Deseori mastile de par sunt dificil de preparat si necesita mult timp, motiv pentru care multe dintre noi le evita. Dar v-ati gandit ca exista preparate pentru par care se pastreaza in recipiente si se folosesc cu usurinta la fiecare spalare?

Ser natural homemade intens hidratant pentru par uscat si varfuri despicate

Acest ser este indicat atat pentru persoanele cu par uscat si varfuri de despicate, cat si celor care se confrunta cu matreata sau unele dermatite.

Ingredientele acestui ser:

Se amesteca ingredientele si se pun intr-un recipient spray pentru solutii uleioase (fie il cumparati de la plafar, fie refolositi un recipient spray de ulei de masaj de xemplu).

Cum se foloseste acest ser intens hidratant

La fel ca si serul regenerant, acesta se aplica o data pe saptamana intr-o seara in care v-ati propus sa faceti baie la cap. Pipeptanati parul. Aplicati serul la nivelul scalpului prin mai multe pufuri, masand energic pret de 3 minute. Chiar daca se intampla sa mai cada fire de par, acestea erau slabite si aveau nevoie de regenerare. Apoi pulverizati in palma si intindeti serul pe lungimea firului de par, masand in acelasi timp.[...]

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Citeste continuarea: Tratamente pentru PAR pe care sa le incerci acasa by Healthy


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri