Vicepremierul turc Bülent Arınç a facut o afirmatie despre care nu ar fi crezut ca va provoca o asa avalansa de reactii!

Intr-un discurs traditionalist si patriarhal, Bülent Arınç s-a lamentat ca societatea moderna se afla in declin. Si cine credeti ca ar fi principalele vinovate pentru acest declin?!

Principalele sale observatii au fost de natura sexista. „Un barbat trebuie sa fie moral, dar si o femeie trebuie sa fie morala”, a spus el intr-un discurs. „Trebuie sa stie ce este decent si ce nu este decent. O femeie nu ar trebui sa rada tare, in fata intregii lumi, ar trebui sa isi pastreze decenta tot timpul”, a adaugat el.

Drept raspuns, femeile din intreaga Turcie posteaza acum fotografii in care rad si care sunt reunite sub tagu-l #kahkah (haha - a rade in turca), pentru a-i arata politicianului, ce cred ele despre degradarea societatii.

Foto - Twitter - tag #kahkah

Foto homepage: Shutterstock.com; femei, femei care rad

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri