25 Februarie 2022 publicat în Spiritualitate 1003 share-uri

Pe 2 martie 2022, ora 19.35 (ora României), vom avea parte de o Lună Nouă frumoasă, luna nouă ce cade la 12 grade în semnul Peștilor. Chiar dacă oscilăm între lumini și umbre în perioada următoare, rolul lui Jupiter în conjucturile astrale ale acestei Luni este unul providențial și ne face să vedem luminița de la capătul tunelului, raza de speranța mult dorită.  

Pe 2 martie 2022, ora 19.35 (ora României), vom avea parte de o Lună Nouă frumoasă, luna nouă ce cade la 12 grade în semnul Peștilor. În această etapă a ei luna este asociată deopotrivă cu întunericul, dar și cu lumina, cele două fațete ale ei fiind un substitut pentru cele două laturi care sălășluiesc și în noi. Este o perioadă în care întunericul ne este adus în prim plan fiindcă se cere să se facă lumină, să se purifice, să se conștientizeze, să se instaureze echilibrul karmic, să se consume emoțiile negative. De multe ori, vom fi nevoiți să stăm față în față cu noi înșine și chiar cu umbrele noastre, cu ceea ce se află în colțurile ascunse ale minții sau ale sufletului nostru.

De asemenea, Luna din Pești realizează o conjuncție cu Jupiter și Uranus. Uranus este planeta libertății, vorbește de asemenea despre spiritul revoluționar, despre rebeliune și își adresează întrebări despre cum am putea schimba starea de status quo astfel încât să nu ne dezicem de ceea ce suntem și ceea ce simțim. Uranus are de-a face și cu masele de oameni, produce unde de șoc și surprize uneori. Dincolo de diferențele și de ceea ce ne separă, influența acestei Luni Noi în Pești influențată de Uranus ne va aminti mai mult de ceea ce ne unește, de faptul că ceea ce ne este comun tuturor este mult mai puternic decât ceea ce ne separă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Horoscop: De ce luna ianuarie 2023 va fi una fabuloasă pentru fiecare zodie în parte

Emoțiile își joacă puternic rolul lor în nebuloasa noastră sufletească din perioada următoare. Preluăm mult din trăirile și sentimentele celor din jur, este chiar posibil să simțim ceea ce simt și ei, atât de puternică este conexiunea interumană din această perioadă. Momentul de Lună Nouă în Pești poate aduce inspirație, dar și deziluzie, încredere în ceea ce simțim, dar și faptul că suntem copleșiți de fapt de ce simțim/ sau că nu știm ce simțim, așa de multă nesiguranță și tumult sunt de fapt înăuntrul nostru...

Este posibil ca sub influența acestor evenimente astrale lucrurile să se precipite o perioadă, să ne trezim puși față în față cu lucruri, situații sau evenimente cu care nu vrem să ne confruntăm. Posibil că nu totul va fi roz în perioada de dinaintea sau de după această Lună Nouă în Pești, însă Jupiter este pus în mod providențial în peisajul astral pentru a aduce un strop de optimism, speranță și lumină. Indiferent de ceea ce s-ar întâmplă, Jupiter este aici ca să își aducă partea sa de protecție, poate chiar de noroc și rezolvări rapide. Este plasat divin ca să ne facă să vedem adevărul, iar atunci când se va ridica valul, chiar și preț de o secundă, vom avea o întrezărire a viitorului.

Jupiter în conjuncție cu Chiron –  o conjuncție rară care are loc o dată la 14-19 ani! Ceea ce putem fi, vom deveni! Răni care se închid (și se VINDECĂ) “Mamele fac medicina să fie extraordinară”, campania de recunoaștere a superputerii mamelor din România, inițiată de Rețeaua de sănătate REGINA MARIA Mamele fac medicina să fie extraordinară, campania de recunoaștere a superputerii mamelor din România, inițiată de Rețeaua de sănătate REGINA MARIA Foto: SN VFX /Shutterstock

Deși ne poate accentua sensibilitatea legată de anumite subiecte delicate pentru noi, el ne arată că nu totul este pierdut. Dacă reușim să valorificăm această sensibilitate exacerbată într-un mod pozitiv, să o canalizăm și valorificăm prin intermediul muncii noastre, prin meditație sau rugăciune sau lucruri creative, vom avea numai de câștigat.

Trebuie menționat și faptul că în preajma Lunii Noi în Pești vom avea parte și de conjuncția dintre Venus, Marte și Pluto (Venus și Marte se mută în Vărsător pe 5 martie), Mercur va intra și el în Pești în curând, pe 9 martie. Mercur în Pești ne promite că ne vom face înțelese mai bine sufletele în perioada imediat următoare datei de 9 martie, că vom putea comunica mult mai eficient unii cu alții.

Luna Martie 2023 poate fi magică, intrăm într-un nou ciclu! Într-o lună cu Vibrația Universală 1 se reactivează energia începutului și a schimbărilor care pot face diferența Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Horoscopul lunii Martie 2023 pentru fiecare zodie: evenimente astrologice majore ce au puterea să schimbe lumea și să ne zdruncine destinul

“Am mai avut de-a face cu energia lui Pluto, a lui Venus și a lui Marte, dar este pentru prima dată când avem toate cele 3 energii planetare aduse laolaltă. Combinarea acestei energii poate atrage atenția asupra relațiilor noastre și asupra relațiilor în care nu ne afirmăm puterea sau asupra acelor relații în care ne afirmăm prea multă putere și o lăsăm să controleze. Această energie se poate manifesta și în relația noastră cu banii totodată. Energia Peștilor ne ghidează să ne lăsăm purtați de curgerea firească a lucrurilor și să învățăm arta renunțării. Unul din darurile care ne învață este de a ne elibera de control, de a avea încredere că totul va fi bine și că tot ceea ce este menit să se întâmple va trece în cele din urmă”, se arată pe https://foreverconscious.com.

Nestlé România sărbătorește Ziua Mondială a Veganismului prin gama sa GARDEN GOURMET Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Arctic dotează cu electrocasnice secția de Nefrologie Pediatrică a Institutului Fundeni, Spitalul Municipal Moreni, două ONG-uri și o școală

Pentru a lucra cu dinamica lui Venus, Marte și a lui Pluto, să încercăm să ne lăsăm purtați de fluxul lucrurilor, ne sfătuiesc astrologii de pe același site, mai ales dacă apar situații dincolo de puterea noastră de control. “Să folosim energia lui Venus pentru a aduce echilibru în dinamiciile relațiilor, să ne folosim de energia lui Marte pentru a rămâne încrezători în alegerile noastre și în acțiunile pe care vrem să le facem și să ne folosim de energia lui Pluto pentru a rămâne ancorați în puterea personală și fideli eului nostru autentic”, ne atenționează astrologii.

Ce să facem dacă ne suntem copleșiți de propriile trăiri sau dacă lumea din jurul nostru este tulbure și pare pradă haosului? Să încercăm să facem tot ce ne stăm în putință să emitem gânduri pozitive, de iubire și de pace, să rămânem în această vibrație universală a liniștii interioare. Nu înseamnă să negăm realitatea, ci doar să nu ne alimentăm și mai tare temerile și fricile noastre căci ele pot naște cei mai mari monștri. Să rămânem aliniați la luciditate și rațiune, să analizăm foarte bine orice pentru a evita dezinformarea și manipularea.

VOTAT MEREU ÎN TOP 3 DJ ÎN LUME, DIMITRI VEGAS VINE PE SCENA PRINCIPALĂ MASSIF 2023 Frumusețea nu ține cont de vârstă! 8 femei normale au ales să devină modele pentru o zi, în cadrul campaniei Diversity by Femi.Eko EDITURA CUANTIC lansează PHRONESIS MARKETING, de Corneliu Vîlsan – prima carte de marketing strategic scrisă de un autor român!

Zodia Pești este o zodie a empatiei așa că să facem apel la această trăsătură frumoasă a acestui semn. Ea ne convoacă să acordăm o atenție specială vindecării spirituale și interioare căci de aici pleacă fericirea colectivă. Peștii au o puternică conștientizare a lumii din jurul lor, se gândesc la toți și la toate, inspiră unitate, Luna Nouă în Pești face apel la capacitatea noastră de a rămâne lucizi în timp ce reflectăm, în timp ce judecăm lucrurile prin sita gândirii proprii. Ne cere să înțelegem în feluri noi lecțiile trecutului și să învățăm din ele pentru a nu mai repeta greșelile trecutului, să luăm în viitor doar acele lucruri care ne fac bine, nu ceea ce ne îngreunează sufletul și spiritul, face apel la capacitatea noastră de a arăta compasiune celorlalți.

”Răspunde cu suflet vârstnicilor singuri!” – campanie pentru sprijinirea seniorilor aflați în situații dificile De ce Martie 2023 va fi o perioadă marcantă pentru fiecare zodie în parte - timpul metamorfozei Horoscop Decembrie 2022: ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în ultima lună din an

Foto fr si main: Zolotarevs /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri