Părul nostru poate avea multe nevoi de-a lungul timpului. Uneori este prea gras, alteori prea uscat și fragil, ca în alte perioade să își piardă strălucirea. Nu scăpam nici de acele momente când părul poate să cadă în exces sau putem constatăm apariția prematură a firelor albe. Pentru toate acestea putem apela la soluții din natură. Vă propunem 5 Tratamente intensive pentru îngrijirea părului.

5 Fiole-Tratament pentru îngrijirea intensă a părului

Loțiune Ginseng pentru Păr 12 Fiole Bes 12x10ml

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Loțiune Ginseng

Loțiune în fiole folosite ca măsură de precauție în căderea părului.

Avantaj:

Acțiunile sale sinergice sunt ideale în prevenirea căderii părului, întărirea lui, refacerea rădăcinilor, structură și vitalitate.

Extrasele Ginseng sunt un ajutor prețios în prevenirea căderii părului, grație efectelor tonice, stimulative, revitalizante.

Formula conține un complex multivitamininc care hrănește rădăcina părului refecând echilibru adecvat în creșterea părului.

Rezultat:

Încetinește pierderea părului stimulând activitatea bulbilor capilari la rădăcină.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Herbal Care Tratament Fiole Cu Extract De Coada-Calului Pentru Păr Foarte Deteriorat 5 x 5ml FARMONA

Produsul poate fi comandat de aici.

91% ingrediente naturale

Tratamentul cu fiole cu extract de coada-calului a fost creat pentru persoanele care au părul foarte slăbit și puternic deteriorat. A fost conceput utilizând ingrediente naturale din plante prețuite de secole, care stimulează și hrănesc în profunzime rădăcinile firelor de păr, fortificând în același timp părul. Pe zi ce trece, parul devine mai puternic, regenerat, mai gros și sănătos. Creând rețeta acestui tratament ne-am bazat pe bogata tradiție a remediilor naturiste și pe întreaga noastră experiență, de aceea suntem siguri de rezultate.

Ingrediente active:

  • extractul de coada-calului, sursă bogată în siliciu, hrănește, asigură aportul de oxigen, fortifică vizibil părul, oprindu-i totodată căderea;
  • complexul de ingrediente botanice stimulează creșterea, prelungește ciclul de viață al firelor de păr, reducând astfel căderea;
  • extractul de ginseng fortifică părul, asigurandu-i forță și strălucire. Prin aportul de nutrienți pe care îl asigură, contribuie la regenerarea firului de păr și îl protejează de factorii externi nocivi;
  • sucul de aloe hidratează intens și regenerează, fiind un ingredient de bază în măștile destinate îngrijirii podoabei capilare;
  • inutecul, prebiotic natural, protejează și îmbunătățește condiția părului, facilitează pieptănarea și previne eventualele deteriorări în urma acestui procedeu.

Rezultate:

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Ghid pentru alegerea mobilierului interior
  • păr mai sănătos, mai puternic și regenerat;
  • mai rezistent la deteriorare;
  • hrănit în profunzime, strălucitor și plin de vitalitate;
  • mai puțin predispus la cădere.

Keratina lichidă Gerovital Tratament Expert, fiole 10 buc x 10 ml

Produsul poate fi comandat de aici.

Keratina Lichidă este un tratament intensiv de prevenire a deteriorării părului. Serul reface keratina din firul de păr, distrusă de factori externi (produse de styling, poluare și raze UV) și interni. Acesta reda fermitatea și rezistență firului de păr și conferă strălucire, de la rădăcină până la vârf.

Stilul de viață alert și factorii distructivi externi la care părul este expus zilnic, au ca efect diminuarea cantității de keratina. Keratina ajuta parul să fie sănătos, rezistent, suplu, iar scăderea nivelului de keratina este rezultatul unui păr tern, subțire, fragil, lipsit de vitalitate.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

JANTAR Tratament Fiole Cu Extract De Chihlimbar Pentru Păr Slăbit Și Deteriorat 5 x 5ml FARMONA

Produsul poate fi comandat de aici.

• 100 % din Sânul naturii! Redă părului tău forță și aspectul sănătos! Tratamentul fiole JANTAR se bazează pe o formulă eficientă și atent verificată. Reprezintă fructul tradițiilor îndelungate în utilizarea proprietăților excepționale ale chihlimbarului.

INGREDIENTE: Chihlimbarul îngrijește, întărește și hrănește părul, îmbunătățindu-i condiția; proteinele de mătase – conferă părului elasticitate, suplețe și strălucire; glucoza și vitaminele A, E și F - hidratează, hrănesc și fortifică intens părul; complexul AHA – emoliază delicat scalpul, facilitând penetrarea substanțelor active; Trichogen® - stimulează creșterea și prelungește ciclul de viață al firului de păr.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

REZULTATE DEMONSTRATE: rădăcini fortifiate, păr hrănit, regenerat și mai gros, plin de vitalitate, strălucitor și cu aspect sănătos.

MAI APROAPE DE NATURĂ – 91% INGREDIENTE NATURALE;

0% PARABENI, ALCOOL ETILIC, COLORANȚI.

Fiole tratament anti-căderea părului Alfaparf Semi di Lino Scalp Renew Energizing, 12x10 ml

Produsul poate fi comandat de aici.

Scalp este gama Semi di Lino dedicată reechilibrării scalpului, care ajută la restaurarea stării naturale de bine a părului și la revitalizarea parului, începând de la rădăcină.

Datorită ingredientelor active probiotice și prebiotice, tratamentul Scalp ajută la menținerea în echilibru a florei bacteriene a pielii, pentru ca părul să poată străluci în toată splendoarea și luminozitatea sa.

Pentru rezultate profesionale, atât în salon cât și acasă.

Părul tău este vizibil mai frumos și cu aspect mai sănătos,facându-te să te simți în largul tău în orice situație.

Sursa foto articol: Prostock-studio/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri