Rosii coapte

Se taie cateva rosii mari pe jumatate , se adauga sare fina , patrunjel si usturoi taiate marunt ....
Se pun pe gratar cu apa ( sub rosii trebuie neaparat apa ) .... Cand coaja s-a innegrit sunt coapte .... Se indeparteaza coaja , iar continutul rosiilor se pun intr=o farfurie si se adauga un pic de piper ( cui ii place , nu neaparat ) , ulei de masline ....
Sunt mult mai bune si mult mai sanatoase preparate in acest mod decat clasicul sos de rosii cu ceapa prajita ... Timp de coacere 30 - 45 min
Fata_Morgana
Postat pe 29 Iulie 2011 16:49
si ceva serotonina ? e vreo speranta ?
elodia
Postat pe 29 Iulie 2011 16:52
De la: elodia, la data 2011-07-29 16:52:13si ceva serotonina ? e vreo speranta ?


Unde "e" neuroni e si speranta ..... unde nu "e" neuroni , nicio speranta ! Depinde de categoria in care te incadrezi
Fata_Morgana
Postat pe 29 Iulie 2011 17:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DULCIURI SI DESERTURI DIN BUCATARIA SPANIOLA 7 De la: delly003293 1 Mai 2010 23:21
dulceata de pepene verde 12 De la: eu_geminy 18 Septembrie 2011 02:28
Retete pentru Brocoli 38 De la: creataamalia 26 Martie 2010 11:41
reteta de dulceata. 8 De la: garbo115475 31 Ianuarie 2010 19:36
am servit la VATRA DORNEI 2 De la: Ridhima 25 Martie 2009 22:24
Setari Cookie-uri