Articulații sensibile sau dureroase? 5 Tratamente naturiste și suplimente pe bază de plante recomandate pentru sănătatea sistemului articular

Vremea rece vine mai mereu cu neplăceri pentru cei cu articulații sensibile sau dureroase. Iată 5 suplimente alimentare pe bază de plante și tratamente naturiste care ajută în ameliorarea durerilor și redobândirea sănătății articulațiilor.

5 Tratamente naturiste și suplimente pe bază de plante recomandate pentru sănătatea sistemului articular

Oase și Articulații cu Curcumă 72cps NATURA PLANT

Produsul poate fi comandat de aici.

Indicații: Dureri reumatice, spondiloză, coxatroza, lombosciatică, gută reumatică, deformări osoase, îmbunătățirea mobilității, contribuie la eliminarea acidului uric din organism.

Compoziție: Coada calului/Equsetum arvense părți aeriene 40mg, Salcie scoarță/Salix Alba 30mg, Crețușca părți aeriene/Filipendula ulmaria 30mg, Ienupăr fructe/Juniperus communis 30mg, Mesteacăn frunze /Betulă vrrucosa 20mg, Urzică/Urtica dioica 10mg,Lemn dulce/Glycrrhiza glabra 10%.

Collagen Joint Care pentru articulații cu Fortigel, Nature's Finest, 140g, natural

Produsul poate fi comandat de aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Descriere

• Această formulă ajută la flexibilitatea articulațiilor, importantă pentru menținerea abilităților de mișcare.

• Acest produs este bogat în proteine cu o bună absorbție.

• Fortigel este o formă brevetată de colagen hidrolizat de origine bovină de tip 2, reprezentat mai ales în țesuturile cartilaginoase.

Proprietăți

• Formula conține peptide mici de colagen, care sunt ușor absorbite.

• MSM este o sursă de sulf, un element important pentru organismul uman, deoarece este o componentă a proteinelor și țesutului conjunctiv.

• Camu Camu este o pulbere foarte bogată în vitamina C, cu rol în sinteza de colagen pentru funcționarea normală a cartilajului.

Colagenus Articulații 500ml FAUNUS PLANT

Produsul poate fi comandat de aici.

Colagenus Articulații este obținut prin prelucrare manuală, pe baza unei rețete unice. Concentrația mare de colagen lichid hidrolizat și extractele din plante medicinale contribuie la refacerea mușchilor, articulațiilor și ligamentelor.

Astfel, formula unică are următoarele beneficii pentru sănătate:

  • Protejează cartilajele și redă mobilitatea,
  • Răspunsul sistemului imunitar este îmbunătățit,
  • Ameliorează simptomele tuturor afecțiunilor osoase și articulare precum coxartroza, gonartroza sau artrita,
  • Reduce durerea și inflamația de la nivelul articulațiilor,
  • Crește mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor,
  • Grăbește procesul de vindecare a oaselor, mușchilor, cartilagiilor și tendoanelor în urma anumitor traumatisme (tendinite sau luxații),
  • Menține sănătatea articulațiilor, cartilajelor, tendoanelor, oaselor și a țesutului conjunctiv,
  • Previne degradarea articulațiilor și dezvoltarea afecțiunilor articulare,
  • Accelerează recuperarea după activități fizice intense,
  • Susține sistemul osteoarticular.
  • Formulă unică pentru sănătatea articulațiilor

Rețeta care stă la baza Colagenus Articulații este creată special pentru refacerea și protejarea sistemului osteoarticular.

Colagenul, turmenicul, ghimbirul și plantele bogate în minerale sunt absorbite ușor de organism și se fixează rapid, pentru efecte de lungă durată.

Supliment No. 7 (pentru articulații) 30 capsule, Solgar, natural

Suplimentul poate fi comandat de aici.

Descriere

• Combinație de șapte elemente nutritive de origine vegetală, care contribuie la îmbunătățirea mobilității și flexibilității, la reducerea inflamatiilor și a durerilor articulare.

• Conține o combinație sinergica de extract de Boswellia serata, standardizat și brevetat, 5-Loxin, și alte ingrediente tradiționale din plante, cu activitate fiziologică.

• Este recomandat persoanelor cu osteoartrită, dar și sportivilor care suferă de traumatisme datorate activității fizice intense.

Proprietăți

• Prezintă rezultate imediate, vizibile în termen de 7 zile.

• Sub formă de capsule vegetale.

• Produs în SUA.

Articulații și Tendoane Amestec de Uleiuri Esențiale pentru Uz Extern 10ml BIONOVATIV

Produsul poate fi comandat de aici.

Este un mix revoluționar de 9 uleiuri esențiale integrale, 100% naturale, ce susțin sănătatea și funcționalitatea sistemului musculo-articular. Folosit sub formă de masaj (diluat 1:1 cu ulei suport-migdale) sau de băi, acest amestec are multiple beneficii: ghimbirul și piperul negru contribuie la activarea micro-circulației sanguine, creând o stare de încălzire plăcută, reducând rigiditatea care apare în condiții de frig. Tămâia și rozmarinul contribuie la gestionarea reacțiilor sistemului de apărare la nivelul țesuturilor elastice. Uleiul de wintergreen, smirnă și scorțișoară frunze contribuie la o mai bună gestionare a reacțiilor inflamatorii. Atât de complexe și de interesante, aceste uleiuri sunt cercetate în medicina experimentală pentru efectele lor asupra artritei severe, a durerilor lombare și a inhibării proceselor inflamațiilor.

Combinație de nouă uleiuri esențiale integrale, 100% naturale, de calitate europeană. Ghimbirul și piperul negru contribuie la activarea micro-circulației sanguine, creând o stare de încălzire plăcută, reducând rigiditatea care apare în condiții de frig. Tămâia și rozmarinul contribuie la gestionarea reacțiilor sistemului de apărare la nivelul țesuturilor elastice. Uleiul de wintergreen, smirnă și scorțișoară frunze contribuie la o mai bună gestionare a reacțiilor inflamatorii.

Sursa foto articol: Gorodenkoff/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri