Rosii coapte

Se taie cateva rosii mari pe jumatate , se adauga sare fina , patrunjel si usturoi taiate marunt ....
Se pun pe gratar cu apa ( sub rosii trebuie neaparat apa ) .... Cand coaja s-a innegrit sunt coapte .... Se indeparteaza coaja , iar continutul rosiilor se pun intr=o farfurie si se adauga un pic de piper ( cui ii place , nu neaparat ) , ulei de masline ....
Sunt mult mai bune si mult mai sanatoase preparate in acest mod decat clasicul sos de rosii cu ceapa prajita ... Timp de coacere 30 - 45 min
Fata_Morgana
Postat pe 29 Iulie 2011 16:49
si ceva serotonina ? e vreo speranta ?
elodia
Postat pe 29 Iulie 2011 16:52
De la: elodia, la data 2011-07-29 16:52:13si ceva serotonina ? e vreo speranta ?


Unde "e" neuroni e si speranta ..... unde nu "e" neuroni , nicio speranta ! Depinde de categoria in care te incadrezi
Fata_Morgana
Postat pe 29 Iulie 2011 17:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PERE COAPTE CU CREMA DE CIOCOLATA. 2 De la: gargarela 1 August 2009 16:14
Ciorbă de fasole cu afumătură 26 De la: Home_Garden_Champioana 19 Iulie 2014 21:59
GhidCulinar.ro ofera membrilor activi un weekend la munte 1 De la: GhidCulinar 3 Iulie 2013 17:38
wowoptimus 6 De la: dor72_ 27 Octombrie 2011 23:31
idei multe cu bani putini :) 2 De la: delly003342 22 Aprilie 2010 12:22
Setari Cookie-uri