Dacă ți-ai propus să renunți la zahăr sau cel puțin să consumi o cantitate mai mică din această „pudră albă”, îți recomandăm 5 îndulcitori NATURALI, benefici sănătății, care te ajută să traversezi ușor această etapă și să te orientezi către o alimentație cât mai sănătoasă.

5 Îndulcitori naturali – ca să înlocuieșți zahărul din dietă

ZAHĂR DE COCOS BIO, 400G – OBIO

Produsul poate fi comandat de aici.

Alternativa perfectă la zahărul obișnuit rafinat din sfeclă sau trestie. Zahărul de cocos se extrage printr-un procedeu foarte simplu de aceea este considerat una dintre cele mai sănătoase dacă nu cea mai sănătoasă varianta la zahărul obișnuit/rafinat. El se obține din nectarul florilor de cocos. Nectarul este colectat, apoi este pus la fiert printr-un proces lent, iar când apa s-a evaporat rămâne zahărul de cocos. Cu gust intens și caramelizat, poate fi folosit ca îndulcitor natural sănătos oriunde e nevoie de zahăr.

Ingrediente: 100% zahăr de cocos*

*din agricultură ecologică

Sirop de Agave Light Ecologic/Bio 250ml/350g NIAVIS

Produsul poate fi comandat de aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Siropul de agave a fost utilizat încă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist datorită proprietăților medicinale ale agavei. Siropul de agave are un conținut bogat de vitamine și minerale conținute, și anume Vitamina B, C, Vitamina D, Vitamina E, dar este bogat și în calciu, fier, zinc, fosfor, potasiu, seleniu, crom și magneziu.

Acest sirop este bogat în fructoză și sărac în glucoză, astfel se eliberează destul de lent în sânge fără a provoca o creștere bruscă a indicelui glicemic. Față de alți înlocuitori ai zahărului alb, precum mierea de albine sau siropul de arțar, nectarul de agave este cel mai bogat în fructoză și mult mai dulce. Este ideal ca înlocuitor al zahărului, dar cu condiția de a pune o cantitate de sirop redusă la jumătate față de cantitatea de zahăr utilizată în mod normal.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

ZAHĂR DIN PALMIER ARENGA BIO 250G DS

Produsul poate fi comandat de aici.

Un îndulcitor natural, ecologic, cu indice glicemic scăzut, bogat în fier și zinc. Se folosește ca înlocuitor al zahărului rafinat. Zahărul din palmierul Arenga este un îndulcitor al cărui modalități de producție nu afectează pădurile din Indonezia.

Ingrediente: zahăr din palmier* Arenga

*din agricultură ecologică

Îndulcitor Ștevia Sweet&Safe 40dz SLY NUTRITIA

Produsul poate fi comandat de aici.

Sweet&Safe este alternativă sigură și naturală pentru îndulcirea preparatelor. Este îndulcitorul natural cu extract de Ștevia Rebaudiana ce are 0 calorii. Conține extract de Ștevia și Erytritol, fiind astfel un îndulcitor 100% natural și vegetal.

Sweet&Safe este special deoarece îmbină într-un mod unic, echilibrat cei doi îndulcitori naturali pentru că gustul dulce să rămână neschimbat față de zahăr.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Ștevia Rebaudiana este o plantă folosită de secole în America de Sud, datorită capacității sale de îndulcire. Extractul este de până la de 300 de ori mai dulce decât zahărul, având totuși 0 calorii. Erytritolul, tot cu 0 calorii se găsește în alimentele fermentate și în unele fructe.

ZAHĂR DIN MESTEACĂN FINLANDEZ (XYLITOL) PREMIUM 300G RAAB

Produsul poate fi comandat de aici.

Zahărul de mesteacăn (sau xilitol = xylitol) este un înlocuitor de zahăr care este asemănător în aspect, gust și dulceață cu zahărul obișnuit de masă. Se extrage din fibrele cojii de mesteacăn. Zahărul Raab din mesteacăn este fabricat din lemn de esență tare europeană, mai exact din mesteacăn finlandez. Spre deosebire de zahărul de masă, zahărul de mesteacăn are cu aproximativ 40% mai puține calorii.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Ingrediente: 100% zahăr din mesteacăn (xilitol)

Sursa foto articol: Alexander Prokopenko/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri