conteaza virsta

scuze
n-am vrut sa fiu rautaciosa...
imi place suparatu' asta, are o veselie aparte...care mie imi place
e ghidus si sugubat...si imi place sa ma joc cu ...cuvintele: ale lui si ale mele...
dor72_
Postat pe 26 Februarie 2012 15:31
De la: suparatu_, la data 2012-02-26 13:56:36 ...sa-ti traiasca fetita si sa creasca frumoasa si destepta


multumesc.
quasaria
Postat pe 26 Februarie 2012 15:46
e ok, dor, doar ca daca sunt luata in discutie raspund.

dor, spune-mi ca ma insel si ca detectez fals o idee de mila din partea ta in ceea ce ma priveste...
garbo010448
Postat pe 26 Februarie 2012 15:53
gresit, 448...
nu cred ca este cazul sa fii compatimita...departe de mine gandul
imi cer scuze, inca o data. nu am intentionat nici o clipa sa te jignesc
dor72_
Postat pe 26 Februarie 2012 16:29
De la: garbo010448, la data 2012-02-26 14:52:27suparatule, la toti ne e greu, nu doar mie ...

omul intra periodic in depresii, fara legatura cu mine, deci suntem amandoi nebuni, ne meritam si ne completam unul pe altul. partea proasta e ca eu sunt singura care intelege asta...
buun! ......ii dragostea( nu ca as fii eu un specialist in dragoste..)cu bune /rele: frumos/urat: placut/neplacut.....etc. convinge-l sa discutati,ce/cum vede si el lucrurile,trage linia si mergi/ti mai departe ok! succes
Fss_ssu
Postat pe 26 Februarie 2012 18:18
Dor....nu rautatea ma supara pe mine maretia ,ma copleseste uneori si eu stiu ca detin "putetere" gandirii pozitive si nici ca nu ma las fara sa te odata
Fss_ssu
Postat pe 26 Februarie 2012 18:23
suparatule, m-ai surprins cu postarea asta, nu credeam ca poti sa fii si serios si chiar suportiv. noroc ca stateam jos...

in alta ordine de idei, va multumesc tuturor pt idei si sprijin, m-ati molipsit de atata energie pozitiva ca am de gand sa ma asigur ca stie ce pierde... inainte sa plec!

garbo010448
Postat pe 26 Februarie 2012 18:34
448 Fruntea sus,pieptul inainte si urechile,.....cum vrei tu! Revino cu detalii !
Fss_ssu
Postat pe 26 Februarie 2012 19:38

succese!
quasaria
Postat pe 26 Februarie 2012 19:40

suparatule, nu stiu ce detii tu pe acolo
dar nu folosi cu atat usurinta cuvinte care au o asa mare greutate ( nu esti Atlas...sau esti? )
rautatea? acum depinde de fiecare cum o poate percepe: poate fi resimtita ca o invidie ( e ok in acest caz ), poate fi resimtita ca un atac direct, frontal, brutal, fara justificare ( si doare al naibii) sau, poate fi ignorata si doare si mai tare ( doar ca de cealalta parte )
iaca, ma apucara filosofiile, la ceas de seara
dor72_
Postat pe 26 Februarie 2012 21:21
dor,nu sunt Atlas si nici Enciclopedie(tele) nu fac/ spun rautati(poate asa vrei tu sa le vezi?!) de durut,doare orisice(ii de durut) dar nu vreau sa doara si cu ignoratul......nu prea le am eu....asta mie constructia,stiuta si cunoscuta de mine.Dar pentru interpretari dureroase s-au gresit percepute,(de partea cealalta)exista spatiu(de explicare,filoso........)scuze si multe pentru impacare Gata fug,...noapte bunicica!
Fss_ssu
Postat pe 26 Februarie 2012 22:07

mai suparatule, tu nu ai inteles o iota din tot ce am spus
partea cu rautatea nu iti era adresata tie, personal...era asa, un moment de reflectare...general valabil
dor72_
Postat pe 27 Februarie 2012 16:11
cred ca intr-o relatie , ca si respectul comunicarea e esentiala. Eu ma stat cu un om saisprezece ani , avem un copil impreuna, si intr-o zi m-am intrebat ce mama naibi caut eu acolo, care e locul meu si ce vreau de fapt. M-am trezit chiriasa in casa proprie , la sute de kilometri distanta , cu toate ca ne despartea un hol. Am cerut ajutor , am incercat sa inteleg , sa comunic , si am dost inteleasa gresit, ba din chair rau intentionat. marturisersc ca trezirea a fost cel putin socanta, si au urmat luni de cosmar si schimbari dramatice.
Acum e bine , lucrurile incep sa se aseze , evident cu altcineva, dar am invatat din experienta
anterioara ca lucruriule nevorbite , ca necomunicarea si frustrarile acumulate pot distruge o relatie.
ninacristi
Postat pe 27 Februarie 2012 17:13
si ca sa fac referire strict la topic, nu contraza virsta(nu vorbesc de diferente majore) , conteaza respectu; si contreaza ca celui de linga tine sa-o pese , ce si cum esti , ce si cum gindesti .
La bine si la greu .
ninacristi
Postat pe 27 Februarie 2012 17:16
De la: dor72_, la data 2012-02-27 16:11:08
mai suparatule, tu nu ai inteles o iota din tot ce am spus
partea cu rautatea nu iti era adresata tie, personal...era asa, un moment de reflectare...general valabil
...hoooooato ! ...dap...o tineam de coada si spuneam ca-i ciuta
Fss_ssu
Postat pe 27 Februarie 2012 20:33
De la: garbo010448, la data 2012-02-25 22:59:58n-am fost in viata mea mai sigura de ceva decat de faptul ca il vreau.
vi se intampla si voua? cu trecerea anilor vrei mai multe, vrei TOTUL, nu mai esti dispus sa faci compromisuri, desi poate normal ar fi sa fie pe dos, ca de, riduri, celulita...

stiu ca nu conteaza varsta, ma straduiesc sa-i explic suparatului de cateva ore bune dar nu se lasa convins.

oameni buni, voi cititi ce scriu eu? se muta in curand cu prietena intr-o noua locuinta, asta mi se pare mai degraba semn de un nou inceput pentru ei, pare sa fi luat deja hotararea.


Citim...
Eu inteleg asa: sunteti colegi ( indiferent de grad) la un serviciu. Exista niste idei, trairi, idealuri, sentimente din partea ta pentru el. Si poate si din partea lui pentru tine.
Cu toate astea nu ati ajuns niciodata la o discutie.
El are o relatie stabila cu alta femeie, ca doar se muta cu ea intr-o casa noua!
Tu doar il observi: ca are sau nu o stare depresiva, ca e sau nu mai mult sau mai putin nervos.
Tot tu esti cea care pe baza unor informatii senzoriale tragi niste concluzii. ( informatiile nu sunt nici exprimate de el si clar nu sunt certe).
Tot ceea ce spui tu despre el......sau despre tine raportat la persoana lui, mie mi se par niste proiectii personale ale tale raportat la starile si trairile lui.
Tind sa cred, ( dar este o opinie personala) ca tot ceea ce ai postat pana acum, nu reprezinta altceva decat o fantezie/ utopie a ta!.
De regula oamenii care traiesc intr-o realitate proprie cauta sa isi gaseasca adepti care sa le sprijine fantezia in care traiesc.
Niciodata o astfel de persoana nu se indreapta in cautarea unui sfat catre prietena cea mai buna, catre mama sau catre alti oameni care o cunosc.
In schimb tu, incerci sa convingi niste oameni care nu te cunosc si care nu stiu nimik despre asa zisa ta relatie ca ai avea dreptate si ca trairile tale ar reprezenta un adevar absolut.
Sincer vorbind ai si resusit!
Am remarcat ca multi garbo si-au exprimat opiniile ( bineinteles raportat la trairile lor personale), iar tu ai extras doar ceea ce ai vrut !!!


garbo225715
Postat pe 29 Februarie 2012 02:06
garbo 715, pentru mine trairile mele REPREZINTA UN ADEVAR ABSOLUT. Incerci sa ma convingi de contrariu? Stiu exact ce simt eu, imi este extrem de clar si nu am afirmat niciodata, ba chiar mi-am exprimat aproape in fiecare postare indoiala ca el ar avea sentimente pentru mine. Tocmai pentru ca nu a avut loc niciodata nici o discutie la obiect nu stiu ce gandeste; nu am facut decat sa expun niste fapte din care incerc sa imi dau seama ce se intampla.

Nu incerc sa conving pe nimeni de nimic. Daca ai fi urmarit discutia de la inceput ai fi vazut ca am intrat pe forum intreband ca alte sute de forumiste care au deceptii in dragoste daca si cand trece durerea.

Deci: e vorba despre mine, despre sentimentele mele care pentru mine sunt reale si despre durerea mea care e la fel de reala si daca tu nu le crezi sau nu le intelegi, nu ti se adreseza postarea mea.

p.s. familia mea si prietenele mele cele mai bune sunt la curent cu situatia mea. nu e o fantezie visata azi noapte, e o poveste care dureaza de un an jumate si care se va sfarsi cand voi pleca de aici.
garbo010448
Postat pe 29 Februarie 2012 19:50
448 prin plecarea ta se va vedea si daca el tine cu adevarat la tine sau a fost doar inchipuirea ta alimentata de gesturile lui de camaredenie.
incearca totusi sa lamuresti lucrurile inainte sa pleci. Pentru tine zic asta. Daca pleci cu indoiala te vei gandi si iti vei reprosa ca nu ai expus problema.
cri_cat
Postat pe 29 Februarie 2012 21:29
da, pe principiul mai bine regret acuma ca am facut-o decat sa-mi para rau toata viata ca nu m-am lamurit.

sigur, de asta si vreau sa plec, o data ca ma lamuresc daca ii pasa si a doua oara ca in alta parte o sa am sanse nu sa uit, dar macar sa nu mai doara asa de tare cu timpul...

din pacate nu pot sa plec cand vreau, sunt obligata sa raman pana la vara. deocamdata ma concentrez pe munca si il evit cat pot; el la fel.
garbo010448
Postat pe 29 Februarie 2012 21:47
da. o pauza nu strica nimanui. se aseaza ce este de asezat, dispare ce era doar fum.
cri_cat
Postat pe 29 Februarie 2012 21:53
asa e, cri.

o primavara frumoasa tuturor!

garbo010448
Postat pe 1 Martie 2012 18:43
De la: garbo010448, la data 2012-02-29 21:47:52da, pe principiul mai bine regret acuma ca am facut-o decat sa-mi para rau toata viata ca nu m-am lamurit.

sigur, de asta si vreau sa plec, o data ca ma lamuresc daca ii pasa si a doua oara ca in alta parte o sa am sanse nu sa uit, dar macar sa nu mai doara asa de tare cu timpul...


nu stiu c te astepti sa lamureasca plecarea.
Plecarea e atit: plecare. Capitulare. Stop joc. Imi iau jucariile si plec. Vreau altceva. Crezi ca o sa inteleaga mai mult de atit? Eu cred ca nu, daca nu stai de vorba cu el.
Nici macar in timp n-o sa inteleaga.
quasaria
Postat pe 1 Martie 2012 19:00
poate pentru ca in majoritatea timpului chiar si eu cred ca e o fantezie si nu vad sensul unei discutii, iar daca ar avea loc o discutie care s-ar termina prost lunile ramase aici ar fi extrem de chinuitoare.

ce as putea sa-i spun? stiu ca aveti o relatie de 327 de ani cu o alta femeie, dar v=ati purtat atat de frumos cu mine incat am fost atat de proasta ca am inteles in mod fals altceva. va rog sa renuntati la viata, la relatia, la casa pe care o aveti ca sa o luati de la capat impreuna cu o persoana straina, cu 13 ani mai tanara, aparent fara radacini....

nu prea ma tenteaza ideea.

pe de alta parte, imi dau seama ca si viziunea mea in care el isi lasa brusc prietena fara sa stie ce-i in capul meu si vine sa ma ceara de nevasta, avem 10 copii si traim fericiti pana la adanci batranete... nici asta nu-i prea realista.

grele....
garbo010448
Postat pe 1 Martie 2012 19:56
daca nu te tenteaza ideea inseamna ca nu vrei cu adevarat. si atunci ... lasa-o balta.
nu are rost sa actionezi intr-o directie in care nici tu nu crezi.
cri_cat
Postat pe 2 Martie 2012 09:15

nu.
Sa te duci la el in birou si sa ii spui ca vrei sa aveti o discutie. Nu acum - mai aproape de termenul plecarii. Pe care ar fi fost bine sa nu o anunti apriori, ca sa nu aiba timp sa se obisnuiasca cu ideea.
Deci: sa te duci si sa ceri o discutie one-to-one, legata de job. Fiind managerul tau n-are cum sa spuna nu vreau sa vorbescu cu tine, ia pleaca de aici... E obligat sa aiba o discutie, daca tu i-o ceri.
Si sa ii spui - ca orice angajat, la urma urmei - uite, eu m-am gindit ca poate ar fi o idee buna sa plec. M-am implicat foarte mult in ceea ce fac, si nu stiu daca e foarte bine pentru mine si pentru restul membrilor echipei. La urma urmei este doar un job, nu sintem familie, ar fi trebuit sa fiu mai detasata si sa consider ca e doar o datorie ca sa pot sa pay my bills. Tu ce zici? Vreau un feelback informal despre modul in care am performat si despre colaborarea noastra, pentru ca eu am impresia ca aici am gresit si n-as vrea sa repet greseala la urmatoarele assignments.
Si lasa-l sa vezi ce zice...
In prima faza probabil o sa faca niste ochi cit cepele, in a doua probabil o sa iti zica ca n-ai gresit cu nimic...
Baletezi in functie de ce raspunde.
quasaria
Postat pe 2 Martie 2012 13:21
ps: iar chestia cu fantezia scoate-ti-o din cap. In jocurile astea sint implicati doi - si fii cit se poate de convinsa ca a stiut foarte bine ce face. In general avem diverse antene - si ne dam seama toti daca cineva din preajma e mai mult decit "o persoana simpatica". Pun pariu ca si tu in locul lui te-ai fi prins: asa cum si el s-a prins. Motivele pentru care a continuat jocul pot fi diverse: asa cum ti-am mai spus, sau strategie - la urma urmei, avea nevoie de tine in postul ala si era foarte bine daca stateai pentru el, daca nu pentru bani sau oportunitati de promovare. A te da peste cap pentru ca iti place cineva, fie si managerul direct, e cit se poate de ieftin si avantajos pt. companie. Nu?
Un alt motiv ar putea fi ca in capul lui avea el ceva planuri cu tine, dar nu le-a pus in aplicare pentru ca nu a avut oportunitatea sau cojones. N-a gasit momentul sau l-a gasit si l-a ratat. Si poate astepta alt moment propice. Sau poate nu.

Chestiile astea nu le poti lamuri altfel decit cu el.
quasaria
Postat pe 2 Martie 2012 13:36
448, ia pun'te tu pe impletit 1/fata:1/dos o pereche de " elefantei" ca ,al meu,fai cadou lui X-ulescu si L-ulescu/ vezi cum se schimba ...."peisajul" Grele bre,grele cu varsta!
Fss_ssu
Postat pe 2 Martie 2012 15:54

elefantelul ala e pe probate.... ? Sau crosetezi din imaginatie?
quasaria
Postat pe 2 Martie 2012 16:42
Imaginaie.
Axl_22
Postat pe 2 Martie 2012 16:48
...fac diferenta! impleteste,nu croseteaza da tu, cum faci "proba" la (el)efantel? ma rog frumos!
Fss_ssu
Postat pe 2 Martie 2012 17:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ganduri frumoase/pure/sincere 38 De la: Clm 12 Mai 2009 15:23
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... 53 De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32
indragostita 135 De la: LILO 20 Noiembrie 2009 16:14
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? 23 De la: kyra 4 August 2009 19:36
caut ceva .... intra la acest subiect sa vezi ce caut 46 De la: pantera_neagra 30 Septembrie 2011 22:37
Setari Cookie-uri