De ce te ingrasi. Cum sa scapi de cura de slabire

12:08, 14 August 2014 publicat în Tratamente naturiste5 share-uri

De ce unii oameni sunt slabi, iar altii, grasi? Cum ne influenteaza ereditatea si exercitiile fizice greutatea? Ce alimente trebuie sa mancam si pe care trebuie sa le evitam?
Plina de informatii esentiale si incheindu-se cu o dieta usor de urmat, De ce ne ingrasam constituie o lectura esentiala pentru intelegerea unei epidemii mondiale si un ghid in care sa aflam ce e de facut pentru a o combate.

In cartea de fata, scrisa ca un raspuns la reactiile starnite de precedentul lui bestseller, Good Calories, Bad Calories, Gary Taubes examineaza critic mitul legat de cauza cresterii in greutate a populatiei. El argumenteaza convingator, direct si in spirit practic, ca excesul unor anumite tipuri de carbohidrati din dieta moderna este motivul care a condus la cresterea masiva in greutate a oamenilor din zilele noastre – nu grasimile, si nici caloriile in exces.

Citeste si:
Terapia cu băi galvanice - în ce afecțiuni este recomandată?
Terapia cu băi galvanice - în...

Taubes pune in antiteza stiinta nutritionala eronata a ultimului secol – la fel de daunatoare ca a spune ca raportul „calorii consumate vs. calorii eliminate" este singurul motiv al ingrasarii –, si stiinta corecta, ignorata in toata aceasta perioada. In acelasi timp, autorul da raspunsuri la cele mai stringente intrebari: De ce unii oameni sunt slabi, iar altii, grasi? Cum ne influenteaza ereditatea si exercitiile fizice greutatea? Ce alimente trebuie sa mancam si pe care trebuie sa le evitam?


Citeste si:
Sfaturi pentru a evita un stil de viață monoton
Sfaturi pentru a evita un...

Puteti achizitiona cartea din libraria online Elefant.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri