Rosii coapte

Se taie cateva rosii mari pe jumatate , se adauga sare fina , patrunjel si usturoi taiate marunt ....
Se pun pe gratar cu apa ( sub rosii trebuie neaparat apa ) .... Cand coaja s-a innegrit sunt coapte .... Se indeparteaza coaja , iar continutul rosiilor se pun intr=o farfurie si se adauga un pic de piper ( cui ii place , nu neaparat ) , ulei de masline ....
Sunt mult mai bune si mult mai sanatoase preparate in acest mod decat clasicul sos de rosii cu ceapa prajita ... Timp de coacere 30 - 45 min
Fata_Morgana
Postat pe 29 Iulie 2011 16:49
si ceva serotonina ? e vreo speranta ?
elodia
Postat pe 29 Iulie 2011 16:52
De la: elodia, la data 2011-07-29 16:52:13si ceva serotonina ? e vreo speranta ?


Unde "e" neuroni e si speranta ..... unde nu "e" neuroni , nicio speranta ! Depinde de categoria in care te incadrezi
Fata_Morgana
Postat pe 29 Iulie 2011 17:05

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
Tocăniță de vițel11De la: Home_Garden_Champioana 13 Septembrie 2017 10:06
reteta pt focaccia11De la: narcysa 9 Decembrie 2010 04:41
Retete cu rucola 7De la: garbo_7655 28 Mai 2013 08:27
ceaiul de leustean 1De la: delly003139 14 Februarie 2010 12:20
ciorba de burta20De la: cheef_tony 25 Martie 2010 13:56
Setari Cookie-uri