Pe langa culoarea vibranta si frunzele lucioase cu care se mandreste, spanacul este una din plantele cele mai benefice pentru organismul nostru.
Consumul de spanac previne malformatiile fatului
Datorita continutului sau de acid folic, spanacul este un aliment recomandabil femeilor insarcinate pentru ca previne malformatiile fetale si protejeaza sistemul nervos.
Cum consumam spanacul?
Spanacul se poate consuma crud, in salate, dar se si poate gati. De fapt, este recomandabil sa fie putin fiert, circa un minut, pentru a elimina acizii pe care ii contine si pentru a-i da gustul dulceag.
Sursa foto Front, Main, Interior 1, 2, 3, 4: Flickr.com
Garbo.ro iti recomanda mai multe articole pentru tine si sanatatea ta:
Garbo.ro te invita la comentarii: Voi consumati spanac?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare
Garbo
Ultima actualizare: 30 Noiembrie -0001 @ 12:11
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor