Ficatul prezintă peste 500 de funcții, tocmai de aceea, prin orice suferință a organismului, ficatul luptă pentru restabilirea sănătății. Vă propunem să descoperiți 5 tratamente naturiste care susțin ficatul și stimulează regenerarea celulelor acestuia (hepatocite).

5 Tratamente naturiste pentru regenerarea și fortificarea ficatului

Hepatic Regenerare 200ml APICOLSCIENCE

Produsul poate fi comandat de aici.

Ficatul omului modern este mai asaltat ca niciodată de factori distructivi. Motivele: alimentația, gradul ridicat de expunere la infecții virale, viciul (mai ales alcoolul), poluarea ambientală cu pesticide și alte substanțe cu potențial toxic.

Fiecare agresiune a ficatului distruge un număr semnificativ de celule hepatice, reducând din capacitatea de funcționare a acestui organ. Din fericire, la fel ca și țesutul muscular sau osos, ficatul este capabil să se regenereze, să se vindece. De fapt, ficatul are o capacitate de regenerare extraordinară. Apoi, ficatul, în comparație cu alte organe, are o rezervă funcțională extrem de mare – se consideră că, dacă după distrugere mai rămâne un sfert din țesutul hepatic, acesta e suficient pentru regenerarea completa a ficatului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Caria dentară – ce este și cum se tratează 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Acțiuni fiziologice:

  • Susține sănătatea ficatului și contribuie la protejarea acestuia;
  • Ajută la menținerea funcției hepatice normale;
  • Susține o digestie bună;
  • Susține stimularea producției de fluide digestive și peristaltismului gastro-intestinal;
  • Contribuie la eliminarea disconfortului digestiv, sprijină funcția digestivă;
  • Susține vitalitatea organismului.

Hepatic Stem 120Cps HERBAGETICA

Produsul poate fi comandat de aici.

Hepatic+ STEM reunește într-o formulă unică 7 extracte naturale dedicate regenerării și detoxifierii ficatului. Asocierea de Alga AFA, puternic stimulator vegetal de Celule STEM, cu extractele de Armurariu, Ganoderma, Anghinare, Silimarină și Chlorella asigură eliminarea toxinelor din ficat și stimularea producției de celule hepatice noi.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Contribuie la:

  • funcționarea normală și la sănătatea ficatului
  • procesul de întreținere și regenerare hepatică
  • detoxifierea ficatului
  • menținerea funcției hepatice
  • promovarea digestiei
  • susținerea apărării imunologice naturale
  • menținerea nivelului normal al lipidelor în sânge
  • eliminarea metalelor grele
  • funcționarea vezicii biliare, a ficatului și rinichilor
  • are proprietăți antioxidante semnificative

Protector Hepatic (Liver Support) Herbal Plus 50cps vegetale GNC

Produsul poate fi comandat de aici.

GNC Herbal Plus® Liver Support este o formula complexa, in totalitate vegetal, pe baza de extracte din plante medicinale (Silimarina, Anghinare, Trifoi Rosu, Papadie si Gentiana) ce contribuie la detoxifierea ficatului, eliminarea si prevenirea acumularii de noi toxine in celulele ficatului, contribuind la refacerea hepatocitelor.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Silimarina este un flavonoid care se gaseste in armurariu si care are proprietati antioxidante si hepatoprotectoare.

Liver Support contribuie la mentinerea sanatatii ficatului dar si a vezicii biliare, ajutand la secretia normala de sucuri biliare, oferind proprietati digestive: coleretie si colagoge, prin stimularea secretiei biliare si eliminarea acesteia in duoden.

Beneficii:

  • Are efect detoxifiant asupra ficatului si vezicii biliare, ajuta la eliminarea toxinelor acumulate in ficat si contribuie la regenerarea hepatocitelor;
  • Contine un complex de plante medicinale, 100% naturale, care ajuta la buna functionare a sistemului hepato-biliar;
  • Intervine in emulsionarea grasimilor, usurand functia ficatului;
  • Contine 80% silimarina = 160 mg, extrasa din semintele de armurariu;
  • Ajuta la prevenirea degradarii celulare pe baza stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi;
  • Poate ajuta la scaderea colesterolului si mentinerea unui nivel normal de colesterol in sange;
  • Imbunatateste tranzitul intestinal.

Stem Hepatic 60cps DVR PHARM

Produsul poate fi comandat de aici.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Sustine functionarea normala a ficatului; sustine secretia si evacuarea normala a vezicii biliare; contribuie la mentinerea valorilor normala a transaminazelor, colesterolului si trigliceridelor; contribuie la buna functionare a sistemului imunitar; contribuie la mentinerea structurii normale a ficatului ; sustine gestionarea normala a stresului fiziologic si psihic.

Telom-R Hepatic 120Cps DVR PHARM

Produsul poate fi consumat de aici.

Acțiuni fiziologice:

Astragalus membranaceus: Susține sănătatea vaselor de sânge, contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale, ajută la menținerea fluidității fiziologice a sângelui, poate proteja funcția cardiacă; contribuie la menținerea sănătății imunitare, susține apărarea naturală a organismului, contribuie la apărarea organismului împotriva agenților externi, crește rezistența organismului în caz de condiții ambientale neprielnice; este un tonic ce contribuie la activitatea adaptogenă, susține rezistența fizică și mintală a organismului; are un rol antioxidant, protejând celulele și țesuturile de deteriorările oxidative.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Principiile de bază ale mașinii CNC

Armurariul: Protejează și regenerează celulele hepatice; susține sănătatea și buna funcționare a ficatului, stimulează producția de bilă; susține metabolismul grăsimilor și al glucidelor; contribuie la menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului.

Chlorella: Întreține energia și tonusul; sursă naturală de nutrimente esențiale, de vitamine și de minerale; întărește vitalitatea; utilizată în caz de oboseală temporară. Susține sistemul de apărare.

Anghinarea: Susține sănătatea intestinală; digestiv complet; susține digestia, contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal, contribuie la confortul intestinal.

Precauții: Poate interacționa cu medicamentele imunosupresive (persoane cu transplant). A se întrerupe administrarea produsului înaintea intervențiilor chirur- gicale (crește riscul sângerării).

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Sursa foto: RossHelen/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri