Dăruiește-ți și tu Crăciunul copiilor defavorizați și susține-i să-și construiască o viață mai bună!

Comunicat de presă

Magia Sărbătorilor va fi simțită anul acesta și de copiii mai puțin norocoși, întrucât Shopping City Timișoara își dăruiește Crăciunul pentru ca 100 de micuți din Timișoara susținuți de Fundația United Way să poată merge la școală.

În fiecare seară, în România, sute de copii se duc la culcare flămânzi. Pentru ei, speranța este ca o scânteie care poate să se stingă în orice clipă. Speranța lor sunteți și voi! Împreună, putem să îi ajutăm să rupă cercul sărăciei, să aibă astfel parte de educația pe care o merită și sansa unui viitor mai bun.

Dăruiește-ți și tu Crăciunul copiilor defavorizați și susține-i să-și construiască o viață mai bună!

Emoția Sărbătorilor aduce bucurie pentru mulți dintre noi, dar și tristețe sau frică pentru alții. Pentru mii de copii, iarna aduce și teama că nu vor reuși să mai ajungă la școală, din cauza frigului și a sărăciei. Atunci când un copil suferă de foame, nu are haine, încălțăminte și rechizite - nu poate să meargă zi de zi la școală. Din păcate, lipsa hranei este una dintre principalele cauze ale abandonului școlar, fenomen îngrijorător, aflat în continuă creștere în România.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fiecare dintre noi poate să ajute un copil mai puțin norocos. Este suficient să ne dăruim doar cafeaua de dimineață, pentru ca viața unui astfel de micuț vulnerabil să fie schimbată. Cu doar 2 euro, Fundația United Way România poate asigura masa caldă a unui elev pentru o zi și astfel să îl încurajeze să continue studiile. Continuând să învețe, va putea să își construiască o viață mai bună.

Cei care doresc să doneze cei 2 euro o pot face atât punctual, cât și lunar, prin activarea donațiilor recurente. Este suficient să trimită un SMS la 8844, cu textul „VIITOR” sau să scaneze codul QR ce este amplasat pe afișele din întreg mall-ul Shopping City Timișoara.

Când suntem mulți, puterea crește! Copiii săraci au nevoie de puterea noastră ca să își construiască viitorul

Pentru că puțin câte puțin putem face cu toții o faptă bună, Shopping City Timișoara transformă centrul comercial în ajutoarele lui Moș Crăciun și va organiza o serie de evenimente prin care vizitatorii și nu numai sunt îndemnați ca, la rândul lor, să își dăruiască Crăciunul acestor copii. Mai mult, cei care își doresc să îi sprijine pe cei mici pe termen lung, pot dona cei 2% din impozitul pe venit către United Way, completând formularul disponibil pe pagina fundației sau prin donații online, ce pot fi făcute aici.

Mai multe donații înseamnă mai multe șanse la educație pentru copiii mai puțin norocoși.

Astfel, persoanele care donează pot distribui vestea prin intermediul social media pentru a ajunge la cât mai multă lume.

Așa, mai mulți copii se vor putea bucura de șansa la o viață mai bună și, cel mai important, la educație!

Cum îți poți dărui și TU Crăciunul ca să ajuți un copil sărac din Timișoara:

SMS: Trimite VIITOR la 8844 și donează 2 euro lunar

CONT în lei: RO 67 RZBR 0000 0600 0510 0708, Raiffeisen Bank.

SCANEAZĂ QRCODE


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri