3-7 iulie – Se deschide și se închide poarta stelară Sirius: Revelații cosmice, manifestări spirituale accelerate și energii puternice în această săptămână

5 Iulie 2022 publicat în Spiritualitate 99 share-uri

Pe măsură ce Soarele intră în conjuncție cu steaua Sirius în aceste zile chiar la 14 grade în semnul Racului, se deschide portalul Sirius, un portal stelar care activează un culoar sacru de energie între Pământ și steaua Sirius la care mulți dintre noi am avea acces. Au loc descărcări de energie de vibrația înaltă în această perioadă și trezirea spirituală se intensifică.

În astrologie, zilele acestei săptămâni din iulie 2022 sunt cu totul și cu totul speciale și ele conțin coduri de energie de înaltă frecvență. Astfel, sunt unii astrologi și specialiști în spiritualitate și teorii new age care sunt de părere că, pe măsură ce Soarele intră în conjuncție cu steaua Sirius în aceste zile chiar la 14 grade în semnul Racului, iar Sirius va fi mai aproape ca niciodată de Pământ (punctul culminant fiind pe 4-5 iulie, iar momentul de închidere va fi în ziua de 7.07) se activează un culoar sacru de energie între Pământ și steaua Sirius la care mulți dintre noi am avea acces.

Această poartă stelară poate trezi vibrații puternice și ecouri spirituale în alții, chiar și în acele suflete aflate la un nivel mai jos al conștiinței. Prin acest culoar energetic se poate realiza și un transfer de energie sau informații care în mod normal nu sunt la îndemână noastră, energia curgând liber între Sirius și Pământ (sau sub forma unor descărcări de frecvență înaltă atunci când poarta este blocată din diverse motive) și permițând accelerarea progresului spiritual de la nivel planetar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Foto: IvaFoto /Shutterstock

Astfel, alchimia energetică planetară care va fi efervescentă în aceste zile ne va influența expansiunea și dezvoltarea spirituală la o dimensiune globală, dar și la una individuală, mai mică. Folosiți aceste zile pentru a vă deschide sufletul, pentru a efectua anumite practici spirituale care vă ajută să vă deschideți către voi înșivă, dar și către energia universală (meditație, rugăciune). Ascultați-vă intuiția, fiți atenți la visele voastre (unele pot fi profetice), exprimați-vă ascultându-vă vocea interioară, exercitați-vă creativitatea și spiritul inovator.

Se spune că vom găsi îndrumare și inspirație pentru orice proiecte care țin de tehnologie și inovații și că vom fi sprijiți în acele demersuri care implică să luăm atitudine pentru noi și să ne exprimăm anumite dorințe ale sufletului (spre exemplu demararea unui proiect sau a unor afaceri poate fi încununată de succes dacă acestea sunt aliniate dorințelor adevărate ale sufletului tău). De asemenea, această energie manifestată de portalul lui Sirius ne poate intensifica nivelul de creativitate și inteligență, spiritul vizionar și paranormal.

Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată

Această conjuncție inedită și legătura dintre Soare, Pământ și Sirius reprezintă totodată un moment în timp și spațiu puternic care poate deschide o nouă poartă de manifestare și conștientizare spirituală pe Pământ, la un nivel fără precedent. Astfel, dacă suntem deschiși către noi înșine și către univers în această perioadă, este posibil să primim diverse mesaje de natură divină sau să ne simțim călăuziți în alegerile și greutățile noastre de forțe superioare din alte dimensiuni.

Astronomic vorbind, Sirius este considerată fi cea mai strălucitoare stea care poate fi observată cu ochiul liber pe bolta cerească, însăși denumirea sa, care provine din greacă, însemnând “luminos”.

“Sirius este luminoasă (de 25 de ori mai luminoasă decât Soarele), atât datorită luminozității sale intrinseci, cât și proximității față de Pământ. La o distanță de 8,6 ani-lumină, sistemul Sirius este unul dintre vecinii apropiați ai Pământului; pentru observatorii emisferei nordice aflați între 30 și 73 grade latitudine (inclusiv aproape pentru toți din Europa și America de Nord), acesta este cel mai apropiat sistem care poate fi observat cu ochiul liber. Sirius se apropie treptat de Sistemul Solar, așa că luminozitatea sa va crește ușor în următorii 60.000 de ani. După această dată distanța va începe să se mărească, dar va continua să fie cea mai strălucitoare stea de pe cerul observat de pe Pământ pentru următorii 210.000 de ani”, se arată pe wikipedia.

Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata? Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult
Foto: Constelația Câinele Mare din care face parte și steaua Sirius. Foto by angelinast /Shutterstock

Este foarte posibil ca, în ciuda dificultăților și problemelor de pe Pământ cu care ne confruntăm, să găsim în interiorul nostru, chiar și în existențele noastre, așa friabile și dificile cum par ele uneori, un sentiment incredibil al libertății și al eliberării (Sirius este asociată în astrologia modernă și cu libertatea, cu transcederea limitărilor, cu inspirație, cu transformări majore în ciclul nostru de existență). Și tocmai această libertate interioară nou descoperită poate fi cheia rezolvării unora dintre problemele noastre existențiale, lumina care strălucește în întuneric, dincolo de nebuloase și găuri negre, chiar în interiorul universului și al nostru.

Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie

“Soarele nostru este considerat a fi linia de salvare a planetei noastre. Soarele conține energia vieții, a căldurii, a hranei și a luminii. Soarele este cel care ne menține în viață și prezenți în această realitate Pământeană. Sirius, care strălucește de 25 de ori mai puternic decât Soarele nostru reprezintă “Soarele spiritual” și ne ajută să activăm și să ne mutăm la un nivel mai înalt al conștientizării spirituale. Dacă Soarele pe care Pământul nostru îl orbitează ne încălzește corpul, Sirius, aflat mult mai departe în adâncurile galaxiei noastre, ne încălzește sufletul”, declara astrologul Tanaaz pe https://foreverconscious.com.

Sunt unele persoane care merg mai departe și emit teorii îndrăznețe și non-conformiste, crezând că Sirius ar fi căminul unor ființe de lumina superioare, ce dispun de o tehnologie avansată, incomparabilă cu orice există pe Pământ la momentul actual și care, pe de altă parte, au acces la conștiința universală și la o cunoaștere mai înalta și de aceea sunt înzestrate cu abilitățile speciale, care transcend capacitatea noastră de înțelegere sau de percepție.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit

Foto fr si main: Space Wind /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri