12 Februarie 2020 publicat în Social 49 share-uri

Fiindcă pe 11 februarie a fost celebrată Ziua Siguranței pe internet, îți oferim 10 sfaturi care vă pot ajuta, pe tine și pe cel mic, să vă bucurați de o experiență sigură pe platformele de social media.

7. Ajută-l să verifice și să gestioneze setările de confidențialitate

Odată ce copilul tău adolescent se înscrie pe o platformă de socializare, poate folosi instrumentele și setările disponibile pentru a-și gestiona contul. Facebook pune la dispoziția utilizatorilor setări de confidențialitate, prin intermediul cărora aceștia pot controla cine poate să devină prietenul lor, cine le poate vedea postările și dacă sunt distribuite în mod implicit detalii precum locația. Instagram oferă multe instrumente flexibile pentru a facilita siguranța adolescenților în mediul online, inclusiv filtre împotriva intimidării, avertismente legate de descrierile folosite și ascunderea conținutului sensibil. De asemenea, adolescenții pot restricționa interacțiunile nedorite pe profilurile lor și pot raporta cu ușurință conturi, comentarii și postări pentru intimidare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

8. Încurajează-l să raporteze lucrurile care îl îngrijorează

Așa cum facem și în viața reală, este important să ne tratăm reciproc cu empatie și respect și în social media. Din acest motiv, Facebook a dezvoltat o serie de politici (Standardele Comunității) care definesc ceea ce este sau nu este în regulă să fie distribuit pe platformele companiei. Există un link pe aproape toate postările de pe Facebook și Instagram pentru raportarea abuzurilor, intimidării, hărțuirii și a altor probleme. Echipele globale ale companiei lucrează 24 de ore din 24 pentru a analiza lucrurile pe care utilizatorii le raportează și pentru a elimina ceea ce încalcă Standardele Comunității. Ne propunem să revizuim majoritatea rapoartelor în termen de 24 de ore.

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

9. Transformă această experiență în una de care vă puteți bucura împreună

Te poți bucura de momentele speciale din familia ta surprinzându-le în clipuri video sau în fotografii, te poți distra alături de cei dragi editând imagini, adăugând filtre sau folosind opțiunile de realitatea augmentată, cum sunt urechile de iepuraș! Îi poți întreba care este activitatea lor preferată în mediul online - poate iubesc să se joace, să vorbească cu prietenii sau să își trimită fotografii. Și, de asemenea, poți povesti despre activitățile pe care tu le desfășori cu plăcere în mediul online. În acest fel, împărtășiți părerile voastre despre tehnologie, un subiect extraordinar pentru a da startul unei discuții.

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

10. Ai încredere în tine

În general, poți trata activitățile online ale copilului în același mod în care tratezi activitățile acestuia din viața de zi cu zi. Dacă observi că fiul sau fiica ta reacționează cel mai bine la un acord obținut în urma unei negocieri, elaborează un contract pe care îl puteți respecta amândoi. Sau poate pentru copilul tău este suficient dacă știe regulile de bază.

Pentru a afla mai multe informații, te invităm să vizitezi Centrul de Siguranță Facebook, Portalul Facebook pentru Părinți, Instagram Together și Parent’s Guide to Instagram.

Foto fr si main: By Fabio Principe /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri