Îți propunem să încerci o cură cu o gustare în fiecare zi dintr-un sortiment din cele de mai jos. Specialiștii ne pun la dispoziție o serie de preparate care combină mierea cu nuci și semințe, lămâie, propolis și alte ajutoare pentru sistemul nostru imunitar. Descoperiți 5 preparate cu miere care vă apără de răcelile sezoniere.

5 preparate cu miere care întăresc sistemul imunitar și ajută sistemul digestiv

Ulei de cătină cu miere Energovita, bio, 220 g

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Proprietăți

• Întărește sistemul imunitar

• Acțiune antibacteriană și antiinflamatorie

• Protejează inima și previne creșterea nivelului de colesterol

• Protejează organismul de acțiunea nocivă a radicalilor liberi

• Asigura organismului aportul de acizi Omega 3,6,7,9

Miere cu Germeni de Grâu și Nucă 400g EUROAPICOLA

Produsul poate fi comandat de aici.

Mierea cu germeni de grâu și nucă este un amestec plin de vitamine, un bun energizant atât pentru sistemul nervos, cât și pentru fizic.

Este benefică pentru imunitate, stări de oboseală sau anemii.

Ingrediente: miere polifloră 90%, miez de nucă 5%, germeni de grâu 5%.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Miere de Manuka polifloră cu lămâie MELORA, MGO 85+ Nouă Zeelandă, 375 g, naturală

Mierea poate fi cumpărată de aici.

Proprietăți

• Susține buna funcționare a organismului, întărind sistemul imunitar.

• Îndulcitor natural și sănătos, conține un complex unic de nutrienți (aminoacizi, enzime vii, vitamine și minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc).

• Puternice proprietăți antioxidante, datorită cantității mari de compuși fenolici. Folosită zilnic, reduce activitatea radicalilor liberi protejând celulele corpului împotriva ștersului oxidativ (principala cauză a îmbătrânirii celulare). Mierea de Manuka reprezintă „standardul de aur” pentru testarea și evaluarea capacității antioxidante a altor tipuri de miere de diferite origini botanice și geografice.

HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Amestec de Miere cu Fructe Uscate 360g EUROAPICOLA

Produsul poate fi cumaprat de aici.

Amestecul de miere cu fructe uscate este un supliment alimentar, bogat în vitamine și substanțe nutritive, recomandat de Asociația Apicultorilor Profesioniști din România.

Ingrediente: amestec de miere salcâm, tei și polifloră 60%, miez de nucă 10%, alune de pădure 10%, sâmburi de migdale 10%, nuci de brazilia 10%.

Păstură în miere Apiland, bio, 200 g

Produsul poate fi comandat de aici.

Proprietăți

• Deși are o compoziție asemănătoare polenului, păstura are proprietăți chiar mai valoroase decât acesta datorită conținutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E și K, acid lactic, enzime și minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali care ajută la prevenirea și tratarea anemiilor și întărirea sistemului imunitar;

Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

• Datorită procesului de fermentare, păstura poate fi indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen;

• Pastura și-a dovedit eficacitatea și în tratarea afecțiunilor prostatei și a problemelor urinare.

Sursa foto articol: NIKCOA/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri