12:09, 4 Septembrie 2012 publicat în Tratamente naturiste67 share-uri

Beneficiile uimitoare ale migdalelor le recomanda a fi consumate zilnic, atat pentru prevenirea bolilor-cardiovasculare sau a cancerului, cat si pentru cresterea imunitatii.

Beneficii ale consumului de migdale

1 Vitamina E

Poate va intrebati de ce ne trebuie vitamina E? Vitamina E este unul din cei mai importanti si puternici agenti antioxidanti, care impiedica toate procesele degenerative celulare.

Imbatranirea este considerata si o consecinta a scaderii capacitatii de eliminare de catre organism a compusilor oxidanti.

Citeste si:
Începe a 6-a ediție a Burselor stART, programul care susține...
Începe a 6-a ediție a...

Vitamina E este implicata in cresterea imunitatii si prin aceasta in profilaxia cancerului. Migdalele sunt un “izvor” de vitamina E.

Aproape 90% din cantitatea zilnica de vitamina E se poate asigura prin consumul a 100g de migdale, care sunt echivalentul a 26 mg de vitamina E!

Citeste si:
Osteoporoza, boala tăcută a cifrelor mari în România
Osteoporoza, boala tăcută a...

2 Calciu

Migdalele asigura un sfert din doza zilnica recomandata de calciu. O cantitate de 100 g migdale aduc 250 mg de calciu.

sursa foto: sxc.hu


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri