Intoxicarea cu metale este o conditie surprinzator de comuna si poate duce la boli serioase. Fie ca aceste substante ajung in corpul nostru prin intermediul vaccinarii, alimentelor, cosmeticelor, apei, aceste metale si efectele lor negative sunt acumulate in corpul nostru daca nu le eliminam.

Ghimbir

Foto: Pixabay

Ghimbirul este una dintre cele mai sanatoase plante de pe planeta si este absolut indicat sa il introduci in dieta ta. Ghimbirul ajuta in cazul problemelor digestive, reduce inflamatiile si ajuta functionarii rinichilor. Ghimbirul joaca un rol crucial in procesul de eliminare al organismului. Aceasta radacina minunata te poate ajuta si in procesul de detoxifiere a metalelor din organism.

Iti recomandam ghimbir pudra din magazinul online www.republicabio.ro

Ciulinul laptelui (Armurariu)

Foto: Wikimedia commmons

Pe langa faptul ca este cel mai bun hepato-protector natural, ciulinul laptelui ne ajuta astfel in detoxifiere. Ficatul joaca un rol important in procesul de eliminare a substantelor daunatoare din organism.Ciulinul laptelui poate fi preparat ca ceai sau luat ca supliment alimentar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Iti recomandam de exemplu acest ceai din fructe de armurariu:

Aceste plante dar si o alimentatie sanataoasa te ajuta sa elimini metalele daunatoare din organism. Procesul de transpiratie joaca si el un rol important in acest proces. Iata de ce sunt recomandate de asemenea saunele cat si practicarea sporturilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri