In cartea de fata, scrisa ca un raspuns la reactiile starnite de precedentul lui bestseller, Good Calories, Bad Calories, Gary Taubes examineaza critic mitul legat de cauza cresterii in greutate a populatiei. El argumenteaza convingator, direct si in spirit practic, ca excesul unor anumite tipuri de carbohidrati din dieta moderna este motivul care a condus la cresterea masiva in greutate a oamenilor din zilele noastre – nu grasimile, si nici caloriile in exces.
Terapia cu băi galvanice - în ce afecțiuni este recomandată?

Taubes pune in antiteza stiinta nutritionala eronata a ultimului secol – la fel de daunatoare ca a spune ca raportul „calorii consumate vs. calorii eliminate" este singurul motiv al ingrasarii –, si stiinta corecta, ignorata in toata aceasta perioada. In acelasi timp, autorul da raspunsuri la cele mai stringente intrebari: De ce unii oameni sunt slabi, iar altii, grasi? Cum ne influenteaza ereditatea si exercitiile fizice greutatea? Ce alimente trebuie sa mancam si pe care trebuie sa le evitam?
Sfaturi pentru a evita un stil de viață monoton

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?