2 martie: Lună nouă în Pești – Slalom printre lumini, întuneric și emoții puternice. Jupiter ne protejează în mod divin!  

25 Februarie 2022 publicat în Spiritualitate 1003 share-uri

Pe 2 martie 2022, ora 19.35 (ora României), vom avea parte de o Lună Nouă frumoasă, luna nouă ce cade la 12 grade în semnul Peștilor. Chiar dacă oscilăm între lumini și umbre în perioada următoare, rolul lui Jupiter în conjucturile astrale ale acestei Luni este unul providențial și ne face să vedem luminița de la capătul tunelului, raza de speranța mult dorită.  

Pe 2 martie 2022, ora 19.35 (ora României), vom avea parte de o Lună Nouă frumoasă, luna nouă ce cade la 12 grade în semnul Peștilor. În această etapă a ei luna este asociată deopotrivă cu întunericul, dar și cu lumina, cele două fațete ale ei fiind un substitut pentru cele două laturi care sălășluiesc și în noi. Este o perioadă în care întunericul ne este adus în prim plan fiindcă se cere să se facă lumină, să se purifice, să se conștientizeze, să se instaureze echilibrul karmic, să se consume emoțiile negative. De multe ori, vom fi nevoiți să stăm față în față cu noi înșine și chiar cu umbrele noastre, cu ceea ce se află în colțurile ascunse ale minții sau ale sufletului nostru.

De asemenea, Luna din Pești realizează o conjuncție cu Jupiter și Uranus. Uranus este planeta libertății, vorbește de asemenea despre spiritul revoluționar, despre rebeliune și își adresează întrebări despre cum am putea schimba starea de status quo astfel încât să nu ne dezicem de ceea ce suntem și ceea ce simțim. Uranus are de-a face și cu masele de oameni, produce unde de șoc și surprize uneori. Dincolo de diferențele și de ceea ce ne separă, influența acestei Luni Noi în Pești influențată de Uranus ne va aminti mai mult de ceea ce ne unește, de faptul că ceea ce ne este comun tuturor este mult mai puternic decât ceea ce ne separă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Emoțiile își joacă puternic rolul lor în nebuloasa noastră sufletească din perioada următoare. Preluăm mult din trăirile și sentimentele celor din jur, este chiar posibil să simțim ceea ce simt și ei, atât de puternică este conexiunea interumană din această perioadă. Momentul de Lună Nouă în Pești poate aduce inspirație, dar și deziluzie, încredere în ceea ce simțim, dar și faptul că suntem copleșiți de fapt de ce simțim/ sau că nu știm ce simțim, așa de multă nesiguranță și tumult sunt de fapt înăuntrul nostru...

Este posibil ca sub influența acestor evenimente astrale lucrurile să se precipite o perioadă, să ne trezim puși față în față cu lucruri, situații sau evenimente cu care nu vrem să ne confruntăm. Posibil că nu totul va fi roz în perioada de dinaintea sau de după această Lună Nouă în Pești, însă Jupiter este pus în mod providențial în peisajul astral pentru a aduce un strop de optimism, speranță și lumină. Indiferent de ceea ce s-ar întâmplă, Jupiter este aici ca să își aducă partea sa de protecție, poate chiar de noroc și rezolvări rapide. Este plasat divin ca să ne facă să vedem adevărul, iar atunci când se va ridica valul, chiar și preț de o secundă, vom avea o întrezărire a viitorului.

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  
Foto: SN VFX /Shutterstock

Deși ne poate accentua sensibilitatea legată de anumite subiecte delicate pentru noi, el ne arată că nu totul este pierdut. Dacă reușim să valorificăm această sensibilitate exacerbată într-un mod pozitiv, să o canalizăm și valorificăm prin intermediul muncii noastre, prin meditație sau rugăciune sau lucruri creative, vom avea numai de câștigat.

Trebuie menționat și faptul că în preajma Lunii Noi în Pești vom avea parte și de conjuncția dintre Venus, Marte și Pluto (Venus și Marte se mută în Vărsător pe 5 martie), Mercur va intra și el în Pești în curând, pe 9 martie. Mercur în Pești ne promite că ne vom face înțelese mai bine sufletele în perioada imediat următoare datei de 9 martie, că vom putea comunica mult mai eficient unii cu alții.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

“Am mai avut de-a face cu energia lui Pluto, a lui Venus și a lui Marte, dar este pentru prima dată când avem toate cele 3 energii planetare aduse laolaltă. Combinarea acestei energii poate atrage atenția asupra relațiilor noastre și asupra relațiilor în care nu ne afirmăm puterea sau asupra acelor relații în care ne afirmăm prea multă putere și o lăsăm să controleze. Această energie se poate manifesta și în relația noastră cu banii totodată. Energia Peștilor ne ghidează să ne lăsăm purtați de curgerea firească a lucrurilor și să învățăm arta renunțării. Unul din darurile care ne învață este de a ne elibera de control, de a avea încredere că totul va fi bine și că tot ceea ce este menit să se întâmple va trece în cele din urmă”, se arată pe https://foreverconscious.com.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Pentru a lucra cu dinamica lui Venus, Marte și a lui Pluto, să încercăm să ne lăsăm purtați de fluxul lucrurilor, ne sfătuiesc astrologii de pe același site, mai ales dacă apar situații dincolo de puterea noastră de control. “Să folosim energia lui Venus pentru a aduce echilibru în dinamiciile relațiilor, să ne folosim de energia lui Marte pentru a rămâne încrezători în alegerile noastre și în acțiunile pe care vrem să le facem și să ne folosim de energia lui Pluto pentru a rămâne ancorați în puterea personală și fideli eului nostru autentic”, ne atenționează astrologii.

Ce să facem dacă ne suntem copleșiți de propriile trăiri sau dacă lumea din jurul nostru este tulbure și pare pradă haosului? Să încercăm să facem tot ce ne stăm în putință să emitem gânduri pozitive, de iubire și de pace, să rămânem în această vibrație universală a liniștii interioare. Nu înseamnă să negăm realitatea, ci doar să nu ne alimentăm și mai tare temerile și fricile noastre căci ele pot naște cei mai mari monștri. Să rămânem aliniați la luciditate și rațiune, să analizăm foarte bine orice pentru a evita dezinformarea și manipularea.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Zodia Pești este o zodie a empatiei așa că să facem apel la această trăsătură frumoasă a acestui semn. Ea ne convoacă să acordăm o atenție specială vindecării spirituale și interioare căci de aici pleacă fericirea colectivă. Peștii au o puternică conștientizare a lumii din jurul lor, se gândesc la toți și la toate, inspiră unitate, Luna Nouă în Pești face apel la capacitatea noastră de a rămâne lucizi în timp ce reflectăm, în timp ce judecăm lucrurile prin sita gândirii proprii. Ne cere să înțelegem în feluri noi lecțiile trecutului și să învățăm din ele pentru a nu mai repeta greșelile trecutului, să luăm în viitor doar acele lucruri care ne fac bine, nu ceea ce ne îngreunează sufletul și spiritul, face apel la capacitatea noastră de a arăta compasiune celorlalți.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Foto fr si main: Zolotarevs /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri