, 29 Mai 2014 publicat în Tratamente naturiste 23 share-uri

Iti doresti o silueta frumoasa pentru tinutele estivale? Acum este momentul sa iti corectezi greutatea corporala. Iar primul pas pe care trebuie sa il faci este imbunatatirea digestiei. Oricine poate avea o digestie mai buna in mod natural cu ajutorul enzimelor si extractelor din plante.

Comunicat de presa

Iti doresti o silueta frumoasa pentru tinutele estivale? Acum este momentul sa iti corectezi greutatea corporala. Iar primul pas pe care trebuie sa il faci este imbunatatirea digestiei. Oricine poate avea o digestie mai buna in mod natural cu ajutorul enzimelor si extractelor din plante.

Enzimele active derivate din ciuperca Aspergillus

Enzimele sunt substante complexe care se afla la baza tuturor functiilor din organism: de la digestie pana la sustinerea activitatii cerebrale, musculare sau imunitare. Toate celulele, toate organele, toate procesele organismului sunt puse in actiune datorita enzimelor. Fara enzime nu ne-am putea hrani, nu am putea digera alimentele, creierul nu ar putea functiona, muschii nu s-ar putea misca.

„Enzimele sunt produse in sistemul digestiv si pot fi suplimentate prin consumul de <alimente vii> – fructe si legume proaspete si prin utilizarea unor preparate enzimatice. Unele dintre cele mai eficiente enzime naturale sunt cele extrase din ciuperca Aspergillus”, explica dr. Mariana Soames, director medical GTS Solution.

Sa vedem care sunt enzimele din acest complex si care este rolul lor:

1. proteaza – descompune proteinele, sprijina sistemul imunitar, are efect antiinflamator;

2. lipaza – descompune grasimile, ajuta la reducerea colesterolului, sustine procesul de slabire, regleaza activitatea hormonala;

3. amilaza – descompune carbohidratii, participa la controlul glicemiei, reduce pofta de mancare;

4. lactaza – descompune lactoza (zaharul din lapte), este necesara in cazul intolerantei la lactoza;

5. celulaza – descompune fibrele vegetale, in special celuloza si chitina, amelioreaza disconfortul abdominal.

„Toate aceste enzime din ciuperca Aspergillus asigura descompunerea corecta a alimentelor, ceea ce inseamna de fapt o digestie optima. Administrate in timpul meselor, aceste enzime naturale previn aparitia tulburarilor digestive precum durerile abdominale, balonarea, senzatia de greata, diareea, constipatia”, recomanda dr. Mariana Soames.

Plante care sprijina digestia

Actiunea enzimelor extrase din ciuperca Aspergillus este consolidata de extracte din plante: radacina de ghintura galbena, radacina de papadie, extract uscat din fructe de armurariu, radacina de ginseng siberian. Iata care sunt proprietatile terapeutice ale acestor plante:


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri