Muzică Populară și Inteligență Artificială, de Crăciun, la Metropola TV. "De Crăciun, AI și Folclor", premieră absolută în televiziune

21 Decembrie 2023 publicat în 2 share-uri

Metropola TV îți propune ca și program de Crăciun o producție absolut revoluționară pentru televiziunea din România. Pentru prima dată, muzica populară interpretată clasic, de artiști renumiți în țara noastră, face „casă bună” cu umorul de calitate interpretat de... Inteligența Artificială.

"De Crăciun, AI și Folclor" este o emisiune specială ce va transforma atmosfera casei tale într-un adevărat colț de sărbătoare, luni, 25 decembrie, cu începere de la ora 20.00, doar pe Metropola TV.

„Într-o seară specială, am zis "La plictis e interzis!" și am pregătit pentru tine o adunare de vedete populare care vor împărți cu tine bucuriile sărbătorii. Deliciile sunt gata pe masă, iar Metropola îți va aduce în casă cel mai bun program, taman ca un Moș Crăciun generos. Într-un mix captivant de tradiții și voie bună, "De Crăciun, Ai și Folclor" îți aduce farmecul autentic al folclorului, spre încântarea tuturor! Rămâi alături de noi de Craciun la ora 20 și bucură-te de o seară plină de emoție, surprize și amintiri frumoase!”, transmit oficialii postului TV.

Steliana Sima, Beatrice Băndoiu, Elena Merișoreanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Marcela Fota, Silvana Riciu și Nicușor Ionița, Maria Carneci, Adina Rosca și Catalin Doinaș, Alina Moți-Drăghia, Corneliu Borza, Ilie Caraș, Nicolae Datcu, Constantin Gaciu, Leonard Petcu sunt artiștii care au răspuns prezent provocării venite din partea Metropola TV.

Te-ai gândit că vei avea vreodată ocazia să-l vezi pe vestitul Nicolae Datcu în postura lui DiCaprio, în scena de pe Titanic, sau pe Maria Cârneci în realitatea lui Mariah Carey? Nu rata ediția specială de Crăciun realizată de Metropola TV și o să vezi mai multe de atât.

"De Crăciun, AI și Folclor" este un program prezentat de un trio de excepție format din Georgia Dascălu, Valentin Gheorghe și Dana Samoil Istrate.

Programele Metropola TV pot fi urmărite pe următoarele frecvențe:

1. Digi poziția 41 HD, 42 SD
2. Orange TV poziția 125 SD
3. Vodafone poziția 804 SD
4. INES poziția 203 HD
5. NEXTGEN poziția 12

Dar și pe conturile de Facebook, Instagram și Tik Tok ale stației.

Românii din diaspora pot recepționa Metropola TV și prin satelit:

1. NECODAT PE SATELIT
Satelit: THOR 6
Locație orbitala: 0.8 VEST
Frecventa: 12092 H
Rata simbol: 28000 kSps

2. Orange TV pe satelit
Satelit: HELLAS SAT 3
Locație orbitala: 39.0 EST
Frecventa: 12405 V
Rata simbol: 30000 kSps
Poziția 125

3. DIGI TV pe satelit
Satelit: THOR 6
Locatie orbitala: 0.8 VEST
Frecventa: 12092 H
Rata simbol: 28000 kSps
Pozitia 26


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri