Durerile de cap sunt cel putin suparatoare, iar cand ele persista, poti fi sigura ca ti-au stricat toata ziua si nu mai poti face nimic pana cand nu scapi de ele. Pentru ca in ultimul timp medicamentele sunt din ce in ce mai diverse, dar in esenta contin aceeasi substanta activa, durerile de cap au capatat imunitate in fata acestor remedii medicamentoase si nu stii ce sa mai faci pentru a scapa de ele.
Ei bine, ce spui de remediile naturale pe care bunica incerca sa ni le impuna atunci cand avea ocazia?
Lacul Baikal din Rusia oferă un spectacol fabulos al gheții iarna:...

Iata cateva dintre cele mai bune metode pentru a scapa de migrenele ingrozitoare:
1. O lingurita de cafea
Nu trebuie sa o fierbi, ci doar sa o mesteci pur si simplu. Cofeina ajuta la tratarea rapida a durerilor de cap, iar gustul este unul foarte bun.
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021

Foto: Sheftsoff Stock Photo, Shutterstock
2. Bea mai multa apa
Din cauza deshidratarii apar migrenele neplacute, asa ca ai face bine sa bei mai multa apa daca vezi ca este posibil sa te confrunti cu aceste neplaceri.
3. Stai cu picioarele in sus si cu capul in jos
Pentru ca oxigenarea creierului sa se efectueze asa cum trebuie, stai cu capul in jos si cu picioarele in sus (pe perete) pentru a scapa de durerile de cap si pentru a asigura oxigenarea completa a creierului.
4. O frunza de varza pe frunte
Striveste o frunza de varza proaspata si pune-o pe frunte. Leaga-te cu o esarfa si stai asa cel putin 30 de minute. Daca este nevoie, repeta operatiuea cu o alta frunza de varza.
5. Un cub de gheata pe ceafa
Pentru a trata rapid durerea de cap, ia un cub de gheata si trece-l pe adancitura din zona cefei. Fa asta pentru cateva minute fara sa stergi apa care se scurge. Vei vedea cum durerea de cap dispare imediat.
6. Plimbari in aer liber
Durerile de cap sunt cauzate de multi factori, inclusiv de lipsa oxigenului dintr-o incapere, asa ca plimbarile lungi in aer liber sunt un remediu foarte eficient.
Foto prima pagina: Alliance, Shutterstock
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili