Perele sunt fructe usor digerabile si non-alergenice ale caror beneficii pentru sanatate nu inceteaza sa fie descoperite.

Beneficiile consumului de pere

Perele sunt cunoscute de milenii, cultivate in Asia si Europa. Perele sunt fructe cu beneficii uimitoare pentru sanatate, care nu ar trebui sa lipseasca din dieta zilnica.

1 Coaja

Coaja contine jumatate din cantitatea totala de fibre a fructului, de aceea nu trebuie inlaturata!

Alte beneficii ale cojii sunt legate de continutul ridicat in antioxidanti si substante anticancerigene, precum acidul cinamic.

2 Scad riscul aparitiei diabetului zaharat tip 2

Perele contin anumiti compusi chimici cunoscuti sub denumirea de "flavonoide" care cresc raspunsul celular la insulina, fiind un remediu natural impotriva rezistentei la insulina din diabetul de tip 2.

Prin aceste proprietati, perele scad riscul aparitiei diabetului zaharat de tip 2. In acest sens, salatele de mere si pere reprezinta un "aliat" de nadejde pentru scaderea riscului de diabet.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Cum să alegi componente pentru baia ta Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri