Marea strigare, acum ori niciodată! Portalul 22.02.2022 este ultima poartă către manifestare a lunii februarie. Urcați-vă în barca dorințelor voastre!

17 Februarie 2022 publicat în Spiritualitate 1845 share-uri

22.02.2022. Este una dintre cele mai interesante și inedite alinieri pe care le vom experimenta de-a lungul acestui an, o dată unică și puternică prin semnificațiile ei numerologice, așa că merită să ne oprim un pic asupra ei. 

La fel de interesantă a fost luna aceasta și data de 2.02.2022, cu o energie similară celei din 22.02.2022 doar că ultima este mult mai intensă. În numerologie, ziua de 22.02.2022 are un potențial de manifestare incredibil și ne cheamă către un portal al Ascensiunii, un portal de energie care ne oferă posibilitatea, capacitatea și momentul ideal în timp și spațiu pentru a atrage la rândul nostru toate acele lucruri care sunt aliniate cifrei 2. A ne conecta la energia lui 2 înseamnă a profita la maximum de ceea ce universul a rezervat pentru noi zilele acestea, iar puterea noastră de co-creare se poate extinde la un nivel superior a ceea ce am experimentat până acum.

22.02.2022 – ziua care închide portalul cosmic de manifestare al lunii februarie. Urcați-vă în barca dorințelor voastre

Portalul s-a deschis pentru noi de mai multe ori luna aceasta, iar universul ne-a oferit 4 posibilități de a profita de energia acestui portal. Prin urmare, gândiți-vă bine la lucrurile pe care le-ați trăit, simțit sau perceput diferit în oricare din aceste zile:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC
  • 02.02.2022 – prima dată importantă a lunii, cea care deschide portalul
  • 11.02.2022 (prin reducție numerologică, 11=1+1=2)
  • 20.02.2022
  • 22.02.2022 – ultima dată a lunii, cea care închide ciclul și portalul
Foto: Tithi Luadthong /Shutterstock

Data de 22.02.2022 se află sub vibrația cifrei 2 și a numărului maestru 22, dar și a codului 222, o secvență angelică conform numerologiei. Observăm din repetiția cifrei 2 cât de puternică este energia lui 2, dar și faptul că este echilibrată de 0, o curbă închisă, dar care potențează nelimitatul și infinitul, reprezentând totodată acea forță creatoare care poate face din nimic un ceva și din imposibil posibil. Este data perfectă pentru a ne aminti că totul este posibil, să ne extindem orizontul manifestării, să ne activăm vibrația iubirii din noi astfel încât să ne aprofundăm relațiile cu ceilalți, să ne aliniem cu cine suntem și cu ce vom putea fi.

Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

De asemenea, dacă ne uităm mai bine la data de 22.02./2022, vom observa că avem de-a face cu un număr palindrom, un număr care rămâne același chiar și când îi citim cifrele invers. Oricum ne-am suci și învârti, tot acolo ajungem, trebuie să ne urmăm calea care ne-a fost hărăzită... poate că acesta este mesajul cosmic al universului pentru noi.

Puterea lui 2 și codul divin 222

2 este sinonim cu o energie feminină divină, cu intuiția, armonia, iubirea, comunicarea, pacea, cu echilibrul dintre lumea noastră interioară și lumea noastră exterioară, cu împăcarea contrariilor și cu relațiile/ legătura cu ceilalți. 2 are o capacitate fantastică de înțelegere a dualităților care se pot îmbina în 1, le sudează și le estompează diferențele. 2 dezvoltă în noi un alt tip de cunoaștere, colaborarea, blândețea, frumusețea, ne stimulează să ne trezim la viață, să ne trezim din iluzii, să ne scuturăm de secrete și regret. Ne ascute totodată simțurile și ne provoacă să simțim profund, înalt, să ne restaurăm sufletele astfel încât să ne acordăm la starea de grație divină și la înțelepciunea universală. Suntem chemați de 2 ori să alegem dragostea, lumina, căldura, să ne alegem pe noi cu aceeași iubire cu care îl alegem pe celălalt, să profităm de puterea noastră individuală de manifestare și chiar să o folosim pentru binele personal și binele celui de lângă noi. Dacă 1 este despre Sine, individ, 2 este despre noi în raport cu celălalt, cu lumea din jurul nostru, așa că ar trebui să ne preocupe mai mult acest aspect în perioada următoare.

Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară
Foto: MedRocky /Shutterstock

Suntem somați să nu trecem prin acest ciclu fără să nu intrăm în legătură cu Sinele nostru, fără să nu ne regăsim, fără să nu ne percepem propriile greșeli și erori așa cum sunt, astfel încât să nu îi mai greșim celui de lângă noi și atunci când am pus capul pe pernă seară, înainte de somn, să ne fi iertat deja. Și dacă tot suntem la capitolul somn, este chiar posibil ca unii dintre noi, cei mai treziți spiritual și care au acces la un alt nivel de conștiință, să primească semne de la univers prin intermediul somnului și să aibă vise premonitorii sau profetice. Această energie intensă manifestată prin data de 22.02.2022 se poate reverbera chiar și în planurile subtile pentru cei evoluați, aceștia având acces mai facil la o înțelegere mai profundă ale unor situații, la revelații cheie și chiar la unele secrete.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit

22 este un număr maestru în numerologie, cel mai puternic dintre toate, numit și “arhitectul”. Este special, nu se reduce și are valoare de sine stătătoare. Este la rândul său un număr care favorizează construirea a ceva, manifestarea, creația, contribuie la transpunerea obiectivelor în realitate. Dacă totuși alegem să îl reducem, vom obține 4. “Numărul 4 reprezintă planeta Uranus, iar Uranus este asociat cu fenomene stranii. Surprinzător, Uranus a fost în staționare directă de la sfârșitul lui ianuarie, ceea ce poate aduce succes și noroc în mai multe feluri, ciudate și bizare. Așteaptă-te la neprevăzut, dar un ‘neprevăzut’ bun’. Fii deschis către experiențe noi și surprize plăcute”, ne sfătuiesc numerologii de pe https://medium.com.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

222 ca și secvență divină întărește energia lui 2 și a lui 22 și ne arată că este timpul pentru o ascensiune spirituală planetară (doar trăim cu toții această dată, nu?) și că suntem pregățiți să depășim unele limite perceptibile. 222 ne invită la transformare, la manifestarea rapidă din calitatea noastră de co-creatori ai propriului divin, ne îndeamnă să ne conectăm universul interior cu cel exterior, să ne gândim la binele celorlalți și la cum putem crea valuri de bine atât în propria realitate, cât și în realitatea colectivă.

222 ne invită să atingem un nivel al manifestării personale fără precedent în viețile noastre, rămânând însă în același timp cu picioarele pe pământ, ancorați deopotrivă în astral și în teluric. Dacă ȘTIM (CUNOAȘTEM) și acționăm simultan, se pot întâmpla lucruri magice așa că să îndrăznim să sperăm și să visam. Să ne asumăm prin urmare angajamentul către țeluri mai înalte, acest portal ne oferă energia de care avem nevoie de a ne concentra, vindeca și îmbunătăți acele aspecte ale vieții noastre care au nevoie – cele legate de familie, relații și iubire au cel mai mare potențial și posibilitate de succes în această perioadă.

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

De asemenea, aveți încredere în intuiția voastră și credeți că vi se va putea întâmpla. Vă puteți apuca de ceva nou sau să faceți acel ceva pe care vi-l doreați de mult și pentru care nu ați avut curajul sau motivația să luptați și să acționați. Acum este momentul, universul ne sprijină în feluri nuanțate în dorințele noastre.

Foto fr si main: moonajamoo /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri