David și Daria Geamănu, doi frați din Sibiu, și-au donat bursele și alocațiile pentru a susține un proiect al Crucii Roșii Sibiu, relatează publicația Turnul Sfatului.

Copiii au donat împreună 2.000 de lei, bani care vor fi destinați pentru instruirea unui grup de 12 cadre didactice în acordarea primului ajutor. Ambii au participat, cu ani în urmă, la competiția „Sanitarii pricepuți” și spun că știu cât de important este să cunoști să acorzi primul ajutor.

La jumătatea lunii iunie, Crucea Roșie – filiala Sibiu în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, a lansat un proiect de instruire a cadrelor didactice în acordarea primului ajutor. Misiunea este una importantă pentru filială, având în vedere că dascălii lucrează cu copii și oricând pot fi nevoiți să intervină într-o situație aflată la limita dintre viață și moarte. Proiectul însă necesită finanțare și de aceea a fost lansat un apel către toți cei care pot contribui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

David și Daria Geamănu au reacționat la acest apel și și-au dorit să fie un exemplu și pentru alte persoane. Cei doi frați au donat împreună 2.000 de lei, bani strânși din alocația pe mai multe luni sau din burse.

Citiți continuarea pe educatieprivata.ro

Foto fr si main: ITTIGallery /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri