Rosii coapte

Se taie cateva rosii mari pe jumatate , se adauga sare fina , patrunjel si usturoi taiate marunt ....
Se pun pe gratar cu apa ( sub rosii trebuie neaparat apa ) .... Cand coaja s-a innegrit sunt coapte .... Se indeparteaza coaja , iar continutul rosiilor se pun intr=o farfurie si se adauga un pic de piper ( cui ii place , nu neaparat ) , ulei de masline ....
Sunt mult mai bune si mult mai sanatoase preparate in acest mod decat clasicul sos de rosii cu ceapa prajita ... Timp de coacere 30 - 45 min
Fata_Morgana
Postat pe 29 Iulie 2011 16:49
si ceva serotonina ? e vreo speranta ?
elodia
Postat pe 29 Iulie 2011 16:52
De la: elodia, la data 2011-07-29 16:52:13si ceva serotonina ? e vreo speranta ?


Unde "e" neuroni e si speranta ..... unde nu "e" neuroni , nicio speranta ! Depinde de categoria in care te incadrezi
Fata_Morgana
Postat pe 29 Iulie 2011 17:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pasta de gogosari 1 De la: bujjoritza 12 Noiembrie 2009 12:25
incearca aceasta reteta 1 De la: cristinam10 4 Noiembrie 2009 11:51
Varza murata pe iarna 22 De la: delly001942 6 Martie 2010 03:06
SUPA CREMA DE LEGUME 9 De la: Grazzia 22 Septembrie 2009 10:15
PORUMB PENTRU FIERT CONSERVAT 1 De la: delly002133 17 Octombrie 2009 16:42
Setari Cookie-uri