Stiu ca suna oarecum neobisnuit, insa merita sa incercati aceste 3 masti fantastice de primavara: masca de spanac cu miere si menta, masca cu salata verde, suc de lamaie si ulei de masline, masca cu frunze de papadie si lapte batut!

Masca faciala cu frunze de papadie

Foto: Tratament facial homemade, Shutterstock

Ingrediente:

  • 15 frunze de papadie
  • 3 lingurite de lapte batut (daca ai tenul uscat). Daca ai tenul gras, mixt sau normal, inlocuieste laptele batut cu albus de ou.

Preparare:

Intr-un mojar, se rup in bucati mai mici funzele de papadie si se zdrobesc cu ajutorul pisalogului. Daca ai anumite zone cu probleme, precum cateva cosuri sau cicatrice de la acnee, inainte de aplicarea propriu zisa a mastii, aplica mai intai pe aceste zone frunzele zdrobite de papadie (sau direct sucul de papadie obtinut in urma zdrobirii frunzelor). Amesteca frunzele zdrobite de papadie cu cele 3 lingurite de lapte batut/ albus de ou si lasa sa actioneze timp de un sfert de ora. Indeparteaza apoi masca cu apa calduta.

Aceasta masca faciala are un efect instant de curatare a tenului, frunzele de papadie fiind recomandate atat intern, cat si extern in detoxifiere si in tratarea acneei. In plus, contin vitamina A, o vitamina ce ajuta la intretinerea si mentinerea sanatatii pielii, dar si vitamina C.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri