26 Iunie 2014 publicat în Social 39 share-uri

Jucatoarea de tenis romana Simona Halep se afla in acest moment in fruntea tuturor clasamentelor, este numarul 3 Mondial si participa la turneul englez Wimbledon, unde este una dintre favorite!

via 9am.ro

Site-ul oficial al turneului de Mare Slem de la Wimbledon noteaza ca doar cateva jucatoare au capacitatea de a arata ca joaca fara a depune niciun efort.

Doar cateva jucatoare au abilitatea sa para ca joaca fara a depune efort. Luati-o in considerare si pe Halep printre acestea. Rareori a fost prinsa dezechilibrata sau pe picior gresit in meciul cu Pereira, pe care l-a terminat cu 19 lovituri castigatoare si doar noua greseli nefortate. Ea se misca cu gratie, loveste cu precizie si nu tipa, nu are ticuri si nu strange pumnul tare fata de contemporanele sale. Asta este o combinatie incantatoare", a notat wimbledon.com, dupa meciul din primul tur al Simonei Halep contra braziliencei Teliana Pereira.

Site-ul oficial al competitiei precizeaza ca Halep inregistra pana la aceasta editie doua victorii si trei infrangeri, insa a pierdut de fiecare data in trei seturi si de fiecare data in fata unor jucatoare mai bine cotate, in 2011 impotriva Serenei Williams, iar anul trecut impotriva chinezoaicei Na Li.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Afla mai multe informatii de actualitate despre Simona Halep pe 9am.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri