Se prezuma ca stresul poate fi unul dintre principalii factori declansatori ai celulelor cancerigene in corpul nostru, iar riscul poate fi redus prin tehnici si meditatii de relaxare.

3. Gestionarea greutatii

“Supraponderalitatea si obezitatea sunt probleme grave de sanatate cu care tot mai multi oameni se confrunta, in special cei tineri. Excesul de greutate creste, de asemenea, riscul aparitiei de boli foarte grave, inclusiv cancerul. Yoga este o metoda eficienta care ne ajuta sa ne pastram in parametri normali greutatea, la imbunatatirea digestiei, la eliminarea toxinelor, la schimbarea mentalitatilor pentru a face alegeri sanatoase in ceea ce priveste regimul alimentar si nu numai. De asemenea, practicarea yoga imbunatateste flexibilitatea si rezistenta fizica, permitand sa efectuam si alte activitati cotidiene, fara a ne obosi prea tare”, conchide profesorul international de yoga Dana Tupa, fondatorul PURNA Yoga Academy – prima scoala de yoga din Romania acreditata de Yoga Alliance International din Statele Unite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto: Pexels

Dana Tupa este Expert Yoga Teacher din Romania acreditat la Yoga Alliance International USA cu cea mai inalta calificare, E-RYT500. Este si Fondatorul PURNA Yoga Academy, prima scoala de yoga din Romania acreditata la acelasi for international, scoala care a scos, in 2014, primii instructori yoga din Romania, acreditati international. A participat la multiple cursuri yoga pe diferite ramuri (Hatha, Kriya, Kundalini, Pranayama, Yantra, Laya, Nidra Yoga), alaturi de profesori si maestri din Romania si din strainatate (Thailanda, Elvetia, Italia, UK, India, Turcia). Este master NLP, a studiat Strategic Interventions, cu Tony Robbins si Chloe Madanes. A urmat cursuri de Vipassana in Chiang Mai, Thailanda, participand si la seminarii cu Dalai Lama in Elvetia si India. A sustinut cursuri de yoga si seminarii, atat in Romania, cat si in Thailanda, cel mai de succes dintre ele, considerandu-l a fi, Yoga Scopului, un mix de tehnici yoga foarte puternice, NLP, meditatie si vizualizare.

Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri