Sucurile naturale au multiple beneficii asupra sanatatii, imbunatatesc metabolismul si au proprietati deosebite de vindecare si regenerare a celulelor.

7 Sucuri naturale si beneficiile lor

1 Suc de portocale

Sucul de portocale are un continut ridicat de vitamina C si acid folic, vitamina A, vitamine din complexul B (B2, B3, B5, B6), vitamina E, antioxidantii luteina si zeaxantina, minerale: potasiu, calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, zinc.

Sucul de portocale scade colesterolul, imbunatateste digestia, combate constipatia, imbunatateste tensiunea arteriala, stimuleaza sistemul imunitar.

Se poate combina cu suc de grepfruit sau lamaie.

2 Suc de morcovi

Sucul de morcovi este indicat in bolile canceroase, bolile de ochi, hipertensiune, ateroscleroza, infectii, hipercolesterolemie, adenom de prostata, constipatie si boli digestive, anemie.

Morcovul este bogat in beta-caroten, contine vitamine B, C, D, E, K, un procent insemnat de fibre si saruri minerale (brom, calciu, cupru, fosfor, magneziu, mangan, potasiu).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adio placă de păr! Trucurile naturale care îți lasă părul drept, neted și sănătos – direct din secretele coaforilor Arborele vieții care a învins timpul, focul și bomba atomică: Are numeroase beneficii pentru corpul uman Usturoiul fermentat în miere – elixirul antic natural care vindecă din interior

Sucul de morcov se poate combina cu suc de telina/sfecla rosie.

3 Suc de papadie

Sucul de papadie este detoxifiantul ideal pentru ficat si rinichi, ajuta la scaderea colesterolului si a glicemiei, favorizeaza digestia si functia biliara, are proprietati diuretice si laxative.

Sucul de papadie se recomanda indeosebi pentru toate bolile de ficat (hepatitele virale) si pentru detoxifierea naturala a intregului organism. Se consuma cate un pahar dimineata, pe stomacul gol.

Sucul de papadie are proprietatea de a creste imunitatea, mai ales in combinatie cu sucul din frunze de patrunjel.

Intr-un blender se pune o mana de frunze proaspete de papadie (si patrunjel), maruntite, dupa care se adauga trei sferturi de pahar de apa. Se mixeaza 2-3 minute, apoi se lasa inca un sfert de ora, dupa care se strecoara si se bea.

sursa foto:sxc.hu

Elixirul tinereții? Se găsește chiar în bucătăria ta: Supa de colagen, secretul natural pentru piele tânără Elixirul de noapte care te ajută să obții un abdomen mai plat fără diete drastice sau ore la sală Apa de orez, secretul FABULOS care face orhideele să înflorească mai spectaculos ca niciodată!!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri