Iata ce solutii ne ofera natura pentru parul deteriorat, rebel, cu aspect mat!

Care sunt cauzele pierderii stralucirii parului:

Cea mai frecventa cauza consta in carentele alimentare. Astfel ca o alimentatie saraca in fructe si legume crude, deci saraca in vitamine, minerale si antioxidanti, va duce la afectarea parului si unghiilor. Stiati ca ultimele zone unde sunt cedati nutrientii sunt reprezentate de piele, unghii si par? Astfel ca cele mai mici carente se pot observa la acest nivel.

Afectiunile endocrine

Unele afectiuni endocrine pot duce la afectarea sanatatii parului, spre exemplu afectarea glandei suprarenale, afectarea tiroidei, afectarea hipofizei, a ovarului etc.

Folosirea excesiva a produselor de ingrijire a parului

Folosirea excesiva a produselor de ingrijire si styling pot duce la deteriorarea parului, incracarea exagerata a firului de par etc.

Cele mai nocive produse sunt cele de fixare, cele care folosesc caldura, cele care usuca parul sau tractioneaza exagerat firul de par.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

Exista chiar studii care arata ca foloirea produselor care tractioneaza firul de par sau purtarea frecventa a coafurilor care "trag de par" duc la rarirea parului pana la alopecie la varsta a treia, prin traumatismele repetate la nivelul radacinilor firelor de par.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri