29 Decembrie 2022 publicat în Spiritualitate 1024 share-uri

Luna ianuarie 2023 este nu doar prima lună a anului, luna întâi (1) într-un an cu o vibrație universală a lui 7 cum este 2023 (2023= 2+0+2+3=7), ci și prima lună a anului care beneficiază de energia universală 8, lucru inedit și interesant în numerologie. Ianuarie 2024 urmează unei luni universale cu energia lui 9 (decembrie 2022) și de aceea avem de-a face cu un fenomen interesant ale cărui perspective merită exploarate un pic pentru a înțelege mai bine vibrația și direcțiile energetice ale lunii ianuarie 2023.  

Așadar, printr-un simplu calcul numerologic, integrând prima lună a anului într-un context mai amplu, cel al noului an, vom constata că avem de-a face cu cifra 8 și energia sa. 1 (luna ianuarie) + 2023 (anul) = 1 + 2+0+2+3 = 8. Poate este surprinzător, dar cu siguranță nu întâmplător că începem un nou an sub vibrația universală a cifrei 8, o vibrație puternică, dinamică și creatoare în esența sa. 8 reprezintă, poate, modalitatea perfectă pentru a intra într-un nou an și a deschide ușile unor noi capitole din viața noastră căci el invită către ACȚIUNE, o acțiune plină de compasiune, către muncă, către dorința activă și proactivă de a ne îmbunătăți propriile vieți și pe ale celor din jurul nostru.

Într-o lună care poartă amprenta vibrației universale 8 suntem mai determinați ca niciodată și hotărâți să ne concentrăm pe țelurile noastre, pe ce facem în mod concret pentru a ne aduce visurile în realitate, pe ceea ce creăm și ceea ce dorim să manifestăm în prezent și în viitorul apropiat. La o primă vedere, cifra 8 ne amintește de semnul infinitului, însă în poziție verticală, ceea ce vorbește despre posibilitățile infinite pe care le putem manifesta atunci când luăm atitudine pentru noi înșine, despre valorizarea energiei și a puterii infinite care sunt ca niște comori care zac în noi și pe care trebuie să le aducem la lumină în mod constant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Energia cifrei 8 ne transmite și ideea de echilibru, de curgere, despre o transformare permanentă care trebuie să fie însă acordată la ceea ce suntem și simțim cu adevărat, mai ales în aceste 4 săptămâni care alcătuiesc luna ianuarie. 8 reprezintă ambiția, motivația, puterea noastră de muncă și are o energie concentrată și condensată care ne determina ca în această lună să fim mai eficienți, mai practici, mai încrezători în noi înșine și în puterea acțiunilor noastre.

Foto: Iryna Imago /Shutterstock

8 este însă în egală măsură spiritual și material, fizic și eteric și vorbește despre iubirea infinită, abundența infinită, energia infinită și capacitatea noastră individuală de a ne conecta întru totul, pe mai multe planuri, la sursa infinită. Dintr-o perspectivă spirituală, 8 este și un fel de justițiar karmic, cu un potențial deopotrivă creator și distrugător, o forță în sine care reglează ciclurile vieții, ale morții și ale renașterii așa că este foarte posibil ca în ianuarie 2023 să aducem o formă de echilibru și lumină în unele situații karmice ale existenței noastre, să iertăm, să încheiem niște etape sau să mergem mai departe.

Dacă luăm în considerare energia unei luni 8 și o transpunem la un nivel relațional și interpersonal, vom observa că aceasta joacă un rol important și în relațiile pe care le construim și stabilim cu ceilalți. Suntem astfel invitați să ne corectăm dezechilibrele relaționale și suntem somați să ne luăm puterea personală înapoi (dacă am lăsat-o în relații toxice sau nesănătoase), să ne amintim care ne sunt limitele, care este fluxul echitabil între a dărui și a primi. Cum i-am lăsat pe ceilalți să ne trateze sau să se poarte cu noi? Primim respectul cuvenit, suntem noi înșine de partea noastră sau ne lăsăm deseori pe ultimul loc în propriile priorități? Această lună ne va oferi prilejul să răspundem acestor întrebări și să setăm niște limite sănătoase și serioase acolo unde cazul…

Totodată, într-o lună universală care stă sub amprenta cifrei 8 suntem invitați să ne concentrăm mai mult pe ceea am făcut bine în trecut (să nu mai stăm mult în energia neîmplinirii, adică să nu ne mai agățăm de ceea ce nu am făcut, de eșecurile și neîmplinirile noastre care ne împiedică să manifestăm lucruri pozitive și pe care ni le dorim), pe ceea ce vom face de acum încolo, pe devotamentul și fidelitatea față de propriile noastre visuri, țeluri și angajamente.

Ianuarie 2023 este totodată o lună care ne invită să ne luăm puterea personală înapoi, să ne setăm gândurile, planurile și mințile pentru abundență și un succes binemeritat, poate chiar material și financiar, de ce nu, căci abundența poate veni în mai multe forme. Energia acestei luni este extraordinară pentru a ne crea planuri și a ne implementa în material și fizic dorințele sufletului.

Foto fr și main: ivanoel /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri