Pe 16 noiembrie, in cadrul celui mai mare eveniment din Romania care promoveaza alimentatia raw-vegana, Raw Generation Expo, Curtea Veche Publishing va aduce publicului volumul “Deserturi pentru parinti si copii sanatosi” semnat de Ligia Pop, o colectie de retete sanatoase si gustoase bazate pe tehnica gatitului fara foc. Cu fiecare noua carte de bucate, Ligia Pop transmite mai departe sfatul lui Hipocrate: 'Hrana sa va fie medicament.'

Comunicat de presa

In “Deserturi pentru parinti si copii sanatosi”, Ligia Pop va dezvaluie cum puteti gati — in orice sezon — deserturi festive si memorabile, precum si gustari practice si rapide, pe care copiii sa le manance cu placere si care sa-i mentina supli, sanatosi, energici. Acum, mai mult ca oricand, dupa ce a devenit mama unei fetite superbe, autoarea incearca ingrediente noi si combinatii neasteptate, folosind metode de preparare nonconformiste. Editia de fata a cartii contine un numar aproape dublu de retete fata de precedenta, publicata in 2011.

Cea de a opta editie a expozitiei Raw Generation va avea loc in Complexul Expozitional Romexpo Bucuresti, Pavilionele H1 si H2, intre orele 9.00 si 19.00. Biletul de intrare va costa 10 lei.

Raw Generation Expo este organizata de Ligia Pop (ligiapop.com). La 35 de ani, este autoarea a sase carti: Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa (2014), Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos (Curtea Veche Publishing, 2014), Deserturi pentru parinti si copii sanatosi (2011; ed. II – Curtea Veche Publishing, 2014), Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie (2011, ed. II - Curtea Veche Publishing, 2013), Retete vegane fara foc (2010, Curtea Veche Publishing 2012, 2014), Pasi in lumea muzicii (2007). Este raw food chef (bucatar specializat in alimentatia vegana fara foc), sustine demonstratii culinare si organizeaza anual la Bucuresti Raw Generation Expo, un eveniment unic si national prin care promoveaza un stil de viata sanatos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online: „Ligia’s Kitchen“ (ligiaskitchen.com) si „De Vorba cu Ligia“ (devorbaculigia.com). A castigat, alaturi de alti 15 bucatari din lume, titlul international YouTube Next Chef. Ligia Pop este licentiata in muzica la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iasi si e profesoara de pian. Pentru mai multe detalii, vizitati website-ul ei oficial: ligiapop.com.

Printre atractiile de la Raw Generation Expo:

• Peste 100 de expozanti veniti din toata tara si din strainatate care vor oferi vizitatorilor o gama larga de produse pentru o viata si dieta sanatoasa
• Restaurante si firme de catering care vor oferi preparate delicioase raw si vegane pentru vanzare
• Oferirea spre vanzare a editiei a doua a cartii Ligiei, Deserturi pentru parinti si copii sanatosi, publicata de Curtea Veche Publishing (curteaveche.ro)
• Tombola cu premii

Ligia Pop - o alimentatie bogata in raw food

Ligia Pop promoveaza un stil de viata bazat pe un procent cat mai mare de alimente vegetale in stare cruda, neprocesate termic, pe langa mancare gatita vegetariana. Prin “gatit”, se intelege prepararea cat mai lenta a alimentelor la cuptor, la aburi sau in slow cooker, fara prajeli, rantasuri si alte alte procedee care pot diminua sau elimina calitatile cruditatilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri