sunt insarcinata!:(

eu o sa il atac:)))))) deci teoretic suna extraordinar de bine mama singura eroina isi creste copilul wow ce tare este si ptr ce ptr ca si alte mamaici au facut asta:) traim o era cand fiecare are dreptul sa aleaga ce face cu viata cum si-o coordoneaza, da a fost o greseala ca nu s-a protejat se intampla exista pastile care se pot folosi cam de 2 ori pe an nu este rcomandat de mai multe ori caci produce tulburari hormonale la farmacie care sunt ptr cazuri de urgenta sunt anticoncetionale si nu ptr sarcini extrauterine alea sunt altceva si nu se vand decat la recomandarea medicului . si da este trist ca asa trebuie sa iei sfaturi dar totusi e bine ca macar iti poti face o idee copilul este o binecuvantare asa este de acord am :) stiu:) si e bine daca ai o viata sexuala sa fi si informata :) ca sa stii ce sa faci in diferite ipostaze:) cel mai bine este sa mergi la medic o intrerupere medicala este mai sigura nu ai de ce sa iti fie frica cu cat mai repede cu atat mai bine s-a intamplat asta este nu esti unica si nici nu vei fi asa ca mergi la medic o poti face discret in cateva zile fizic te vei reface traume sufletesti vei avea fara sa vrei oricum iti doresc multa bafta indiferent de decizie :)
aniko
Postat pe 22 Martie 2011 01:19
eladaela
Postat pe 22 Martie 2011 07:57
....? Sarcina extrauterina?...Iti spun foarte sigur ca tu nu esti la prima sarcina! O extrauterina se face doar,... si sigur in urma unui avort. Ti-a fost taiata.fisurata o trompa si uite asa frumusel dupa un alt contact sexual te-ai ales cu o extrauterina.
Copilul din pacate nu-l vei putea pastra deoarece nu se poate dezvolta. Iti recomand sa consulti neaparat un medic, nu amana pentru ca vei fi luata de salvare. Fatul va muri, va intra sarcina in putrefactie si poti muri chiar si tu. Pe viitor ai mai multa grija de tine. Esti tanara, studiaza mai mult cum sa ai grija si cum sa te protejezi.
O zi frumoasa, draga mea si capul sus!
garbo193607
Postat pe 22 Martie 2011 10:27


Ahaaaa...care va'zica ne-o minciunit??
Bagi la greu...si te dai Filofteia??
rusani,bre!
tatoo
Postat pe 22 Martie 2011 11:46
garbo193607--ti am trimis mesaj privat..nu este vb de sarcina extrauterina..pt restul--cititi bine primul comentariu postat!!!
ad_da09
Postat pe 22 Martie 2011 15:51
iar pt tine tatoo--atat de bine ti se potriveste statusul pe care il ai,,,bv!!!!!!!!!!!!!!!!
ad_da09
Postat pe 22 Martie 2011 15:52
Daa,eu deja am zis ca la un moment dat,probabil am facut-o pe prostul si iata...surpraiz am ramas asa!!
Dar ma bucur pt vizita ta...mai poftiti!
tatoo
Postat pe 22 Martie 2011 17:54
un copil este o binecuvantare in veata ori carui femei eu vreau sa am un copil mai gandestete
danseanavictoria
Postat pe 22 Martie 2011 18:02
De la: garbo193607, la data 2011-03-22 10:27:18....? Sarcina extrauterina?...Iti spun foarte sigur ca tu nu esti la prima sarcina! O extrauterina se face doar,... si sigur in urma unui avort. Ti-a fost taiata.fisurata o trompa si uite asa frumusel dupa un alt contact sexual te-ai ales cu o extrauterina.


sarcina extrauterina poate sa fie si prima sarcina, nu mai raspandi informatii eronate. O trompa poate avea probleme si fara sa se fi intervenit vreodata chirurgical asupra ei.
quasaria
Postat pe 22 Martie 2011 20:57
Draga mea mai studiaza despre extrauterina!
garbo193607
Postat pe 22 Martie 2011 22:10
draga mea, am avut una, deci am studiat-o suficient. Mi s-a spus dinainte sa o am ca exista riscul de extrauterina datorat permeabilitatii scazute a trompelor - HSG, daca iti suna cunoscuta analiza asta.
Deci, repet - nu mai raspindi timpenii pe aici - procentul femeilor, inclusiv a pustoaicelor, cu risc de exterauterina e in crestere, si asta nu pentru ca au facut 20j de mii de avorturi.
quasaria
Postat pe 22 Martie 2011 22:58
draga mea eu in numele copilului te rog nu il omara ...acum e prea tarziu pt regrete ... fi fericita si stii dc? atunci cand va veni pe lume copilul tau iti v-a lumina viata si DoamneDoamne de acolo de sus iti va da putere ..peste cati-va ani vei fi implinita si foarte fericita ca nu ai facut avort si stii dc? cand iti vezi copilul ca rade si e bine te vei gandii si tu ca daca ai fi facut avort acum:( atunci cum ar veni) ai regreta crede-ma ....eu iti spun sa te gandesti bine ... lus ca tu poti sa-l dai in judecata pe tata-l copiliului si sa faci publica toata povestea ... e si copilul lui trebuie sa-si asume raspunderea fie ca vrea sau nu ... pensie alimentara taticu' ... oricum pe viitor tu o sa-ti gasesti pe cnv care te va iubi cu adevarat si pe tn dar si pe bebe:* succes sper sa alegi bine pe toata viata draga mea nu doar pe monent :(
denisa_2010
Postat pe 26 Martie 2011 09:34
607 ,daca tot te ai bagat ca musca n c...l calului,cu cunostiintele tale LIPSA ,despre anatomia si fiziologia aparatului genital...fa mi hatarul ,si spune tu ,cum se poate leza o trompa uterina ,INTELIGENTO!cum ajungi tu,/ la o trompa uterina?Iar pentru initiatoarea topicului:repede,repede la un ginecolog!ori cu aspiratie,ori cu chiureta,se face intreruperea de sarcina,te consulti cu medicul specialist care i cea mai buna metoda,mai putin invaziva.Lasa sentimentalismele de 2 bani...si faci un copil cand consideri tu ca esti pregatita.Cata vreme nu ti l doresti ,n o sa ai nici traume morale.Intreruperea ,se face cu anestezie generala sau locala.cum doresti.SUCCES!
garbo133776
Postat pe 26 Martie 2011 12:21
IO FOST TAIATA SI FISURATA TROMPA????? SI FRUMUSEL DUPA UN CONTACT SEXUAL A RAMAS INSARCINATA???? sper ca nu cu chiuretarea soarecilor de camp te ocupi?
garbo133776
Postat pe 26 Martie 2011 12:28
Nu stiu ce fel de personalitate ai tu,am doua prietene care au ramas marcate sufleteste dupa un avort,si din nefericire pot spune acelasi lucru si despre mine,
nu eram pregatita,nu aveam cu ce sa il cresc si nici unde,
dar dupa avort,am ajuns la concluzia ca mai bine eram in strada cersetoare,decat acasa cu durerea asta in suflet.au trecut sase ani si inca plang cand ii amintesc si ma apuca disperarea ca nu pot da timpul inapoi sa infrunt totul si sa il pastrez......................
inca ma apuca plansul,dar acum sase ani am crezut ca inebunesc de remuscari si durere.
mai am o prietena desteapta,educata,cu suflet foarte bun,dar care si-a revenit bine dupa avort,poate saritele ca mine sunt mai rare.......
daca esti o fire tare si esti sigura ca nu vei simti asa,du-te la medic,e mai bine daca exista pastile......
existau acum multi ani.
trebuie sa iti explice si care e perioada ta fertila,ca sa eviti pe viitor,ca nu e bine nici pentru sanatatea ta,nici pentru sufletul tau,sa ai alte avorturi in viitor,
succes,d
daniilia
Postat pe 26 Martie 2011 17:58
De la: garbo133776, la data 2011-03-26 12:21:57607 ,daca tot te ai bagat ca musca n c...l calului,cu cunostiintele tale LIPSA ,despre anatomia si fiziologia aparatului genital...fa mi hatarul ,si spune tu ,cum se poate leza o trompa uterina ,INTELIGENTO!cum ajungi tu,/ la o trompa uterina?


uite asa... isi imagineaza ca dr da cu toporul prin abdomen la stinga si la dreapta si reteaza ce prinde..... trompa, ficatul.... vreun ovar... de, pagube colaterale
In rest, te contrazic: eu una n-as fi in stare sa imi omor vreun copil, fie el si in stadiu embrionar: a venit, asta e, sa traiasca. Noroc ca n-am avut zece sarcini, ca mi-as deschide gradinita acum.... Nu stiu, nu as putea. Mai curind omor pe oricine altcineva...
quasaria
Postat pe 26 Martie 2011 21:32
VEZI CE RH AI NEGATIV SAU POZITIV ASTA INSEAMNA ANALIZA LA SINGE APOI TE DUCI LA DOCTOR GINECOLOG SI VEZI CE-TI ZICE .TE AVERIZEZ PT VIITOR SA POTI AVEA AL DOILEA COPIL PE CARE IL DORESTI SANATOS BAFTA MULTA SI FA CE AM SPUS ESTE SPRE BINELE TAU
ghurdubaie
Postat pe 27 Martie 2011 09:48
buna..sincer si eu am ramas inasarcinata la 20 ani..a trebuit sa renunt la scoala ca sa ma pot ocupa de copil..am decis sa-l pastrez desi el nu-l vroia..ne-am casatorit intrun final dar nu a durat mult pt ca mereu imi reprosa ca el nu a vrut copilul si eu sunt vinovata ca am ramas insarcinata..dar eu imi cumparam anticonceptiionale el mi le arunca,cica ma proteja el..am ramas singura sa-mi cresc copilul pt ca ai mei au decedat intre timp..acum copilul are 7 ani,este sanatos iar eu sunt recasatorita..
garbo170975
Postat pe 27 Martie 2011 11:31
buna, cred ca cel mai bine e sa pastrezi sarcina, pentru ca un eventual avort poate avea consecinte grave, de exemplu nu ai mai putea ramine insarcinata. Dar exista si numeroase riscuri ale avortului care ti-ar putea pune viata in pericol. Mai bine gindeste-te, pentru ca mai tirziu sa nu iti para rau de ceea ce ai facut. Nu am trecut prin asa experienta, dar stiu din surse sigure ca dupa un avort e foarte posibil sa nu mai ramii insarcinata niciodata.
Xyusha
Postat pe 27 Martie 2011 13:34
copilul este o binecuvantare data de Dumnezeu,ar fi trebuit sa va protejati dak nu va doreati o responsabilitate asa mare,multe pers kre au avortat nu au mai putut avea copii sau au luat ani de zile tratamente pt a ramane insarcinate,gandeste+te bine ce vei face.
garbo115311
Postat pe 27 Martie 2011 13:38
mergi la un medic,nici sa nu te gandesti la pastile luate acasa sau alte minuni.gandeste-te de 1000 de ori la bebe,e un lucru si o senzatie cum nu mai exista pe aceasta lume,cand ti-l va arata la ecografie(pt k da,se vede,ii poti auzi si bataile inimii la 6-7 saptamani)nu cred k o sa mai poti renunta la el.eu am fost insarcinata,am avut extrauterina si l-am pierdut.zi de zi ma gandesc cum ar fi fost dak era bine si ma mustra constiinta,dar tu?mai ales k esti apta din pc de vedere medical?o sa te urmareasca toata viata aceste ganduri si dak vr sa stii ce s eintampla la un avort priveste(doar dak ai taria sa privesti asa ceva)http://www.youtube.com/verify_age?next_url=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DJ4bQGmvZaHw
garbo117267
Postat pe 27 Martie 2011 22:14
.........REFERITOR CHIAR LA PRIMUL MESAJ!
....DACA NU AI FOST LA DOCTOR DE UNDE STII DE CA AI SARCINA EXTRAUTERINA?
Si eu nu v-am vorbit urat,
PENTRU AIA CU CURU CALULUI...SE VEDE CE EDUCATIE ALEASA AI. aI AVUT SI TU EXTRAUTERINA? SCUZE DACA ESTI CU EXPERIENTA SI TU
DISTRACTIE PLACUTA. O PUN SI EU DE-O EXTRAUTERINA VAD CA SE POARTA SI E LA MODA.
garbo193607
Postat pe 28 Martie 2011 21:37
Cred ca stiu despre ce persoana publica este vorba intradevar are un talent nebanuit si infantil de a intoarce mintile pustioacelor nu esty singura lui victima in urma cu 2 ani colega mea de apartament a patit acelsi lucru acest crai are cred in fiecare oras din tara asta cate un urmas. Dar tu esty in situatia ideala ai prieten deci nu esty singura, asa ca iti dau un sfat de urgenta; fa neprotejat cu actualul apoi spunei-o ca o veste buna ca ai ramas insarcinata, cand mergi la ginecolog mergi tu prima intelegete cu medicu sa spuna termenul ales de tine, adika cand o faci neprotejat cu actualul asa faci si bebele si ai si ajutor ca sa il cresti . Eu nu am trecut prin asfel de situatii pentru ca in urma unui accident de masina am ramas fara posib de a procreea ,,,,,,,,,,,,un copil este un destin,pe care poti sa il modelezi ; poate fi un Betowen un Einstaien o Madona sau un Michael Jackson toate aceste personalitati au fost sarcinii nedorite Eu am fost o sarcina nedorita, de catre familia tatalui meu, iar soarta a facut sa seman fizic si intelectual perfect cu parintii tatalui meu care au torturat-o pe mama pe toata perioada sarcinii, Cand m-am nascut m-am nascut strangulata cu cordonul ombilical deoarece un ginecolog prost a executat manevre improprii apoi am fost lasata in stare de asfixie pe o masa alaturata mamei mele care intrase in coma, din nou destinul a facut sa fiu resuscitata de un practicant medic rezident si azi sa traiesc ,,,,sunt un om atat de fericit si implinit din toate punctele de vedere dar la inceput am fost o adunatura de celule nedorita
_blondyna
Postat pe 29 Martie 2011 02:37
607, te simti bine? ca pari cam agitata...

blondo, si zi-i asa? sa isi minta prietenul ca e copilul lui? lecturandu-ti retetele de viata, nici macar nu mai pot invinovati barbatii ca au o parere atat de proasta despre femei
michelle_
Postat pe 29 Martie 2011 07:27
De la: me_reloaded, la data 2011-03-29 07:27:47607, te simti bine? ca pari cam agitata...

blondo, si zi-i asa? sa isi minta prietenul ca e copilul lui? lecturandu-ti retetele de viata, nici macar nu mai pot invinovati barbatii ca au o parere atat de proasta despre femei

.... sunt agitat/a ...ce-mi recomanzi?...mai mult sex cumva? Tine o berica...si ti-o trimit dintr-un judet vecin
garbo193607
Postat pe 29 Martie 2011 16:09
a fost prima mea sarcina si nu am facut intrerupere niciodata,ba chiar a fost un copil dorit...zi fereasca dumnezeu de asa o nenorocire,sper sa nu treaca nimeni prin asa ceva.
garbo117267
Postat pe 29 Martie 2011 19:57
De la: garbo117267, la data 2011-03-29 19:57:48a fost prima mea sarcina si nu am facut intrerupere niciodata,ba chiar a fost un copil dorit...zi fereasca dumnezeu de asa o nenorocire,sper sa nu treaca nimeni prin asa ceva.

Stii ce nu inteleg eu? Tu chiar nu ai ce face decat sa te uiti in gura lumii? Asulta-ma bine si nu uita ce-ti voi scrie! FACI CE VREI CU VIATA TA PANA LA URMA, URMEI. Nu te mai lua tu dupa altii s-au dupa mine. Ca dupa cum ai citit pe forum ,,LUMEA E MARE...UNEORI REA...SCUMPO, DOAR TU AI DREPTUL SA DECIZI CUM ESTE MAI BINE PENTRU TINE! Oricare ar fi decizia ta, trebuie sa fie una buna pentru tine. Asa trebuie sa gandesti si sa ai forta , putere de-a merge mai departe. Chiar daca ma crezi o persoana rea, iti spun din suflet ca-ti doresc tot binele .fericirea din lume si sa fii IUBITA DE CEL CARE TE MERITA CU ADEVARAT.
garbo193607
Postat pe 29 Martie 2011 21:11
De la: _blondyna, la data 2011-03-29 02:37:36Cred ca stiu despre ce persoana publica este vorba intradevar are un talent nebanuit si infantil de a intoarce mintile pustioacelor nu esty singura lui victima in urma cu 2 ani colega mea de apartament a patit acelsi lucru acest crai are cred in fiecare oras din tara asta cate un urmas. Dar tu esty in situatia ideala ai prieten deci nu esty singura, asa ca iti dau un sfat de urgenta; fa neprotejat cu actualul apoi spunei-o ca o veste buna ca ai ramas insarcinata, cand mergi la ginecolog mergi tu prima intelegete cu medicu sa spuna termenul ales de tine, adika cand o faci neprotejat cu actualul asa faci si bebele si ai si ajutor ca sa il cresti . Eu nu am trecut prin asfel de situatii pentru ca in urma unui accident de masina am ramas fara posib de a procreea ,,,,,,,,,,,,un copil este un destin,pe care poti sa il modelezi ; poate fi un Betowen un Einstaien o Madona sau un Michael Jackson toate aceste personalitati au fost sarcinii nedorite Eu am fost o sarcina nedorita, de catre familia tatalui meu, iar soarta a facut sa seman fizic si intelectual perfect cu parintii tatalui meu care au torturat-o pe mama pe toata perioada sarcinii, Cand m-am nascut m-am nascut strangulata cu cordonul ombilical deoarece un ginecolog prost a executat manevre improprii apoi am fost lasata in stare de asfixie pe o masa alaturata mamei mele care intrase in coma, din nou destinul a facut sa fiu resuscitata de un practicant medic rezident si azi sa traiesc ,,,,sunt un om atat de fericit si implinit din toate punctele de vedere dar la inceput am fost o adunatura de celule nedorita

******
Beethoven .... si Einstein....
ondinne
Postat pe 29 Martie 2011 21:29
De la: me_reloaded, la data 2011-03-29 07:27:47607, te simti bine? ca pari cam agitata...

blondo, si zi-i asa? sa isi minta prietenul ca e copilul lui? lecturandu-ti retetele de viata, nici macar nu mai pot invinovati barbatii ca au o parere atat de proasta despre femei


ehh..,lasa..
roby_cado
Postat pe 29 Martie 2011 21:30
mda, nu esti agitata. esti proasta si cu iluzia total nejustificata ca posezi un umor fin

hit the road, nu beau bere la pet

roby, vai de steluta lor....
michelle_
Postat pe 29 Martie 2011 21:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeia varsator se potriveste ccu un capricorn sau cu un leu?? 50 De la: iulianbiciclist 17 Decembrie 2010 11:00
Cartea de vizita a unei femei... 92 De la: iasomia 9 Decembrie 2010 16:22
buna 7 De la: alanna 17 Ianuarie 2012 21:27
eu leu ...el gemeni ?!? 27 De la: alanna 16 Ianuarie 2012 13:05
Poveste zic eu tare de tot merita citit si dat cu parerea :)) 6 De la: garbo099510 8 Martie 2010 00:25
Setari Cookie-uri