NESCAFÉ® Frappé sărbătorește aniversarea a 66 de ani cu noi arome și o promoție națională cu vacanțe în Grecia

NESCAFÉ® Frappé este una dintre cele mai populare și iubite rețete de cafea rece, răcorind consumatorii din întreaga lume de 66 de ani, atât în cafenele, cât și acasă. Un fapt mai puțin cunoscut este că NESCAFÉ® Frappé a fost inventat întâmplător de către un angajat Nestlé din Salonic în septembrie 1957, devenind între timp emblematic datorită puterii brandului NESCAFÉ® și inovațiilor constante din categorie.

CP

În România, NESCAFÉ® Frappe a fost lansat în 1995, iar de atunci variantele NESCAFÉ® de cafea rece au evoluat și s-au diversificat de la an la an ca să răspundă nevoilor iubitorilor de cafea. Aceștia pot savura acasă rețeta originală cu NESCAFÉ® Brasero®, care păstrează gustul bogat de cafea și pot prepara rapid și ușor NESCAFÉ® 3in1 Frappé, o cafea răcoritoare oriunde și oricând.

Cafeaua a devenit în ultimii ani un produs de la care consumatorii așteaptă mai mult decât o doză de energie: este liant social, sursă de inspirație și un teritoriu creativ al gusturilor. În timp, observăm o deschidere tot mai mare către noi arome și gusturi din partea iubitorilor de cafea, mai ales a tinerilor, pe care o susținem prin inovații relevante în categoria specialităților de cafea - de aceea, am lansat ediția limitată NESCAFÉ® 3in1 Frappé Choco.

Ediția limitată NESCAFÉ® 3in1 Frappé Choco este un mix de cafea rece și savuroasă cu gust delicios de ciocolată, ușor de preparat, oriunde și oricând. NESCAFÉ® 3in1 Frappé este cafeaua rece și savuroasă a verii, cu care poți să te răcorești și să reiei distracția.

Încurajăm creativitatea consumatorilor și experimentarea gusturilor de cafea rece prin noi rețete, care pot fi preparate acasă cu NESCAFÉ® Brasero. Propunem și alte două variante ale rețetei originale NESCAFÉ® Frappé: Frappé Cappuccino Mocha cu note fine de ciocolată și Frappé Latte, un deliciu preparat cu lapte. Toate rețetele pot fi preparate și cu celelalte variante de cafea solubilă NESCAFÉ® Strong, NESCAFÉ® Decaf și NESCAFÉ® Gold.

În vara aceasta, până pe 31 august, iubitorii NESCAFÉ® au ocazia de a explora nu doar gusturi, ci și teritorii noi, participând la promoția națională “Răcorește-te cu premiile NESCAFÉ”. Premiile mari sunt 3 vacanțe în Grecia, care oferă oportunitatea de a descoperi locul unde a fost inventat NESCAFÉ® Frappé.

”Suntem mândri de faptul că NESCAFÉ® Frappé este o inovație marca Nestlé, care și-a lăsat amprenta asupra preferințelor iubitorilor de cafea și a setat noi obiceiuri de consum. An de an încurajăm și inspirăm explorarea cafelei reci, prin lansarea de noi arome în gama NESCAFÉ® 3in1 Frappé si venind cu noi rețete delicioase preparate cu NESCAFÉ® Brasero . În plus, vara aceasta, oferim consumatorilor de cafea solubilă NESCAFÉ® șansa de a câștiga una dintre cele trei vacanțe în Grecia, locul în care a fost inventat NESCAFÉ® Frappé” și în general, o destinație preferată în vacanța de sezon estival”, spune Ramona Hărătău, Coffee Mixes Business Lead SEE, Nestlé.

În Europa, cafeaua NESCAFÉ provine 100% din surse responsabile, sprijinind constant cultivatorii de cafea să își îmbunătățească terenurile și mijloacele de trai. De la răsaduri rezistente la climă și boli, până la producții mai mari cu resurse reduse, NESCAFÉ contribuie la un viitor mai bun cu fiecare cană. NESCAFÉ se află într-o călătorie orientată spre economia circulară, cu scopul de a-i ajuta pe cultivatori să își îmbunătățească utilizarea eficientă a consumului de apă în agricultură și să își alimenteze fabricile cu biocombustibil. De asemenea, NESCAFÉ se asigură că până în 2025 va oferi ambalaje sustenabile fabricate pentru a fi reutilizabile și reciclabile. Această inițiativă reprezintă un pas important în gestionarea deșeurilor, energiei și inovației care generează un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri