe cine crezi ca alege ?
alin80
Postat pe 22 Mai 2012 19:36
NU ESTE CLAR ,NU MAI TRIM ce vrea s exprime?,tu și soțul?,copii sunt n aceast familie?,pt a avea o alt relație trebuie s divorțezi-MORAL trebuie s parcurgi acest pas sau mai visezi la o remediere a situației?.
garbo203525
Postat pe 8 Iunie 2012 17:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:-( 122 De la: garbo_471860 7 Septembrie 2017 00:42
indiferenta la barbati 70 De la: marilena71 3 Iulie 2010 12:15
o parere as vrea..... 109 De la: Dor_marunt 3 Ianuarie 2010 20:22
Dar femeile ce vor? 126 De la: garbo_1502 15 Mai 2012 23:47
Suntem chiar asa redusi cand vine vorba despre sex? 37 De la: Alex4andra 9 Ianuarie 2016 12:33
Setari Cookie-uri