Descoperiti produse naturiste dedicate mentinerii si reglarii sanatatii genitale feminine, produse care ajuta la mentinerea sanatatii ovarelor, a uterului, a sanilor, dar si a sistemului hormonal feminin astfel incat sa prevenim sau sa tratam simptomele sindromului premenstrual sau ale menopauzei.

Produs naturist pentru reducerea inflamatiilor din organism, pentru sindromul premenstrual, pentru reducerea simptomelor menopauzei

Produsul WWB Sanatatea Femeii, Organic India, este disponibil pe Vegis.ro

Beneficii

Echilibreaza nivelul de hormoni

Sursa bogata de estrogeni din plante

Sustine starea de bine pentru femei in toate etapele vietii

Actiune benefica in tulburarile asociate cu sindromul premenstrual

Actiune benefica in tulburarile asociate cu menopauza si premenopauza

Reduce inflamatiile din organism

Impiedica retentia apei

Caracteristici

Organic India WWB Sanatatea Femeii, Sindrom Premenstrual este un produs ce contine Plante 100% Certificat Organic, fara organisme modificate genetic. Nu contine si nu sunt folosite in niciun stagiu al productiei pesticide sintetice, erbicide, ingrasaminte sau alte tratamente chimice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Organic India WWB Sanatatea Femeii, Sindrom Premenstrual contine plante organice pentru sustinerea sanatatii, inclusiv o bogata sursa de estrogeni din plante. Este un produs exceptional pentru promovarea starii de bine in toate ciclurile vietii femeii. ORGANIC INDIA WWB Sanatatea Femeii sustine reducerea inflamatiilor din organism, reduce simptomele asociate cu menopauza, premenopauza si cu sindromul premenstrual si impiedica retentia apei.

Ingrediente – cantitate per portie: Radacina de Shatavari Organic (Asparagus racemosus) 250mg, Tulpina de Guduchi Organic (Tinospora cordifolia) 50mg, Scoarta de Lodhra (Symplocos racemosus) 25 mg, Frunza de Vana Tulsi Organic (Ocimum gratissimum) 25mg

Alte ingrediente: capsule vegetale

In India, Tulsi (cunoscut si sub denumirea de Busuioc Sfant) este considerat „Regina Plantelor Medicinale” si este venerat ca planta sacra, cu putere vindecatoare. Tulsi este cultivat in mod traditional intr-un vas de lut in orice casa sau gradina, iar beneficiile sale pentru sanatate sunt in mod repetat amintite in manuscrise Indiene vechi de pana la 5.000 de ani.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Cercetarile moderne au clasificat Tulsi ca planta adaptogena sau planta ce sustine sistemul imunitar si indeparteaza efectele negative ale stresului si anxietatii, creste vitalitatea si rezistenta organismului, este energizant, bogat in antioxidanti, sprijina digestia, incetineste procesele de imbatranire a organismului, regleaza metabolismul, sustine procesele naturale de detoxifiere, mentine sanatatea tractului respirator, are proprietati antiinflamatorii. Vana Tulsi este un tip de Tulsi salbatic, foarte bogat in eugenol, un adaptogen puternic.

Shatavari este folosit de secole in medicina ayurvedica, in special pentru sustinerea sanatatii sistemului reproducator feminin. Shatavari mentine echilibrul hormonal si este un bun adjuvant pentru femei in tranzitia de la o etapa a vietii la alta, inclusiv in trecerea catre premenopauza si menopauza.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Guduchi este adesea asociat cu Shatavari sau Ashwaganda pentru proprietatile sale tonifiante si pentru detoxifiere. Are un usor efect diuretic si sustine sanatatea tractului gastrointestinal.

Lodhra este o planta importanta in medicina ayurvedica, folosita cu precadere pentru stoparea sangerarilor, in diverse afectiuni ale pielii precum acneea (inclusiv cea de cauze hormonale) si in tulburarile de vedere.

Mod de administrare: 1-2 capsule in timpul mesei, de 2 ori pe zi pentru cel putin 3 luni. Sigur pentru folosire indelungata.

Produs care vine in ajutorul femeilor aflate la menopauza sau in perioada premergatoare acesteia


Produsul La Femme 40 Plus este disponibil pe plantum.ro

Beneficii:

Elimina simptome neplacute cum ar fi bufeurile,

Elimina transpiratia abundenta (mai ales in timpul noptii),
Combate starile depresive, iritarea, insomniile, starile de oboseala,

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Energizeaza si intareste sistemul imunitar,

Regleaza estrogenul datorita extractului din radacina de Wild Yam

Asigura suport natural pentru functia ovarelor

Actioneaza preventiv si ca tratament pentru fibromul uterin

Organika a creat un produs natural combinind extracte din plante care lucreaza impreuna pentru a ajuta femeile in anii de menopauza precum si anii premergatori acesteia cand sistemul hormonal feminin trece prin schimbari dramatice. Este de asemena util in combaterea efectelor atat de neplacute premergatoare menstruatiei, asa zisul Sindrom Pre-Menstrual.

Contine Extracte de Black Cohosh si Wild Yam care sunt puternici stimulanti estrogenici. Wild Yam este considerat ca alternativa naturala a tratamentului hormonal pentru femeile aflate la menopauza. Black Cohosh (Actaea racemosa) este de asemenea bine cunoscuta si larg utilizata pentru efectele extrem de benefice asupra functiei ovarelor.

VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Black Cohosh:

1) Mentine ovarele in stare de buna functionare,
2) Previne aparitia fibromului uterin. Trateaza fibromul uterin.
3) Reduce sau elimina simptomele tipice sindromului pre-menstrual si efectele menopauzei,
Wild Yam:

1) Stimuleaza ovarele sa produca progesteron si estrogen in proportiile normale (menopauza, pre-menopauza, imbalanta hormonala)
2) Reduce inflamatia si are efect anti-spasmodic, relaxant (sindrom pre-menstrual)
3) Reduce crampele menstruale
4) Reduce riscurile aparitiei cancerului la san sau ovare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri