ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Buna....

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

buna....Am o relatie de 2 ani si 6 luni ......Dupa un tip au aparut certurile si foarte multe chesti nasoale dar ne.am inpacat si totul e bn acuma el imi spune ca ma iubeste dar eo nu mai am aceleasi sentimente pentru el si nu prea imi dau seama daca il mai iubesc sau nu. Ma poate ajuta cineva cu un vrun sfat???
  citeaza   raspunde

ia-ti o pauza de la relationarea cu el, timp in care nu-l vezi si nu i te adresezi deloc, iar lui ii interzici accesul in habitatul tau, explicandu-i ce si cum, si vezi cum se desfasoara lucrurile in ce te priveste. daca ii simti lipsa si manifesti nevoia de a fi cu el, de a-i vorbi, de a-l avea in preajma, probabil nu iti este indiferent. daca, insa, absenta lui nu te afecteaza, atunci ai raspunsul.
  citeaza   raspunde

eo ( )spun sa iti faci un amant.....
de ce nu?e la moda acum
:)))
  citeaza   raspunde

da, ana, dar in afara habitatului...esme, ai fost mortala la faza cu habitatul...
  citeaza   raspunde

mz esme dar am fost despartiti un anumit timp si mia fost greu fara el si cand nu ne vedem cateva zile nu pot sa stau fara sa nu vb cu el la telefon
  citeaza   raspunde

cred ca e mai degraba vorba de obisnuinta, un fel de automatism, in plasa caruia picam mai toti la un moment dat! asta trebuie sa stii exact tu: daca e iubire sau obisnuinta! si numai tu singura poti ajunge la o concluzie!
  citeaza   raspunde

chiar mai pus pe ganduri mersi mult......kiss you
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: