Numerologie: Septembrie 2023 –prima lună de toamnă are tema energetică a lui 7 într-un an 7. Lecția Solitudinii reconfortante– treaba mea cu mine este de bine!  

5 Septembrie 2023 publicat în Spiritualitate 388 share-uri

O lună precum septembrie 2023, aflată de două ori sub influența cifrei 7, poate fi un timp benefic pentru noi începuturi, un bun moment pentru miracole și manifestări divine, dar și un timp în care ni se cere să îmblânzim haosul din noi și din viețile noastre și să ne întoarcem către noi înșine, către interiorul nostru, către simplitatea ființei noastre și  a vieții în sine.

Septembrie 2023 este nu doar prima lună de toamnă, ci și luna care beneficiază de vibrația universală a lui 7 într-un an cu tematică energetică 7 așadar energia acestei cifre este puternic amplificată pe parcursul acestei luni. Cu un simplu calcul numerologic, ni se dezvăluie valoarea magică a acestei luni, septembrie fiind luna a 9-a din punct de vedere calendaristic într-un an universal 7 (2023 = 2 +0 + 2 + 3 = 7). Aplicând procedeul reducției, 9 + 7 = 16, iar 16 = 1 + 6 = 7.

Prin urmare, o lună precum septembrie 2023, aflată de două ori sub influența cifrei 7, poate fi un timp benefic pentru noi începuturi, un bun moment pentru miracole și manifestări divine, dar și un timp în care ni se cere să îmblânzim haosul din noi și din viețile noastre și să ne întoarcem către noi înșine, către interiorul nostru, către simplitatea ființei noastre și a vieții în sine. O lună călăuzită de această puternică vibrație a lui 7 nu poate fi decât una care ne ajută să ne lămurim niște adevăruri interioare astfel încât să ne adaptăm mai bine la cele exterioare, una care ne ajută să ne dezvoltăm personal și spiritual și mai ales, să fim sinceri cu noi și cu ceilalți cu privire la nevoile și convingerile noastre.

Într-o lună cu vibrația universală 7, adesea temele recurent sunt legate de anumite chestiuni spirituale, de lecții de viață, de moarte, de viața de după moarte. Pentru unii dintre noi, cu lecțiile cele mai puternice de învățat, această lună poate fi și espre exercitarea compasiunii sau a înțelegerii față de cei aflați în situații dificile de viață sau chiar față de noi dacă traversăm așa ceva. In acest caz, universul ne cere ca mai întâi să ne ocupăm și să gestionăm propria suferință, cu aceeași iubire și delicatețe cu care o facem pentru ceilalți. Exercitarea răbdării, atingerea unui numitor comun în conversații atunci când pare că nu găsim unul pot fi niște provocări pentru noi în această perioadă.

Foto: vector zefirka /Shutterstock

7 presupune că ne aflăm la sfârșitul unui ciclu și că până acum am trecut prin mai multe etape și pași care ne-au adus acolo unde suntem. 7 poate declanșa unele schimbări în viața noastră care ne pot trezi unele emoții sau sentimente dureroase. Dacă au fost evenimente care ne-au destructurat și restructurat lumea interioară și ne-au zguduit lumea interioară, acum este cazul să facem pace cu ele, să le acceptăm și să le integrăm în noua noastră lume interioară.

7 tinde ușor către introspecție, către o mai bună explorare spirituală, către dorința de a sta mai mult cu noi înșine, cu necesitatea unei solitudini care nu se vrea deloc a fi izolantă, ci una care ne permite să ne înțelegem mai bine, care ne sprijină, ne hrănește spiritul, ne ajută să ne reculegem după ce ne-am purtat unele din marile noastre furtuni.

Dacă însă simțim nevoia să avem oameni în preajmă, să ne asigurăm că petrecem timp de calitate cu ei, că avem relații sănătoase și nu toxice, că primim energie, informație și căldură, nu că o oferim doar noi, din rezervele noastre care par a fi limitate în această perioadă. Găsirea unui sens (sau a unuia nou) dincolo de egoism și nevoie, a unuia care să ne călauzească viețile spre împlinire și satisfacție, devine esențială în zilele acestui septembrie blând și binevoitor.

7 presupune și putere, el ne oferă și rezistență, demnitatea de a sta întregi în fața greutăților, în fața unor obstacole și evenimente cu impact neplăcut sau negativ. El este considerat de multe ori a fi un număr mental, un număr deosebit de intuitiv și misterios, dar ca aspecte negative el poate înclina către distanțare, tendințe despre depresie și pesimism, lipsa de activitate și de acțiune, tăcere prelungită, conflicte fără fundament și sentimente de ranchiună, indisponibilitatea de a împărtăși idei sau timp si rigiditate, incapacitatea de a face compromisuri așa că încercați să fructificați pozitiv energia lui 7.

Analizăm mai mult în această perioadă, reflectăm asupra evenimentelor și asupra a ceea ce avem de făcut de acum încolo. Odată ce avem claritate mentală, vom găsi și modalitatea de a acționa ulterior în mod concret și pragmatic. Momentan însă, călătoria pare a fi mai mult înspre auto-descoperire și auto-explorare. Ce anume avem de descoperit, de învățat și de îmbrățișat la noi înșine în această perioadă? Cum ne putem îmbogăți cunoașterea? Ce practici spirituale și emoționale ne împământează mai bine și ne ancorează la adevărul nostru interior?

În astrologia vedică, 7 este asociat și cu planeta Ketu care reprezintă înțelepciunea, detașarea, latura spirituală a vieții așa că este chiar indicat să încetinim un pic ritmul, să ne detașăm de agitația din jurul sau din interiorul nostru și să ne acordăm mai mult la ritmul iubirii și la ritmul Pământului. Adică să petrecem mai mult timp în natură, mai mult timp cu noi înșine și cu acele lucruri care ne fac sufletul să vibreze frumos, să se vindece, să se liniștească, să investim mai mult în a umple spațiul nostru mental cu gânduri pozitive, chiar noi dacă este nevoie, cu convingeri sănătoase, cu orice ne aduce într-o stare de echilibru și de pace și ne potolește tumultul inimii.

Foto fr si main: Marijus Auruskevicius /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri