Boli cardiovasculare, osteoporoza, arteioscleroza

Asi dori sa va fac cunoscut un supliment alimentar pe baza de plante medicinale care stimuleaz funciile creierului, scade depunerile rezultate din calcificri, ajut circulaia i regenerarea pereilor vasculari, ajut mecanismele de detoxifiere ale ficatului i rinichiului, respectiv are efect benefic asupra creterii masei osoase. ntrete sistemul imunitar, scade n mod drastic inflamaiile i durerile articulare.
n caz de osteoporoz, organismul nu poate menine echilibrul masei osoase, iar din aceast cauz ncepe procesul de pierdere osoas. Acest supliment alimentar a fost produs pentru tratamentul acestei probleme, deoarece este capabil s determine depunerea calciului necesar n organism. Substanele active coninute se adun n tubul digestiv, acolo unde se elimin mineralele, colecteaz aceste substane minerale, le ambaleaz, le transport n sistemul osos i le depune acolo unde este nevoie.
Cellalt efect este reducerea aterosclerozei. Depunerile de pe pereii vasculari, denumite ateroscleroz, rigidizeaz pereii vaselor. Din aceast cauz diametrul vaselor scade i sngele se deplaseaz tot mai greu n organism. Aceste depuneri constituie o suprafa inegal, de care se lovesc trombocitele, i pornete procesul de tromboz. Aceast problem este tratat de produs n modul urmtor: dizolv depunerile de pe pereii vasculari, astfel circulaia se mbuntete, scade solicitarea cordului, se amelioreaz procesele de transport prin peretele vascular, vasele devin mai elastice.
κi face efectul i la nivelul sistemului digestiv. Detoxifiaz ficatul i rinichiul, astfel poate fi utilizat pentru profilaxie. Puteti cere prezentara produselor (file mp3) sau experiente prin email. Daca doriti sa beneficiati de produse, pe un pret mai avantajos decat in magazinele plafare sau sa profitati de afacere, contactati-ma cu incredere.


Yahoo ID: esztegareniko@yahoo.com
Skype: esztegar.eniko
esztegareniko
Postat pe 16 Iunie 2010 10:05
Interesant...poate ma poti ajuta . Mama mea sufera de osteoporoza ( deja un stadiu avansat ) , are dureri permanente ingrozitoare la oase, in special la geninchi; la radiografie se vede clar ca oasele se freaca unele de celalalte pentru ca nu mai are cartilagii. In plus mai sufera si de un inceput de arteroscleroza.Doctorul i-a prescris o sacosa de medicamente..dintre care pe unele nu le suporta stomacul. Crezi ca poate exista printre tratamentele ecestea mentionate , ceva care macar sa-i aline din dureri? Multumesc!
giorgyka
Postat pe 23 Iunie 2010 09:05
De la: giorgyka, la data 2010-06-23 09:05:25Interesant...poate ma poti ajuta . Mama mea sufera de osteoporoza ( deja un stadiu avansat ) , are dureri permanente ingrozitoare la oase, in special la geninchi; la radiografie se vede clar ca oasele se freaca unele de celalalte pentru ca nu mai are cartilagii. In plus mai sufera si de un inceput de arteroscleroza.Doctorul i-a prescris o sacosa de medicamente..dintre care pe unele nu le suporta stomacul. Crezi ca poate exista printre tratamentele ecestea mentionate , ceva care macar sa-i aline din dureri? Multumesc!

Daca nu mai are cartilajii la genunchi nu nseamna ca are osteoporoza si ci gonartroza si trebuie sa se opereze sa i se puna o proteza si scapa trebuie sa mearga la un spital cu medici buni. De ce nu merge la Foisorul de foc acolo este un spital pt oase.
alex2007
Postat pe 23 Iunie 2010 09:17
Da...ai dreptate ..am uitat , are si osteoporoza si gonatroza.Ne-am gandit si la varianta asta, dar organismul si varsta inaintata ( 75 ani )nu-i mai suporta o noua operatie .In plus are si si bloc de ramura la inima ..si insuficienta cardiaca...creierul nu i se mai oxigeneaza cum trebuie .. la toate astea se mai aauga si faptul ca de cativa zeci de ani nu mai are decat un sfert de stomac. offff , mai nou nu-si mai simte nici 3 degete de la mana stanga !!! Are o tona de medicamente care pe-o parte amelioreaza durerea pe de alta ii face rau. nu stiu ce as putea sa fac !!! Ma gandeam ca suplimentele astea nu ajuta ...mai ales ca bolile astea nu-s tocmai la inceput .
Multumesc
giorgyka
Postat pe 23 Iunie 2010 15:24
Te pot ajuta, contacteaza-ma.
esztegareniko
Postat pe 23 Iunie 2010 15:30
Are si un certificat care atesta ca nu da reactii secundare in timp?
teodor_el
Postat pe 26 Iunie 2010 10:11








=========================
office_salinasusesi_ro
Postat pe 26 Iunie 2010 21:03
Ma intereseaza cum se numeste acest produs. Multumesc!
nicole_doina
Postat pe 9 Iulie 2010 01:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Puteti zambi? 83 De la: caleidoscop 10 Iunie 2012 13:34
Metode contraceptive combinate 100 De la: cricat 30 Martie 2011 01:39
astept un sfat 3 De la: Terapii_Naturiste 15 Noiembrie 2010 18:26
Marirea sanilor: DA sau NU in 2016? 13 De la: stefaniab 4 Decembrie 2016 17:26
Peeling chimic 2 De la: elly_thea 15 Iunie 2012 01:25
Setari Cookie-uri