Fetita noastra avea 11-12 ani,cand dupa ce am pupat-o amandoi{sotul meu si cu mine},i-am urat "NB' am inchis usa camerei ei,ne-am dus in dormitor,am inchis usa....dar ea a vrut sa ne mai zica ceva..si a intrat val-vartej la noi in dormitor..Dar ..noi..n-am auzit-o..eram prea "prinsi"..doar sotul meu a zis cand eram pe punctul de-a pleca la baie:"cred ca a intrat Maria peste noi.."N-am comentat NIMIC,NIMIC..ca si cand nu s-a intamplat nimic..Dar a doua zi,sotul i-a spus doar"E bine sa bati la usa,cand vii la noi in dormitor!"Replica Mariei a fost una de mare maturitate,desi avea doar 11-12 ani:"Asta am realizat si eu...dar macar am vazut ca parintii mei inca se iubesc!"A fost ultima data cand a intrat fara sa bata la usa..!!Astfel de "incidente"trebuiesc tratate normal,firesc si fara scuze!Scuze sa ceara cel care a intrat fara sa bata la usa..
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 12 Mai 2011 22:57 |
||
|---|---|---|
De la: m_focsa, la data 2011-05-12 16:36:29Buna ziua domnule draga! Ma distrez ca la "cascadorii rasului" de comentariile facute ......esti tare mucalit ! cu cine vorbesti?
|
||
|
dor72 Postat pe 13 Mai 2011 22:21 |
||
betty, zici tu ca situatiile sunt asemanatoare? eu nu vad nici macar un punct comun... |
||
|
|
||
|
dor72 Postat pe 13 Mai 2011 22:22 |
||
De la: dor72, la data 2011-05-13 22:22:48betty, zici tu ca situatiile sunt asemanatoare?Poateee,am incercat si eu... cava de genul...intrarea copiilor in ..intimitatea ...parintilor... Dar cred ca ai dreptate..sunt multe deosebiri intre cazul celei care a deschis topicul si povestea mea..
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 14 Mai 2011 09:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Jurnal bebe | 16 | De la: vasilicasavoiu 21 Mai 2009 12:49 |
| SUPER CONCURS | 7 | De la: georgianaalexandramogos 10 Decembrie 2008 19:40 |
| problene cu sanii | 23 | De la: office_salinasusesi_ro 26 Februarie 2010 23:35 |
|
|
||
| help!! bebe nu mai vre la san si are o luna | 2 | De la: ion_cristina 23 Iunie 2009 18:47 |
| bunaaaa | 3 | De la: anaROBERT 21 Decembrie 2010 16:41 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună