ce-si doresc barbatii????

ge, solutia este compatibilitatea, dar asta e rar intalnita, solutia ar mai fi ceva ce simti, dar suntem fiinte impresionabile si supuse simturilor olfactive, de cele mai multe ori ne luam hotararile in functie de ceea ce vedem , nu de ceea ce simtim(mai ales barbatii)
casperphantom
Postat pe 28 Noiembrie 2010 20:27
Barbatii de regula aleg in functie de ceea ce e bine pentru ei. Si comod.
Doara
Postat pe 28 Noiembrie 2010 20:30
ge, tocmai asta spuneam si eu!: ca, de fapt, nu exista `care pe care` si, in consecinta, problema se pune gresit! caci, e vorba de emulatie aici sau de `completare`, de complementaritate?! ca urmare, controversa nu-si are sensul! :) ;)
esme
Postat pe 28 Noiembrie 2010 20:43
corect, esme...
exista insa tendintza si "placerea" asta de a arata cu degetul in partea complementara, tratand-o in mod fals ca fiind "adversa", dupa principiul "rade harb de oala sparta"...:D
ceea ce poate sa indice faptul ca(,) cel/cea care are aceasta "placere" sufera de o mare nemultumire/neimplinire/nefericire personala. o fiintza cat de cat echilibrata, cu o capacitate in limite normale de intelegere a relatiilor dintre oameni, nu manifesta asemenea tendintze.
:))
eu_geminy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 20:59
casper, asta e!: uitam ca exista un inefabil, care e dincolo de noi si capacitatile noastre de cuprindere, intelegere, monitorizare si patrundere, cat priveste asta! ...un inefabil, pe care nu-l putem prinde in forme, formule si expresii si, pe care, consequently, nu-l putem radiografia, nu-l putem masura, pt a ne putea raporta previzibil la ceea ce-l implica si pt a fi capabili sa-l gestionam!
esme
Postat pe 28 Noiembrie 2010 21:00
eeee... compatibilitatea ne-o da ea - natura, dar partial mai depinde si de noi. nu putem sta cu mainile-n san ca sa ne potrivim doar dupa cum ne e norocul, fara ca noi sa nu contribuim cu nimic, si sa aratam mereu unii catre ceilalti, afirmand doar ca avem asteptari, pe care respectivii/respectivele "nu ni le satisfac". depinde si de natura asteptarilor, dar intrebarea e: meritam cu adevarat intotdeauna? daca problema e, de fapt, la noi?...
sau mai rau, aruncam cu pietre in ceilalti, de dragul de a ne "grozavi", fara a incerca sa privim mai intai in noi insine...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 21:11
pt ca exista vanitate si nevoia de gadilare a ei, ge, derivata din spiritul de autoconservare, adica, din tendinta de pastrare ori restabilire a ceea ce consideram ca reprezenta (anterior, raportat la momentul prezent al revoltei) un echilibru in fiinta noastra! ...un acord cu noi insine si cu lumea! de aceea aratam apoi, incriminator cu degetul! :)
esme
Postat pe 28 Noiembrie 2010 21:23
vanitatea e buna, daca te ajuta sa inregistrezi progrese. folosita insa la prosteli total neconstructive si nerealiste, gen "razboaie" intre sexe, nu face nici doi bani, esme. :)
eu_geminy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 21:33
pai, tocmai, ge, ca se manifesta din ratiuni gresite! doar se stie ca orgoliul, schimba total masurile, valorile si raportarile! ...in sensul total neadecvat si nedorit! :)
esme
Postat pe 28 Noiembrie 2010 21:38
orgoliul impins la extrem orbeste, esme...
de aceea, oamenii care il manifesta, si-au castigat in ochii mei o anume transparentza... in sensul ca nu-i mai vad, ei neconstituind sub nicio forma modele de urmat.:P
:))
eu_geminy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 21:45
corect si logic ce spui! caci, atata vreme cat directia ta, orientarea ta sunt cu totul altele, ge, aceia nici nu ti-ar putea constitui modele! :)
esme
Postat pe 28 Noiembrie 2010 21:57
imi place sa ma apropii / asociez pe cat posibil cu oameni de la care am de invatzat, mai buni si mai frumosi decat mine, si nicidecum invers, esme. nu intotdeauna reusesc, descoperind ca m-am lasat inselat de aparentze... dar ma straduiesc...:)
viatza e prea scurta ca sa-mi permit sa mi-o irosesc, mergand pe cu totul alte cai decat cele care ma atrag....
:))
eu_geminy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 22:15
Era sa zic ca femeile sunt mai sensibile decat barbatii si pornind de aici se isca tot felul de neantelegeri intre sexe, apoi mi-am amintit de cele care-si omoara proprii copii. Era sa zic ca barbatul este sensibil in felul lui dar nu se plange insa, mi-am amintit de cei care in repetate randuri isi terorizeaza propria lor familie. Era sa spun multe dar, mai bine nu.
Nu are rost, pentru ca fiecare dintre noi constientizam ca este vorba de etica, perceptie si sentimentul fiecarui individ in parte iar generalizarea nu-si are rostul.
persidadamian
Postat pe 28 Noiembrie 2010 22:26
persi, ai dreptate... insa cazurile la care te referi nu au cum sa se incadreze in limitele normalitatii.
eu_geminy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 22:36
Da Geminy, eu am dat niste exemple la care m-am gandit momentan
dar tot ceea ce numim noi anormalitate din pacate sunt cazurile cele mai intalnite, ca vrem noi sa acceptam ori nu e alta poveste.
Ceea ce am vrut sa spun este ca nici un sex nu e mai bun ori mai rau ca celalat.
persidadamian
Postat pe 28 Noiembrie 2010 23:09
ni se pare, persi, deoarece astea sunt cazuri strigatoare la cer... sunt anormali destui, dar nu mai multi decat cei normali. inca.:D

PS: cat despre care e "mai bun"... eu zic remiza! :P
parca am fi la Jocurile Olimpice de pe Garbo, editia 2010. =))
eu_geminy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 23:12


facem ce facem si tot in jurul cozii ne invartim
persidadamian
Postat pe 28 Noiembrie 2010 23:27
ca s-o parafrazez pe vuva, care l-a parafrazat pe "expir": (:P)

facem "cum ne place"...:)))

eu_geminy
Postat pe 28 Noiembrie 2010 23:32
esme
Postat pe 28 Noiembrie 2010 23:48
uite, asta s-ar cam potrivi aici....
http://www.youtube.com/watch?v=kVMv_uMwOyw

Fiecare cu dreptatea lui incontestabila, fiecare cu ochelarii lui... Cine are drepate ajunge mai important decit faptul ca, oricare ar fi concluzia, nu foloseste nimanui.
quasaria
Postat pe 28 Noiembrie 2010 23:49
pfffffffaiiiii Q erau boxele la maxim si eu n-am stiut. M-am speriat de am vrut sa o iau la fuga am mai dat si cu degetu' in scaun ca in filmele de comedie nu alta
persidadamian
Postat pe 29 Noiembrie 2010 00:09

eu ascult cu castile, ca fie-mea, daca s-ar trezi, oricum are un sonor de se aude pina la bulgari....
quasaria
Postat pe 29 Noiembrie 2010 00:11
ideea e ca fiecare are dreptate, pt ca vedem lucrurile din puncte de vedere diferite.
evident ca intr-o relatie trebuie sa existe egalitate, in principiu, desi fiecare isi joaca rolul lui, si asta nu-i neaparat un lucru rau, atata timp cat exista respect, si asa ar trebui sa fie!
evident ca dupa n ani fiecare stie ce vrea si ce poate primi de la celalalt, precum si ce ofera...acuma, depinde cum ne raportam la acea relatie!
e bine totusi sa nu-ti iei partenerul de ''bun" si sa-ti permiti sa faci orice, pt ca s-ar putea sa ai suprize ( si nu ca acelea ale andreei marin )

in principiu, eu cred ca daca exista compatibilitate iti cam dai seama cat poti sa ceri si ce trebuie sa oferi astfel incat sa fie bine!
zambila
Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:24
De la: rapsody33, la data 2010-10-25 05:10:20eu sunt confuza....
le dai sex....spun ca esti c***va
familie.....nu nu isi doresc responsabilitati
copii.....si mai multe responsabilitati....si cheltuieli
mergi la munca ,cresti copii,tii casa....in fata lor esti iresponsabila,nehotarita,needucata,si lista poate continua...
orice ai face tot..ALTA este mai buna,nu ca si ea nu ar fi tot femeie


Din pacate, mi-e teama ca ai sa ramai confuza...

O sa incerc sa-ti explic punctual:
le dai sex....spun ca esti c***va
Nu "le dai sex". Nu, nu asta vor. Barbatul vrea o femeie care sa-l iubeasca si sa faca sex cu placere cu el, sa simta ca i se daruie cu toata fiinta, nu ca "ii da sex" din obligatie. Sexul e o placere, nu o obligatie.
familie.....nu nu isi doresc responsabilitati Au multe responsabilitati, asta nu inseamna ca daca nu isi doresc sa intemeieze o familie cu o anumita femeie, nu isi doresc o familie, sau fug de responsabilitati. Mai degraba nu sunt cu adevarat legati sufleteste si trupeste de acea femeie. Nu toate femeile ii dau pe spate, astfel incat sa cada in capcana casatoriei asa usor. Au si ei idealurile lor
copii.....si mai multe responsabilitati....si cheltuieli Copiii sunt responsabilitatea ambilor parinti. Ambii trebuie sa puna umarul la cresterea si educarea lor. Daca barbatul simte ca toate cad pe umerii lui, nu-si va dori in veci copii. E normal, nimeni nu se leaga la cap daca nu-l doare.
mergi la munca ,cresti copii,tii casa....in fata lor esti iresponsabila,nehotarita,needucata,si lista poate continua... Mergi la munca, cresti copii, tii casa si?? El unde e in ecuatia asta?

orice ai face tot..ALTA este mai buna,nu ca si ea nu ar fi tot femeie
Nu orice ai face. Iubeste-l si demonstreaza-i ca-l iubesti. Va fi suficient, daca este omul potrivit si daca te iubeste. Daca te-a luat din interes, sau din obligatie, nu astepta nimic de la el. E doar un animal interesat.
Hai, iubiti-va mult si deschideti ochii cand alegeti persoana de langa voi.
PS. Rapsody, nu o lua ca pe ceva personal. Sa ma ierti de pe acum daca ceva din ce am spus aici te-a jignit. A fost fara intentie
Lidiaolteanu
Postat pe 29 Noiembrie 2010 16:59
te iubesc,dar nu te mai vreau ai distrus totul,ai dat cu piciorul la galeata
garbo107589
Postat pe 1 Decembrie 2010 06:00
ramai cu nina
garbo107589
Postat pe 1 Decembrie 2010 06:05
De la: quasaria, la data 2010-11-29 00:11:54
eu ascult cu castile, ca fie-mea, daca s-ar trezi, oricum are un sonor de se aude pina la bulgari....



aaa, si tu stai , sa intaleg in Sighetu Marmatiei, ...ca nu stiam de unde atata galagie...amu-i explicabil
casperphantom
Postat pe 1 Decembrie 2010 07:53
cutitarule foarte bun bancul, cum e lung nu-mi intra pe toata pagina nu vedeam raspunsul final, si am crezut ca e o tampanie, dar finalul m-a prins cu cafea in gura....te prind eu... sa-mi platesti cat am sters la monitorul asta after
casperphantom
Postat pe 1 Decembrie 2010 07:58
De la: garbo107589, la data 2010-12-01 06:00:15te iubesc,dar nu te mai vreau ai distrus totul,ai dat cu piciorul la galeata

Ce-a facut mai Alex? Spune-l.
Doara
Postat pe 1 Decembrie 2010 19:39
De la: Doara, la data 2010-12-01 19:39:50
De la: garbo107589, la data 2010-12-01 06:00:15te iubesc,dar nu te mai vreau ai distrus totul,ai dat cu piciorul la galeata

Ce-a facut mai Alex? Spune-l.



Cum ce-a facut? A dat cu piciorul la galeata, nu vezi??
Dar chiar asa pe toate topicurile?
Lidiaolteanu
Postat pe 2 Decembrie 2010 15:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ladies care este cel mai impresionant compliment pe care l-ati primit vreodata de la un barbat? 156 De la: charmelen 6 Septembrie 2013 19:33
Cum ar vrea femeile sa fie barbatul "aproape" ideal ? 328 De la: liaiedera 13 Aprilie 2010 08:34
intimplarea mea 73 De la: asteroid 7 Decembrie 2011 22:59
de ce prefera barbatii blondele? 129 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:49
Intrebare pt. barbatii din capricorn. urgent!!!! 19 De la: dalimi 5 Septembrie 2009 22:04
Setari Cookie-uri