OFICIAL Se prelungește perioada de înscriere la Bacalaureat și se decalează termenul de încheiere a mediilor la clasele a XII-a și a XIII-a

Perioada de înscriere la Bacalaureat a candidaților la sesiunea iunie-iulie a a fost prelungită de Ministerul Educației până la data de 9 iunie 2023. 

Informarea Ministerului, integral:

Pentru a veni în sprijinul unităților de învățământ preuniversitar în desfășurarea activităților specifice de final de an școlar, care vizează absolvenții claselor a XII-a zi și a XIII-a seral și frecvență redusă, vă comunicăm următoarele:

A fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul ministrului educației nr. 4.339/2023 pentru completarea ordinului de ministru nr. 3.505/2022 privind structura anului școlar 2022 – 2023, cu modificările și completările ulterioare. Astfel, pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral și frecvență redusă, situația școlară a elevilor se poate încheia până la data de 9 iunie 2023.

Citiți continuarea pe educatieprivata.ro

Foto fr si main: Song_about_summer /Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. OFICIAL Cum se va face înscrierea în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2023-2024 McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri