Calugarii tibetani au fascinat o lume intreaga cu stilul lor de viata, meditatia si mai ales longevitatea lor.

Via Healthy.Kudika.ro

Calugarii din Tibet folosesc doar natura, gasind remedii pe cat de simple, pe atat de eficiente. Nu este de mirare ca ei isi mentin dintii sanatosi si albi pana la venerabile varste.

O reteta simpla pentru dinti sanatosi si albi

Calugarii tibetani obisnuiau sa se spele pe dinti folosind banala apa cu sare.

  • Intr-un pahar cu apa puneti doua linguri de sare grunjoasa (nu sare iodata), amestecati energic pana se formeaza o spuma la suprafata apei din pahar, apoi spalati dintii cu aceasta apa. Sarea prezinta efecte antibacteriene, protejeaza dintii impotriva aparitiei cariilor, dar si impotriva aparitiei tartrului dentar. De asemenea sarea scade aciditatea salivei, protejand astfel smaltul.

Foto: Shutterstock.com; zambet, calugar, zambet din Tibet

Foto: Shutterstock.com; calugari, calugari din Tibet

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser Principiile de bază ale mașinii CNC

Prin proprietatile sale de curatare, sarea nu curata doar obiecte metalice sau din argint/aur, ci... scoate si petele de pe dinti.

Cafeaua, vinul rosu, visinele, ciocolata, rodiile, fructele de padure, colorantii alimentari, strugurii negri, fumatul sunt doar cativa din factorii care duc la pierderea albului dentar. Curatarea dintilor de 3 ori/zi cu apa si sare va ajuta sa aveti dinti mai albi si mai rezistenti.

Sarea inlatura de asemenea mirosul neplacut al gurii, echilibrand flora orala si prevenind candidozele bucale.

Citeste Imbunatatiri aduse retetei tibetane pentru albirea dintilor pe: healthy.kudika.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri