Pe langa culoarea vibranta si frunzele lucioase cu care se mandreste, spanacul este una din plantele cele mai benefice pentru organismul nostru.
Consumul de spanac previne malformatiile fatului
Datorita continutului sau de acid folic, spanacul este un aliment recomandabil femeilor insarcinate pentru ca previne malformatiile fetale si protejeaza sistemul nervos.
Cum consumam spanacul?
Spanacul se poate consuma crud, in salate, dar se si poate gati. De fapt, este recomandabil sa fie putin fiert, circa un minut, pentru a elimina acizii pe care ii contine si pentru a-i da gustul dulceag.
Sursa foto Front, Main, Interior 1, 2, 3, 4: Flickr.com
Garbo.ro iti recomanda mai multe articole pentru tine si sanatatea ta:
Garbo.ro te invita la comentarii: Voi consumati spanac?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Alimente care cresc ureea serică: cauze, efecte și soluții pentru gestionarea unui nivel crescut
Nu mai consuma ACESTE legume crude!
Tratamente naturiste pentru imunitate scăzută la adulți. Modalități și remedii de întărire a sistemului imunitar
Garbo
Ultima actualizare: 30 Noiembrie -0001 @ 12:11
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună