Descoperiti produse naturiste dedicate mentinerii si reglarii sanatatii genitale feminine, produse care ajuta la mentinerea sanatatii ovarelor, a uterului, a sanilor, dar si a sistemului hormonal feminin astfel incat sa prevenim sau sa tratam simptomele sindromului premenstrual sau ale menopauzei.

Gynecomed este disponibil pe vegis.ro

Comprimate pentru functionarea normala a sistemului hormonal feminin

Sublima Gynecomed comprimate este recomandat pentru functionarea normala a sistemului hormonal feminin, mentinand sanatatea ovarelor, a uterului si a sanilor.

Mod de administrare:

Femei: cate 2 comprimate de 3-4 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Ingrediente: napraznic (Geranium robertianum) - parti aeriene (200 mg); zmeur (Rubus idaeus) - extract hidroalcoolic 4:1 din mladite (100 mg); lemnul-lui-Avram (Vitex agnus-castus) - extract hidroalcoolic cu 0,5% agnuzide din fructe (50 mg); cretisoara (Alchemilla vulgaris) - parti aeriene (50 mg); traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris) - extract hidroalcoolic 4:1 din parti aeriene (50 mg); salvie (Salvia officinalis) - extract hidroalcoolic 10:1 din frunze (50 mg)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Contribuie la:

- mentinerea sanatatii ovarelor, uterului si a sanilor
- functionarea normala a sistemului hormonal feminin
- mentinerea procesului de multiplicare celulara in limite normale
- combaterea riscului de sangerare genitala

Produs pentru stimularea fertilitatii la femei

Myo-Sun Plus de la Sun Wave Pharma este disponibil pe cmstore.ro

Compozitie:
- 2 g de Mio-inozitol
- 200mg de N-acetilcisteina
- 556 mcg echivalent la 300 mcg folat de Quatrefolic
- 10 mcg de Vitamina D3

Mod de utilizare: Oral – 1 plic de 2 ori pe zi. Un plic se dizolva in 250 ml apa.

Prin continutul in substante active, Myo Sun, contribuie la:

- cresterea tesutului matern in timpul sarcinii
- sinteza normala a aminoacizilor
- buna functionare a hematopoiezei
- metabolismul normal al homocisteinei
- functionarea normala a sistemului imunitar
- procesul de diviziune celulara

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Rolul componentelor din Myo-Sun Plus:

Mio-inozitol este o substanta care se gaseste in unele alimente (fructe, leguminoase, nucifere) si este de asemenea sintetizat de organismul uman. Mio-inozitolul este unul din cei 9 izomeri ai inozitolului, substanta care are un rol important in inmultirea si diferentierea celulelor. Mio-inozitolul intervine in functionarea receptorilor insulinici si unele studii arata ca imbunatateste functia ovariana si induce ovulatia.


N-acetilcisteina
creste sinteza de glutation, care are functie de coenzima in numeroase reactii de oxido -reducere, protejand organismul de efectele radicalilor liberi. Quatrefolic este o sursa de folat biologic activ, fiind o forma care asigura stabilitate si biodisponibilitate mai mari comparativ cu alte forme de folat.Vitamina D contribuie la procesul de diviziune celulara.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Folatul contribuie la:
- cresterea tesutului matern in timpul sarcinii
- sinteza normala a aminoacizilor
- buna functionare a hematopoiezei
- metabolismul normal al homocisteinei
- functionarea normala a sistemului imunitar
- procesul de diviziune celulara


Foto homepage: titov dmitriy /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri