Te supara durerea de spate? Iti doresti sa faci miscare, dar ai spatele intepenit? Aplicarea locala a caldurii reprezinta o metoda sigura si eficienta pentru reducerea durerii de spate si redobandirea mobilitatii.

• imbunatateste circulatia sangvina,

• asigura transportul oxigenului si nutrientilor catre zona vatamata, grabind vindecarea,

• favorizeaza starea de bine si relaxarea musculaturii.

Caldura ajuta de asemenea la cresterea elasticitatii tesuturilor, ceea ce are ca rezultat imbunatatirea mobilitatii.

Cand este indicata caldura?

Terapia prin caldura permite calmarea durerilor cronice de spate sau a durerilor musculare provocate de efort fizic intens ori de mentinerea unei posturi vicioase. Termoterapia este de asemenea utilizata cu succes in caz de: rigiditate musculara, contuzii, durere post-luxatie, fibromiozita, lombosciatica, dureri reumatice.

Termoterapia este foarte utila sportivilor. Aplicarea unei creme incalzitoare este indicata inaintea exercitiilor fizice – pentru relaxarea musculaturii ce urmeaza a fi solicitate si prevenirea accidentarii. Prin incalzire, musculatura este pregatita pentru miscare, creste metabolismul celular, ceea ce ajuta muschii sa functioneze mai bine. Crema incalzitoare poate fi aplicata si dupa eforturi fizice sustinute – pentru reducerea durerii si regenerarea tesuturilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... Caria dentară – ce este și cum se tratează Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Crema incalzitoare cu tripla actiune este indicata in caz de: lombosciatica, durere si rigiditate musculara, fibromiozita, contuzii, durere post-luxatie, dureri reumatice. Crema incalzitoare contine 4 substante active (salicilat de metil, ulei de eucalipt, ulei de terebentina, mentol), care impreuna au 3 actiuni:

• analgezic
• revulsiv
• anestezic

Foto homepage: durere de spate, durere umeri @ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri